Rewelacyjna runda
A auto miażdży system przyczepnością i skutecznością hamowania.
Właśnie na tym torze zawsze jest problem, bo aż się prosi o ścinanie, ale dobrze że można po tym jechać - nie będzie potem niedomówień.
Ja mam narazie 1'13.8xx, ale myśle że poniżej 1'13.5 to spokojnie się da.
Rewelacyjna runda
A auto miażdży system przyczepnością i skutecznością hamowania.
Właśnie na tym torze zawsze jest problem, bo aż się prosi o ścinanie, ale dobrze że można po tym jechać - nie będzie potem niedomówień.
Ja mam narazie 1'13.8xx, ale myśle że poniżej 1'13.5 to spokojnie się da.
Zgadzam się jest niesamowity. Na tych oponach czyni cuda, pod wpływek hamulca niemal staje dęba bez rzucania tyłkiem. Pięknie zbiera zakręty, nie ucieka na boki. Dodatkowo żwawo przyspiesza. Jedyny minus to to że należy utrzymywać go na wysokich rpmach szczególnie pod górę bo z dolnych partii nieco leniwie się zbiera :wink:
Moc max waga minimum jak zawsze prawda? Pokręcę coś dziś.
Wczoraj trochę pojeździłem. Czas zrobiony na 30 kółku. Wstawiam bo już chyba nie będę miał czasu go poprawić
1.11.982
Już się bałem, że zrobiłem coś nie przepisowo jak pisaliście, że 1.13.5 to max To jest tor gdzie optymalna linia jazdy nie jest taka oczywista i trzeba trochę pokombinować. Samochód łatwy w prowadzeniu ja nie specjalnie lubię takie, wolę jakiegoś przednionapędowca typu Honda Prelude i oponki economy albo jakiegoś MRa i wtedy jest zabawa jak z samochodem trzeba obchodzić się jak z jajkiem Szkoda, że nie ma żadnego turnieju z oponami economy.. jakby ktoś chciał taki zrobić i pojeździć to na pewno się przyłącze
Koleshiya- ładnie podbiłeś. Bardzo szybki lap. Mówię tak bo po kolejnych wzmaganiach mam bardzo zbliżony czas. Mam nadzieje że podepczemy sobie po piętach, czuj się zagrożony
Gto-Ojej! No i spełniłeś moje przewidywania. Wiedziałem że taki czas jest w zasięgu takiego zestawu. Piekielnie musiałeś grzać Brawo! Lubie ten tor i myślałem że wiem jak na nim jechać. Widać że dużo mam jeszcze do nadrobienia.
Piękna runda!
Dobry tor i dobre auto. Wóz ma ogromny potencjał. Ma znakomity balans i jest bardzo stabilny. Pamiętajmy na jakich jedzie oponach ale mimo wszystko. Samochód zarówno szybki jak i łatwy w prowadzeniu.
Chyba kupię w Gt mode, podkręce i potestuje na różnych konfiguracjach
Jeszcze powalczę ale cienko to już widzę. Jest kilka nawrotów na których trzeba bezbłędnie dohamować i nie stracić nazbyt prędkości. No i ten przedostatni zakręt za tunelem, nie mogę go zbytnio ogarnąć :mrgreen:
Komentarz