Jak tam możecie na kodach jechać na tej grze. Mój najlepszy winik był z Viper SRT-10 na full Tuningu jak ja się scigałem się na tescie to mi wyszło 450. bez kitu i jeszcze miał jeszcze wolne na obrotomierzu widzicie kody nie są potrzebne Bez sensu na kodach grać ??
Z tego co pamiętam do GT3 kody dotyczyły tylko zdobycia medalów, zaliczenia wyścigów a nie osiągania jakiś prędkości. To nie byle nfs, że na kodach to można wszystko
Bawicie się w to jeszcze ? Mi się udało wyciągnąć 574/575 km/h, niestety podczas normalnego wyścigu. Toyota GT-One. Audi R8 też jest dobre, na pomiarach jedzie ponad 520 km/h .
Ja po długim kombinowaniu z zawieszeniem oraz biegami i różnymi pierdołami znalazłem odpowiednie [nie podam bo umożliwiłoby to ma pobicie mojego speeda]ustawienia do toyoty Minolty 579.07km/h jeśli mi nie wierzycie to wasz problem.
Ja po długim kombinowaniu z zawieszeniem oraz biegami i różnymi pierdołami znalazłem odpowiednie [nie podam bo umożliwiłoby to ma pobicie mojego speeda]ustawienia do toyoty Minolty 579.07km/h jeśli mi nie wierzycie to wasz problem.
Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.
Link do tematu którego założyłem. Są tam ustawienia do GT-One i sposób osiągnięcia.
Komentarz