Koniec tych sciem... jestem ciekaw czym przerobiles to zdjecie??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Max Speed - dowolny samochód
Zwiń
X
-
dexterwb najpierw spróbuj potem osądzaj. Ustaw sobie gt-one tak jak zaleca aristotle a potem ogień.
Pamiętaj by skrzynie ustawić na maksa i przedłuż se jeszcze w tej rubryce nad ustawiianiemdługości skrzyni (zmniejsz o około 100 i poczujesz magię 500 km/h. I wszystko gra.Prosto jest zbyt prosto
Komentarz
-
ehh ja dzis cos pogram, ale nie wiem czy cos wykrzesam wiecej, a w GT3 toyotka mialem 1850km/h jak juz wspominalem, a mozna bylo i 2200 leciecpocwiczcie
pozmnieniajcie conieco i ja tez pokombinuje i moze 600 ? ale raczej nie da rady, tak mysle ze jest jakies ograniczenie predkosci an Test Course, zeby nie bylo zonkow jak w GT3 po 3000km/h na TC
amen
Prawdziwą sprawiedliwością jest przeżyć to co się uczyniło innym.
Komentarz
-
dzis wysepilem od kumpla GT3 i poustawialem GT-one tak jak w GT4 i co sie okazalo... juz przy 380 na godzine zaczela sie podnosic, a w GT4 dopiero przy 420-440km/h mam wrazenie, ze panowie z Polyphony nie pozwolili nam sie pobawic w latajace autka jakos specjalnie, i wprowadzili ograniczenia w "podnoszeniu" brykito tyle, moje najnowsze rekordy to 559 i 555
szkoda ze nie 666
Prawdziwą sprawiedliwością jest przeżyć to co się uczyniło innym.
Komentarz
-
Mój Cadillac Cien (samochód seryjny) wyciągnął 499,6. Zapewne wyciągnąłby więcej w tunelu aerodynamicznym jakiegoś samochodu.
Prosiłbym was żebyście powiedzieli jaki są najlepsze ustawienja do Toyoty Minolty tak żebym mógł jechać spoko powyżej 500km/h
Komentarz
-
Ja zrobiłem Minoltą na maxa 567km/h ale na pomiarach jedzie 564.99
Minoltę fajnie stawia na tylnich kołach.
A kiedyś prędkość powyżej 500 wydawała mi się miemożliwa
AMG mercedes CLK GTR Race car jedzie 421.09
Jeszcze dziś postaram się wkleić zdięcia.
Komentarz
Komentarz