Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - seria piąta!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT4 - seria piąta!

No to w takim razie najszybszy jest pawel i on wyznacza kolejną rundę!

Wyniki rundy 8
    Tor: Grand Valley Speedway
    Samochód: RUF BTR 86r.
    1. pawel - 1'59.750 - 10pkt.

Komentarz

Zrobisz podliczenie na 1szej stronie, ja zrobiłem chyba do 6 rundy to mozesz kopiuj wklej zrobic.

Komentarz

Tak jakoś wyszło

Komentarz

Koleshiya

Właśnie trzeba było za wszelką cenę unikać poślizgów ale nie powiem nie raz i nie dwa nie zmieściłem się do pierwszego zakrętu i przeorałem pułapkę żwirową :mrgreen: . Ja najpierw powolutku ustawiałem sobie samochód w zakręcie do wyjścia i potem pełny ogień, jak tylko wcześniej minimalnie dodawałem gazu to nie było mowy o skręcie bo samochód jechał prosto. Poślizgi to też jakiś sposób ale za dużo się traci prędkości w zakręcie a za mało zyskuje na późniejszym hamowaniu. Tylko w ostatnim zakręcie lekko go rzucałem przy wejściu. Postaram się dzisiaj wieczorem wstawić replay, to kto chce to sobie zobaczy :wink:

Co do spóźnienia to fakt na ostatnią chwilę się zabrałem do tej rundy bo dopiero wczoraj po południu (nie licząc kilku zapoznawczych kółek wcześniej) i mnie pokarało brakiem prądu :mrgreen: Ale dla mnie jest to obojętne kto wygrał, jeżdżę dla przyjemności i żeby z wami się porównać - takie moje hobby to Gran Turismo już 13 lat od 98 roku :wink:

Czekamy na rundę pawel

Komentarz

Runda: 9
            Tor: Seattle Circuit
            Samochód: Mitsubishi HSR-II Concept '89

miałem dylemat pomiędzy mitsu a tank car'em ale nie chciałem was męczyć.

do tej pory:

popróbuje jeszcze ale raczej lepiej nie będzie.

Komentarz

1.38.061

Ależ brzydki samochód, dobrze że jeżdżę używając kamery 'z dachu' :mrgreen: O prowadzeniu ciężko coś powiedzieć bo nie wiadomo czemu większość czteronapędówek w GT4 ma skopane prowadzenie (wg mnie)

A tutaj replay mojego okrążenia z poprzedniej rundy jeśli ktoś chciałby sobie zobaczyć :wink: (jeśli się przycina to odświeżyć stronę)

http://tinypic.com/r/18ezq8/7

Komentarz

Jakoś nie porywa mnie ten set do jazdy, więc chyba czasu nie będę szlifował i wrzucał

Komentarz

To ja uprzedzając ogłoszenie zwycięzcy i podam już następną rundę

Tor - Opera Paris
                  Samochód - Honda NSX Type R 92r.

Miałem chęć na Autumn Ring ale żeby uczciwie prowadzić rywalizację na tym torze to w turnieju musiała by być zasada przynajmniej dwóch kół na torze (nie na tarce). Zrobiłem próbę i przy obecnej zasadzie jednego koła na tarce każde ścięcie większości zakrętów byłoby mocno dyskusyjne zamiast jednoznacznie kwalifikować się do dyskwalifikacji.

Może więcej osób (niż tylko dwie ) skusi się na udział w rundzie bo samochód jest agresywny i jednocześnie bardzo przyjemny w prowadzeniu, no i ten dźwięk silnika 'japońskiego Ferrari' Tor też przyzwoity, szybko można złapać rytm jadąc po nim NSXem.

Komentarz

Ta Honda to ma być Type R z '02? Bo z '92 nie widze.

Komentarz

Poszukaj w uzywanych^^

Pozdrawiam^^

Komentarz

Tak, trzeba ją najpierw kupić jako używaną w GTmode żeby móc nią jeździć w arcade mode. Na razie wstępnie zrobiłem 1.26.1 tak dla orientacji

Komentarz

U mnie nadal 1'25.1xx i czekam na dobre 1'24, bo ciekaw jestem ile ponizej 1'25 już macie (masz :wink: )

Komentarz

Ja dopiero teraz będę próbował, ale tym razem nie liczcie, że odpuszczę

Komentarz

U mnie też 1.25.1 ale powiem, że 1.24.x będzie na 100% i to takie bardzo porządne 1.24

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X