Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

Komentarz

Zapomniałem o fotce, czas zresztą i tak marny, bo prawie nie jeździłem, 1'23'xxx

A no i czekamy na replay oczywiście.

Komentarz

Runda 7
        Auto: Mercedes benz E55 AMG
        Trasa: Autumn Ring
        1.PP89 1:21'305 10pkt.
        2.Koleshiya 1:21'668 8pkt.
        3.Dreadlock89 1:22'747 6pkt.
        4.Naruciak14 1:23'897 5pkt.
        5.Pitr666 1:24'014 4pkt.
        PP89 ustala kolejna runde.
        EDIT:
        Przykro mi, ale PP89 nawet gdyby juz nie jezdzil to i tak wygra. Takze Puchar za 1 miejsce w HNYT dostaje PP89.Gratuluje zwycieztwa .

Ale walka o drugie i trzecie miejsce trwa, takze do roboty!!

Komentarz

Dawno po nowym roku. To może kończymy i zaczynamy coś innego?

Komentarz

Ja jestem w sumie za, żeby coś nowego, ale przypominam ze chciałem replaya najlepszego czasu! Nie dawać mu pucharu bez replaya! (nie żebym mu nie ufał, ale po prostu chce zobaczyć jak on jedzie tą trase tym merolem)

Komentarz

Ok no to konczymy. Co wy na Nostalgia cup? Czyli auta za 10000cr + tuning?
              EDIT:
              Wyniki Happy New Year Tournament.
              Pierwsze miejsce: Wybitny kierowca, wygral 6 z 8 rund. Dal nam popalic. PP89 63pkt.
              Drugie miejsce: swietny kierowca, gdyby tylko regularnie jezdzil... Dreadlock89 30pkt.
              Trzecie miejsce : nie oszukujmy sie. Jestem tu tylko dlatego ze jezdzilem regularnie. Prawie zawsze na przedostatnim miejscu...Naruciak14 24pkt
              PS: znowu 3 miejsce :mrgreen:
              4. JISAW 22pkt.- Z powodu awarii konsoli ( i braku internetu) tylko 4 miejsce
              5. mleczny87 20pkt.- czlowiek, ktory mnie wku*wia, ale calkiem dobrze jezdzi
              6. Rafal888 18pkt.- szkoda ze tak pozno dolaczyl...
              7. thooorn 14pkt.- nie ma to jak emulator
              7. Koleshiya 14pkt.- tez pozno dolaczyl,szkoda
              9. Pitr666 12pkt.- I kolejny...
              10. ShuterS 8pkt.- zapomnial o nas, czy co?
              11. nissanmmr 5pkt.- wybitny fotograf, ktory nie mial czasu bo zdjecia robil ( i przyznam ze sa wysmienite )
              12. Lord_Andre 4pkt.-profesor ostatniego miejsca, ale sie nie poddawal. walczyl (prawie) do konca, mysle ze tez robil zdjecia ( i to jakie )
              13. Varmacenta 3pkt.- ah, szkoda ze tak krotko...
              Dziekuje wszystkim za udzial w HNYT. A teraz do JISAWa na turniej :mrgreen:
              EDIT2: Pomysly na nowy turniej podsylac na PW albo na GG 21912321

Komentarz

Spoko pomysł. Mam już nawet auta do tego.
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Ja mam Subaru impreza wrx sti. To robic?

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                    12. Lord_Andre 4pkt.-profesor ostatniego miejsca, ale sie nie poddawal. walczyl (prawie) do konca
                    Mało doświadczony i tyle. Dlaczego nie napisałeś, że ja jestem dobrym fotografem ?
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zapomnialem, sory xD. Poweim tak, choc malo doswiadczony to i tak dobrze. Grunt to sie nie poddawac.

Komentarz

Ja to bym mógł jeszcze poświętować nowy rok... co do nowego turnieju, to najlepsze są takie w których wszyscy jeżdżą jednym autem, najlepsze porównanie techniki jazdy i zdolności do nauki...
                        nie wiem czy potrzeba jakichś urozmaiceń, ale może jedno auto i dwa tory w jednej rundzie, liczy się suma czasów.

A w ogóle to to co mi chodzi po głowie to jak w Hot Version, Drift Time Attack (czyt. dorifto tajmo-ataku)

tylko trzeba by wszystkie przejazdy nagrywać

Komentarz

Kuszaca propozycja Tylko kto by pojechal... bo wiesz,nie kazdy umie driftowac Takze moze ja zrobie nostalgie a ty drift i bedzie ok :wink:

Komentarz

Ooo jaki śliczny, dziękuje :mrgreen:

Zamieszczone przez Pitr666
                            ale przypominam ze chciałem replaya najlepszego czasu!
                            Na dniach wrzuce.

Komentarz

Klasyczne Time Trial w stylu tego turnieju (Arcade) najlepiej się sprawdzają, bo wymagają od zawodnika praktycznie tylko sprawne GT4.

Komentarz

No ja drfitować nie umiem bo średnio w sumie lubię.
                                Dlatego mam pytanie jak samochód za 10tys to w tą cenę jest sam zakup samochodu czy też tunning ma sie ograniczyć w tej cenie i drugie pytanie jak z samochodami używanymi?

Komentarz

Pracuję...
                                X