Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tylko dla odważnych :) RuF CTR "Yellow Bird" Na Nu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

moze nie najlepiej ale dobrze z 4-5 sek do poprawienia

Uwaga foto loading...

Komentarz

Nonono... Powiem tak:
      Pełen szacuneczek

Komentarz

PP89, poprzeczka ustawiona, jedziemy

Komentarz

i o to chodzi
          zachecam dalej do brania udzialu na cyberscore.net a ten race to dobra alternatywa dla licencji IA 15 z tym ze w Mercedesie evolution II 190E jest bardziej sztywny i nie koryguje sie nim tak ładnie toru jak w zółtym ptaku, poprostu jak wpadnie w poślizg to juz amen chyba ze w niewielki.

IA 15 http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6832&hl=pl

Komentarz

poza tym w licencji wyjazd na trawę i lipa, zaczynamy od nowa, a tutaj da się jeszcze uratować sytuację

Komentarz

Zamieszczone przez pasQdo
              poza tym w licencji wyjazd na trawę i lipa, zaczynamy od nowa, a tutaj da się jeszcze uratować sytuację
              nie przesadzaj można wyjechać az dwoma kołami hiehie
              po za tym to jest jedna z tych rzeczy która sprawia ze mozna zrobic bardziej perfect lap a ryzyko oszustwa jest nikłe za to nerwy już idą w górę czasem w szczytowym momencie czuje na sobie pot

bym zapomniał na psxextreme.pl w dziale gran turismo organizowane sa zawody nr4 zapisać sie mozna w kazdej chwili wiadomo punkty za plecami ale zawsze mozna porywalizować zapraszam

a tu filmik z naszego nurb. zółtym ptakiem szczęka mi opada z wrazenia jak patrze na zachowanie samochodu porównujać z reala do gt4 to widze ze jest swietne odwzorowanie drift na granicy mozliwości na niktórych zakretach http://youtube.com/watch?v=K28AfwZPEAU

Komentarz

mój nowy czas: 7'20.420

co do forum na psxextreme.pl to już miałem kiedyś konto i usunęli mi tego samego dnia z niewiadomych powodów

Komentarz

czekam na czas PP89

no i gratuluje czasu

Komentarz

Ja sam nie wierze że mi się to udało!!

7:18:390
                    http://foto.onet.pl/7e4wb,w8fogkookbgi,766dy,u.html

Tak teoretycznie spaliłem ze 2 zakręty, więc czas może być lepszy, ale w praktyce.... no cóż, życze powodzenia

Komentarz

nice ;D

Komentarz

mam co robić, niezły czas do pobicia, nie będzie łatwo

trochę dzisiaj pojeździłem i jak na razie osiągnąłem 7'19.0xx (nie pamiętam dokładnie), ale da się osiągnąć 7'16, na jednym okrążeniu miałem czas 7'24 a później na jednym z checkpoint'ów -8 sekund, więc trochę jeżdżenia i sporo pracy, a może osiągnę ten czas

Komentarz

no i się udało: 7'16.453

Komentarz

No to zaszalałeś... Gratulacje ;P Będzie baaardzo ciężko, ale bez walki się nie poddam

Komentarz

dzięki słusznie, walcz o dobry wynik mam nadzieję, że exeqtor też spróbuje

Komentarz

tak przy okazji, co myślicie o zorganizowaniu turnieju na forum (coś w stylu jak na forum psxetreme), można znalazłoby się trochę chętnych

Komentarz

Pracuję...
                                X