Cześc
Wpadłem na pomysł aby zrobic coś w stylu tablicy czasów Top Geara . Wiem że podobne mistrzostwa już są ale odbywają się na Nurburgringu a ja myślę o czymś krótszym np. Autumn Ring Mini albo coś innego . Lista byłaby zrobiona tak jak to się odbywa w Granturismo.pl Nürburgring Nordschleife League . Polegało by to na tej samej zasadzie . Czasy będę dopisywac do 1 wątku
Jeśli to wszystko ruszy to rozpoczynamy w Czwartek . :wink:
PS . Macie pomysł na jakiś inny tor niż Autumn Ring Mini ? Ja myślałem jeszcze o Skróconej Suzuce ( tej bez mostu ) .
PS2. Auta Seryjne byłyby na osobnej liście niż auta Wyścigowe , Tuningowe i Konceptowe .
PS3. W Best Car Chodziłoby o przyjemnośc z jazdy
PS4. W każdy ostatni dzień miesiąca gracz który zrobi najwięcej czasów Otrzymywałby Miano STIGA
Co o tym myślicie ?? Przyjmie się ??
* Brak możliwości modyfikowania w liście aut seryjnych
VSpeed

Wpadłem na pomysł aby zrobic coś w stylu tablicy czasów Top Geara . Wiem że podobne mistrzostwa już są ale odbywają się na Nurburgringu a ja myślę o czymś krótszym np. Autumn Ring Mini albo coś innego . Lista byłaby zrobiona tak jak to się odbywa w Granturismo.pl Nürburgring Nordschleife League . Polegało by to na tej samej zasadzie . Czasy będę dopisywac do 1 wątku
Jak wrzucać czasy:
Aby zostać wpisanym na listę czasów użytkowników Granturismo.pl, należy:
- Podać dokładny czas
- Podać markę i model samochodu
- Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w KM *
- Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
- Podać tryb w jakim czas został uzyskany Arcade Mode/Granturismo Mode
- Podać rodzaj kontrolera na jakim czas został uzyskany
Tylko wpisy zawierające wszystkie wyżej wymienione parametry zostaną dopisane do listy.
Aby zostać wpisanym na listę czasów użytkowników Granturismo.pl, należy:
- Podać dokładny czas
- Podać markę i model samochodu
- Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w KM *
- Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
- Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
- Podać tryb w jakim czas został uzyskany Arcade Mode/Granturismo Mode
- Podać rodzaj kontrolera na jakim czas został uzyskany
Tylko wpisy zawierające wszystkie wyżej wymienione parametry zostaną dopisane do listy.
PS . Macie pomysł na jakiś inny tor niż Autumn Ring Mini ? Ja myślałem jeszcze o Skróconej Suzuce ( tej bez mostu ) .
PS2. Auta Seryjne byłyby na osobnej liście niż auta Wyścigowe , Tuningowe i Konceptowe .
PS3. W Best Car Chodziłoby o przyjemnośc z jazdy
PS4. W każdy ostatni dzień miesiąca gracz który zrobi najwięcej czasów Otrzymywałby Miano STIGA
Co o tym myślicie ?? Przyjmie się ??
* Brak możliwości modyfikowania w liście aut seryjnych
VSpeed
Komentarz