Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Noo...pogratulować udanej wycieczki.

Pozdrawiam

Komentarz

Zrobiłem tym szajsem 6:47:174 i nie mogę tego poprawić, tj. zdarza mi się mieć nawet prawie 4 sekundy przewagi, ale zawszę tracę wszystko w końcówce, chyba odpuszczam to auto, choć jest genialne i w dobrych rękach może się niebezpiecznie zbliżyć do 6:30:000, ja nie zejdę poniżej 6:40:000. Jechałem bez nitro i cięcia zieleni. Ustawienia pi razy drzwi kontra doświadczenie. Aha, 14 koni więcej, bo zmieniłem olej i kuce wróciły.

6'47.174 - Lotus Elise 111R '04 [277km, MT, RSS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - kompot

Komentarz

Piekielnie szybko jak na Lotusa...

Pozdrawiam

Komentarz

Dzieki.
          Mam pytanie-jaka jest różnica w jeździe Arcade a Gran Turismo Mode? Jakie to ma znaczenie?

Komentarz

W Arcade Mode, możesz zwiększac moc auta, ale nie masz możliwości samodzielnego ustawienia zawieszenia i skrzyni biegów oraz innych części. W Gran Turismo Mode, możesz i zwiększac moc i samodzielnie ustawiac podzespoły auta.

Pozdrawiam
            i tyle..

Komentarz

A ja dzisiaj dodałem czas Mustanga GT...na oponach N1!

I muszę przyznać, że N1 nawet daje się nim jeździć. A spodziewałem się jakiejś trudności...

Pozdrawiam

Komentarz

5.47.446 > standardowa Polyphony formula gran turismo MT sysff opony RM (tryb GT)

wiem wiem czas fatalny ale formula na tych wybojach bez sys jest NIEPROWADZALNA!

Komentarz

8'48.766 - Ford Mustang GT '05 [Seria, MT, N1, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - Lukas
                  8'48.767 - Mazda Kusabi '03 [Seria, AT, SM, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - duffy20
                  Łał, co za różnica czasowa

Jeszcze nigdy nie jeździłem Mustangiem w GT, będę musiał go obadać

Pozdrawiam
                  i tyle..

Komentarz

Polecam na oponach N2 lub N3 - Większa frajda. Znacznie. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No Patol. Ale sie uwziałes na tego Elise ;D. Przestaniesz nim kiedyś jezdzic? Ja Wykrecilem dzis po 4 kółku 7'47.786 M5 w serii i jak narazie nie wykrece nic wiecej.

BMW M5 '05 [Seria, MT, SM, Sys: ON, Gran Turismo mode, Pad] 7:47.786

ASM System (Oversteer) 0
                      ASM System (Understeer) 10
                      TCS 0

Prowadzi się ideaaalnie!

Komentarz

Finalnie i ostatecznie (przynajmnije narazie )

6'43.810 - Lotus Elise 111R '04 [276km, MT, RSS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - kompot

Postawiłem sobie za cel 6:45 i miałobyć dzisiaj. Udało się.
                        Ale jak zwykle nie jestem do końca zadowolony
                        Zrobiłem z godzinkę wcześniej ok. 8 sekundowy błąd na ostatnim dohamowaniu po prostej, wykręcając 6:45:092, byłem ostro zły, miałem już złe myśli o odpuszczeniu sobie, ale nie dałem się

Co do 6:43.810 - największa różnica między danym sektorem z tego okrążenia a najlepszym w ogóle wynosi 8 sekund.
                        Okrążenie pojechałem wpadając dwa razy na trawę przy ponad 200km/h, czyli nawet ja jestem w stanie pojechać te 6:35.
                        Ludziska, jeździjcie tą furą, bo ona robi rzeź!

Jakby co mam dwie fotki z tym czasem.

Teraz zamierzam zabrać się za:
                        M5 i robienie listy aut, którymi zamierzam pociskać na Nordschleife, ok.100-150 jak narazie

Komentarz

8'29.445 - Ford Mustang GT '05 - [Seria, MT, N3, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad]

Ogólnie to powiem, że auto jest rewelacyjne, świetnie się prowadzi, dobrze przyspiesza. Lubi czasem zarzucic nim na wyjściu z zakrętu, ale wystarczy umiec delikatnie operowac gazem.

Pozdrawiam
                          i tyle..

Komentarz

6'30.894-Tommy Kaira ZII '00 [Seria, MT, RM, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad]

Komentarz

Kurde, te Kairy coraz szybsze się robią...

Pozdrawiam

Komentarz

5.33.557-Suzuki Escudo Dirt Trial Car'98 [1124hp, AT, RSS, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad]-Karolyyo
                                b16a3, b18c1, 4age, 2jz, sr20det, rb26dett, ca18det, k20a, (12b, 13b, 20b x rotary) za to kochamy Japonie <3<3<3
                                szerokości i przyczepności!!!! GT4 forever!!

Komentarz

Pracuję...
                                X