i o to chodzi
zachecam dalej do brania udzialu na cyberscore.net a ten race to dobra alternatywa dla licencji IA 15 z tym ze w Mercedesie evolution II 190E jest bardziej sztywny i nie koryguje sie nim tak ładnie toru jak w zółtym ptaku, poprostu jak wpadnie w poślizg to juz amen chyba ze w niewielki.
poza tym w licencji wyjazd na trawę i lipa, zaczynamy od nowa, a tutaj da się jeszcze uratować sytuację
nie przesadzaj można wyjechać az dwoma kołami hiehie
po za tym to jest jedna z tych rzeczy która sprawia ze mozna zrobic bardziej perfect lap a ryzyko oszustwa jest nikłe za to nerwy już idą w górę czasem w szczytowym momencie czuje na sobie pot
bym zapomniał na psxextreme.pl w dziale gran turismo organizowane sa zawody nr4 zapisać sie mozna w kazdej chwili wiadomo punkty za plecami ale zawsze mozna porywalizować zapraszam
a tu filmik z naszego nurb. zółtym ptakiem szczęka mi opada z wrazenia jak patrze na zachowanie samochodu porównujać z reala do gt4 to widze ze jest swietne odwzorowanie drift na granicy mozliwości na niktórych zakretach http://youtube.com/watch?v=K28AfwZPEAU
mam co robić, niezły czas do pobicia, nie będzie łatwo
trochę dzisiaj pojeździłem i jak na razie osiągnąłem 7'19.0xx (nie pamiętam dokładnie), ale da się osiągnąć 7'16, na jednym okrążeniu miałem czas 7'24 a później na jednym z checkpoint'ów -8 sekund, więc trochę jeżdżenia i sporo pracy, a może osiągnę ten czas
Komentarz