Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

BelegU$, przepraszam, ale musialem
    Postanowilem pojechac 190E z turbina i NOS'em. Odpalilem GT Mode, kupilem co trzeba, zalozylem opony RQ i stalo sie.
    Pamietaj, ze rywalizacja matką lepszych wynikow, wiec pewnie gdybym nie pojawil sie tu ze swoim Evoll'em jeszcze dlugo nie mialbys motywacji do wykrecenia takich czasow. Pewnie gdyby nie Twoja M5 ja tez bym nie pomyslal o wlozeniu turbiny.
    Dosyc biadolenia. Czas na czas . Oto i on:
    6'22.962
    AMG Mercedes 190E Evoll Touring Car '92
    [587HP, AT, RQ, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad]

Dla zainteresowanych posiadam foto tego wyniku
    http://www.fotoload.pl/index.php?id=e74 ... e3a6fc3340

Pozdrawiam

EDIT:
    Pojechalem sobie jeszcze 3 innymi autami:
    6'28.879 - Nissan MOTUL PITWORK Z (JGTC) '04 [Seria, AT, RSS, Sys: ON, Arcade Mode, Pad]
    6'34.788 - Opel Astra Touring Car '00 [Seria, AT, RSS, Sys: ON, Arcade Mode, Pad]
    6'45.687 - Mitsubishi FTO Super Touring Car '97 [Seria, AT, RSS, Sys: ON, Arcade Mode, Pad]

Komentarz

luk4szm
      gratuluję wyniku, jesteś w tej chwili pierwszy w tabeli

Ale sądzę, że i tak Cię pokonam

Pozdrawiam
      i tyle..

Komentarz

luk4szm
        gratuluję wyniku, jesteś w tej chwili pierwszy w tabeli
        I to moim kochanym Mercem 190E Jak wrzucalem tutaj pierwszy wynik nie sadzilem, ze kiedykolwiek zejde nim ponizej 6'30. A juz napewno nie tyle.
        Mimo wszystko udalo sie.
        Ale sądzę, że i tak Cię pokonam
        Spokojna glowa, szykuje juz cos lepszego Innym autem
        Pozdr.

Komentarz

Sam miałem tego merca, ale go sprzedałem i wybrałem TT-R .

Ciężko będzie Cię pokonać, bo 6.31'921 to szczyt moich umiejętności
          i tyle..

Komentarz

Wszystkie czasy dopisane, co do mojego przejazdu seryjnym TT-R - Będzie, wgram go na Tube i dam tu linka :wink: Liczę również, że luk4szm zaprezentuje "czystość" Swojego przejazdu :wink:

I powiem wam jeszcze (tak szczerze), że 6'22.962 - Tak mocnym samochodem to średni wynik.....zapewniam was, że można nim jechać znacznie szybciej :wink: Czas tylko 2 sekundy lepszy od SERYJNEGO TT-R'a w Arcade Mode :wink:

Zamieszczone przez BelegU$
            Chodzi mi tylko o Mercedesy 190... nie chcę, żeby któryś Merc był szybszy od M5. Sprawa osobista.
            Ja Cię rozumiem, osobiście, żadnym Mercedesem nie zamierzam bić Twojego czasu :wink:

Co do moich czasów to w najbliższych dniach może się okazać, że nic nie dodam, bo nie mam chęci teraz do GT - A na "odpierdal", jeździć nie zamierzam :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Liczę również, że luk4szm zaprezentuje "czystość" Swojego przejazdu :wink:
              Niestety replay'a z tego przejazdu zrobionego nie mam. Jak wykrece lepszy czas to zapisze i wrzuce na YouTube.
              Zamieszczone przez Lukas
              I powiem wam jeszcze (tak szczerze), że 6'22.962 - Tak mocnym samochodem to średni wynik.....zapewniam was, że można nim jechać znacznie szybciej :wink: Czas tylko 2 sekundy lepszy od SERYJNEGO TT-R'a w Arcade Mode :wink:
              Czy znacznie szybciej to nie sadze. Ponizej 6'20 moze da rade zejsc, ale jest to niezwykle trudne. W tym przejezdzie w wielu miejscach jechalem ryzykownie po tarkach majac ponad 250kmh. Niejednokrotnie majac szczescie nie wypadajac.
              Zamieszczone przez Lukas
              Zamieszczone przez BelegU$
              Chodzi mi tylko o Mercedesy 190... nie chcę, żeby któryś Merc był szybszy od M5. Sprawa osobista.
              Ja Cię rozumiem, osobiście, żadnym Mercedesem nie zamierzam bić Twojego czasu :wink:
              Czemu BelegU$ ma az taka niechec do Mercow?

