Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Max Speed - dowolny samochód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

581.1 km/h MINOLTA Toyota 88C-V
    wiem ze to nie najszybszy czas, ale chyba najszybszy osiągnięty Minoltą pozdro

Komentarz

Wy Cheaterzy

Jak tam możecie na kodach jechać na tej grze. Mój najlepszy winik był z Viper SRT-10 na full Tuningu jak ja się scigałem się na tescie to mi wyszło 450. bez kitu i jeszcze miał jeszcze wolne na obrotomierzu widzicie kody nie są potrzebne Bez sensu na kodach grać ??
      95% of Game Complete - GT4

Komentarz

czy ja oczymÅ› nie wiem, jakie kody lol ?

Komentarz

nie wiem o jakich kodach on mówi, aby osiągnąć 550+ km/h nie trzeba mieć żadnych kodów

BTW: ja Mazdą Mx-5 wycisnąłem 370

Komentarz

Z tego co pamiętam do GT3 kody dotyczyły tylko zdobycia medalów, zaliczenia wyścigów a nie osiągania jakiś prędkości. To nie byle nfs, że na kodach to można wszystko

Komentarz

Może o takie "kody" chodziło...:
              http://www.youtube.com/watch?v=bLS5s2nm ... ed&search=
              (2147483647 mil/godz. (ponad 2 miliardy m/h) i to na Seattle Circuit! hłehłe)

Komentarz

Bawicie się w to jeszcze ? Mi się udało wyciągnąć 574/575 km/h, niestety podczas normalnego wyścigu. Toyota GT-One. Audi R8 też jest dobre, na pomiarach jedzie ponad 520 km/h .

Edyta : Na max speed 566 km/h ...
                Honda

Komentarz

ja robie tylko 487 km/h toyota gt-one a przy 420 mi sie podnosi i hamuje przy 460 km/h nie wiem czemu cos zle robie moze zle ustawienia

Edit : Udało mi sie 553.40 km/h ale szybkosci i jescze przy ttych 553.40 km/h mi latal .. po prostu zle mialem zawieszenia ustawione

Komentarz

Mój rekord to 578 km/h Minoltą na lekko zmodyfikowanych ustawieniach z GTplanet
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja zrobilem 158 km/h ale fiatem 500R na max tuning i skrzynia max dlugosc
                      top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Re: Max Speed - dowolny samochĂłd

Toyota GT-One Race Car '99 jak ja moge kupic skoro kosztuje 4,500 000 cr. a takiej kasy nie da sie zebrac??

Komentarz

Ja po długim kombinowaniu z zawieszeniem oraz biegami i różnymi pierdołami znalazłem odpowiednie [nie podam bo umożliwiłoby to ma pobicie mojego speeda]ustawienia do toyoty Minolty 579.07km/h jeśli mi nie wierzycie to wasz problem.

Komentarz

Zamieszczone przez DTM
                            Ja po długim kombinowaniu z zawieszeniem oraz biegami i różnymi pierdołami znalazłem odpowiednie [nie podam bo umożliwiłoby to ma pobicie mojego speeda]ustawienia do toyoty Minolty 579.07km/h jeśli mi nie wierzycie to wasz problem.
                            Co za dziecko

Komentarz

Ja osiągnąłem te 600km/h.
                              Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Link do tematu którego założyłem. Są tam ustawienia do GT-One i sposób osiągnięcia.

Życzę miłego próbowania. :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                              X