Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Tzn tak waga nie poleciała na maksa : obecnie 1232kg czyli 2 stage. Moc,już nie pamiętam nie chce mi się odpalać playa, ale raczej maks co było do kupienia, oczywiście bez nitro. Skrzynia na innych nastawach, zawieszenie jakoś mi się udało pod tor i siebie dobrać, reszta też coś pogrzebane.A kontrole trakcji itd itp ustawione mam 3 3 1(już nie pamiętam jak się nazywały poszczególne opcje w tej zakładce, chyba understeer, oversteer i trzecia tcs). Próbowałem wczoraj tez subaru ale jakoś z zawieszeniem mam kłopoty.Pomysł był kupić wszystko co dostępne w Tuning shopie i eksperymentować.Jedzie szybko, ale na tych wybojach czasem wyskoczy i potem ciężko trafić w czarne .Ale jak już zawieszenie będzie ok to i czasy będą w okolicach 6:40 (może)

Komentarz

kupiłem właśnie Forda Musanga gt'05 zarobie kasę na tuning i możemy się mierzyć. .odpiszcie jak będziecie chętni

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
        kupiłem właśnie Forda Musanga gt'05 zarobie kasę na tuning i możemy się mierzyć. .odpiszcie jak będziecie chętni
        Zrób czas seryjnym na oponach N3 i wyłączonych systemach, a może pogadamy na temat wyścigów :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

6.06 Ford Mustang GT'05[nie pamiętam mocy ale na maxa+olej,MT,qwalifikacyjne,TSC=off,gt mode,pad] nie wiem czy wszystko napisałem ale troszkę się "pomęczyłem"(z grą)

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
            6.06 Ford Mustang GT'05[nie pamiętam mocy ale na maxa+olej,MT,qwalifikacyjne,TSC=off,gt mode,pad] nie wiem czy wszystko napisałem ale troszkę się "pomęczyłem"(z grą)
            Po:
            1 - Podaj dokładny czas
            2 - Dokładną moc
            3 - Opony
            4 - Zrób to według wzoru który jest w pierwszym poscie tego tematu.

Trochę dokładności ludzie...

Pozdrawiam

Komentarz

opony już podał
              Zamieszczone przez Lukas
              qwalifikacyjne
              Jeżeli naprawdę uzyskałeś ten czas to jestem pełen podziwu. Ja w Pescarolo uzyskałem jakimś dziwnym sposobem rekord tabeli.
              i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                ...[nie pamiętam mocy ale na maxa+olej...
                Ch..j wie ile mocy ale najważniejsze że +olej. To dużo mówi...teraz się Lukas domyślaj.

Tym niemniej proszę szanownego kolegę-190E o poczytanie pierwszego postu, przejrzenie sposobu zapisu czasów i nieco więcej dbałości o szczegóły.

Nie chcemy tu kolejnego Paganiego czy DLXa.

Komentarz

no ba! Olej to podstawa
                  i tyle..

Komentarz

5.56.898 AMG Mercedes 190E 2.5-16 Evolution IITuning Car'92[615hp,MT,RQ syst.trakcji=off.GTmode.pad] jeśli ktoś zrobi lepszy czas tym Cudem będzie dla mnie Mistrzem.

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                      5.56.898 AMG Mercedes 190E 2.5-16 Evolution IITuning Car'92[615hp,MT,RQ syst.trakcji=off.GTmode.pad] jeśli ktoś zrobi lepszy czas tym Cudem będzie dla mnie Mistrzem.
                      nie to, zebym nei wierzyl, ale chcialbym zobaczyc replay z przejazdu i fote z podanymi parametrami pojazdu. pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
                        Zamieszczone przez 190E
                        nie to, zebym nei wierzyl, ale chcialbym zobaczyc replay z przejazdu i fote z podanymi parametrami pojazdu. pozdro
                        Ja także
                        i tyle..

Komentarz

Próbowałem kiedyś wysłać nagrany film na you tube ale po jakości obrazu zwątpiłem(190E )tam ktoś wykręcił czas tym autem chyba 6.20 ale zdjęcie mogę zrobić

Komentarz

Umówmy się tak - Zobaczę replay z czasem to dodam do tabeli...bo jak dla mnie ten czas to fikcja :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

czyli nie mogę liczyć na to że ktoś się tym "zajmie''

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                                Próbowałem kiedyś wysłać nagrany film na you tube ale po jakości obrazu zwątpiłem
                                Wyślij na rapidshare i po problemie... Każdy kto będzie chciał sobie zobaczy, a i z jakością problemu nie będzie

Komentarz

Pracuję...
                                X