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
                Zamieszczone przez Lukas
                Liczę również, że luk4szm zaprezentuje "czystość" Swojego przejazdu :wink:
                Niestety replay'a z tego przejazdu zrobionego nie mam. Jak wykrece lepszy czas to zapisze i wrzuce na YouTube.
                Tak też myślałem....pamiętaj tylko by nie ścinać Adenauer Forst i Hohe Acht po zielonej trawce :wink:
                Zamieszczone przez luk4szm
                Czemu BelegU$ ma az taka niechec do Mercow?
                Poczytaj sobie ten temat od początku, zwłaszcza posty BelegU$'a :wink:

Komentarz

Na tym torze nie ma wg mnie zakretu, ktorego warto sciac. Wszystkie czasy podane, przeze mnie sa to czyste przejazdy, tzn. takie gdzie przynajmniej dwa kola znajduja sie na trasie (czasem zdarzy sie wyjechac ciut poza tarke). Pozdro.

Komentarz

Oto mój czas
                    Nissan GT-R Concept LM Race Car '02 - 6.10.997 [Seria, MT,RQ, Sys: ON, Gran Tursismo Mode, Pad]
                    Jeszcze dzisiaj spróbuje poprawić czas o ok. 5 sekund

Sorry byłem zamyślony i zapomniałem o czasie xD

Komentarz

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Zamieszczone przez Cena15
                      Oto mój czas
                      Nissan GT-R Concept LM Race Car '02 [Seria, MT,RQ, Sys: ON, Gran Tursismo Mode, Pad]
                      Jeszcze dzisiaj spróbuje poprawić czas o ok. 5 sekund
                      A gdzie ten czas??

Komentarz

Cena15 - Z tym czasem, jesteś pierwszy na naszej tablicy Brawo, piekielnie szybko !

EDIT:

Mój czas seryjnego TT-R'a już jest w trakcie upload'u na YouTube'a :wink: Trochę to potrwa bo łącze mam nie za szybkie a filmik jest ciężki, ale będzie

Pozdrawiam

Komentarz

Upload filmu z moim przejazdem Mercem 190E z czasem o 0.3sek lepszym od tego na tablicy w trakcie uploadu. Mogloby byc jeszcze szybciej, ale wypadlem z toru i uderzyl o bande tuz przed meta

Tymczasem wykrecilem kolejny czas na Nurbie. Pierwszy ponizej 6minut:
                          5'58.605
                          Nissan Fairlady Z Concept LM Race Car '02
                          [730HP, AT, RSS, System: ON, Arcade Mode, Pad]

Komentarz

No i mamy kolejny rekord tabeli ! Brawo

Chyba będę musiał Minoltą polatać, żeby znowu trochę znaleźć się na szczycie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=niaTY6jgDDE
                              Wspomniany wyzej replay z przejazdu 190E. Przepraszam za jakosc.

Komentarz

Hmm....no nie powiem, bo okrążenie jest szybkie

ALE:
                                - Ten wylot na Tiergarten wpłynął pozytywnie na wynik :wink: Żeby przejść ten zakręt najszybciej jak to możliwe, należy tam znacznie hamować, bo praktycznie od Dottinger Hohe samochód przyśpiesza aż do tego miejsca - Ale nie będę się kłócił o te 2 sekundy - TAK, POBIŁEŚ MNIE ! Brawo !
                                - Na przyszłość jak nagrywasz replay, nagraj tak by były widoczne wskaźniki i może inna kamera.....ze zderzaka, albo z dachu, od biedy nawet goniąca za samochodem może być :wink: Tylko nie ta telewizyjna
                                - Przy tak mocnym samochodzie i zastosowaniu zmian na jakie pozwala Granturismo Mode - PRZEJECHAŁBYM SZYBCIEJ !

Ale dość tego !

Bardzo szybkie okrążenie, i techniczne (w większości) - Brawa się należą !

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X