Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League
Zrobiłem tym szajsem 6:47:174 i nie mogę tego poprawić, tj. zdarza mi się mieć nawet prawie 4 sekundy przewagi, ale zawszę tracę wszystko w końcówce, chyba odpuszczam to auto, choć jest genialne i w dobrych rękach może się niebezpiecznie zbliżyć do 6:30:000, ja nie zejdę poniżej 6:40:000. Jechałem bez nitro i cięcia zieleni. Ustawienia pi razy drzwi kontra doświadczenie. Aha, 14 koni więcej, bo zmieniłem olej i kuce wróciły.
W Arcade Mode, możesz zwiększac moc auta, ale nie masz możliwości samodzielnego ustawienia zawieszenia i skrzyni biegów oraz innych części. W Gran Turismo Mode, możesz i zwiększac moc i samodzielnie ustawiac podzespoły auta.
No Patol. Ale sie uwziałes na tego Elise ;D. Przestaniesz nim kiedyś jezdzic? Ja Wykrecilem dzis po 4 kółku 7'47.786 M5 w serii i jak narazie nie wykrece nic wiecej.
BMW M5 '05 [Seria, MT, SM, Sys: ON, Gran Turismo mode, Pad] 7:47.786
ASM System (Oversteer) 0
ASM System (Understeer) 10
TCS 0
Postawiłem sobie za cel 6:45 i miałobyć dzisiaj. Udało się.
Ale jak zwykle nie jestem do końca zadowolony
Zrobiłem z godzinkę wcześniej ok. 8 sekundowy błąd na ostatnim dohamowaniu po prostej, wykręcając 6:45:092, byłem ostro zły, miałem już złe myśli o odpuszczeniu sobie, ale nie dałem się
Co do 6:43.810 - największa różnica między danym sektorem z tego okrążenia a najlepszym w ogóle wynosi 8 sekund.
Okrążenie pojechałem wpadając dwa razy na trawę przy ponad 200km/h, czyli nawet ja jestem w stanie pojechać te 6:35.
Ludziska, jeździjcie tą furą, bo ona robi rzeź!
Jakby co mam dwie fotki z tym czasem.
Teraz zamierzam zabrać się za:
M5 i robienie listy aut, którymi zamierzam pociskać na Nordschleife, ok.100-150 jak narazie
8'29.445 - Ford Mustang GT '05 - [Seria, MT, N3, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad]
Ogólnie to powiem, że auto jest rewelacyjne, świetnie się prowadzi, dobrze przyspiesza. Lubi czasem zarzucic nim na wyjściu z zakrętu, ale wystarczy umiec delikatnie operowac gazem.
5.33.557-Suzuki Escudo Dirt Trial Car'98 [1124hp, AT, RSS, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad]-Karolyyo
b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3
szerokości i przyczepności!!!! GT4 forever!!
Komentarz