Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Zamieszczone przez BelegU$
    Rzeczywiście, niespełniona miłość była powodem moich tragikomicznych sesji.
    Wiem coś o tym....współczuję
    No ale trzeba żyć dalej, a poza tym - M5 jest chyba lepsze od E-Evol'a .
    No oczywiście, poza tym M5 ma więcej miejsca we wnętrzu - Na miłość
    No i gratuluję kolejnego rekordu toru, Lukas. I czekam na wpisanie rekordu formułki
    Dzięki - Rekordu Formułki nie będzie.....czas był z wylotami poza tor, a ja takich nie zapisuję - Ale wierz mi, że POPRAWIĘ TO !

Pozdrawiam

Komentarz

No to macie. Podkrecony silnik, obnizona waga i od razu efekt
      6.43.319
      AMG Mercedes 190E Evoll Touring Car '92
      [452HP, AT, RSS, Sys: ON, Arcade Mode, Pad]

Komentarz

Zamieszczone przez luk4szm
        6.43.319
        Piekielnie szybko ! Muszę pogratulować ! Nie wiem tylko jak BelegU$ na to zareaguje - Bo nie dość, że pobiłeś jego miłosne M5 to jeszcze pobiłeś je Mercedesem E190 Evo :wink:

Ale czas wyśmienity - Muszę też spróbować się w tym samochodzie.

Pozdrawiam

Komentarz

No, no widzę, że szalejecie

Zaraz wybieram się do ingolstadt, po moje audi TT ABT, ciekawe jaki czas wykręcę
          i tyle..

Komentarz

Co tu dużo mówić.....cieszę się, że ten pomysł/temat wypalił - Właśnie coś takiego miałem na myśli zakładając ten wątek, codziennie dopisuję po kilka czasów, i właśnie to mi się podoba :wink:

Jeśli ktoś ma jakieś sugestie dotyczące tego tematu, jego wyglądu, organizacji itp. Proszę pisać.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              O jaką miłość Ci chodzi, stary?

Zamieszczone przez Lukas
              Zamieszczone przez luk4szm
              6.43.319
              Piekielnie szybko ! Muszę pogratulować ! Nie wiem tylko jak BelegU$ na to zareaguje - Bo nie dość, że pobiłeś jego miłosne M5 to jeszcze pobiłeś je Mercedesem E190 Evo :wink:
              O fuckin... ta zniewaga benzyny i oleju na Nurbie wymaga Cóż, czeka mnie trzeci powrót na Nurb w moim M5...

Komentarz

O fuckin... ta zniewaga benzyny i oleju na Nurbie wymaga Cóż, czeka mnie trzeci powrót na Nurb w moim M5...
                Evoll da rade jeszcze szybciej pojechac, tylko bez systemow jest ciezko, a czasy mozna wykrecic nieziemskie
                Czekam na ruch M5. Moze sie jej uda ;P

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  O jaką miłość Ci chodzi, stary?
                  Hmm....zastanówmy się....normalny człowiek musi wykazać się w łóżku, zaś fan motoryzacji w samochodzie Tak mówi reklama nakładki wibracyjnej Durex :mrgreen:
                  Cóż, czeka mnie trzeci powrót na Nurb w moim M5...
                  Będzie kolejne opowiadanie ? Jeśli tak to zamawiam sobie w nim jakąś "rólkę" :wink:
                  luk4szm - Teraz to musisz uważać, bo BelegU$, Ci nie odpuści :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Hmm....zastanówmy się....normalny człowiek musi wykazać się w łóżku, zaś fan motoryzacji w samochodzie Tak mówi reklama nakładki wibracyjnej Durex :mrgreen:
                    No stary... jak będę miał 18 na karku i M5 w garażu nie omieszkam spróbować

Zamieszczone przez Lukas
                    Będzie kolejne opowiadanie ? Jeśli tak to zamawiam sobie w nim jakąś "rólkę" :wink:
                    luk4szm - Teraz to musisz uważać, bo BelegU$, Ci nie odpuści :wink:
                    Wątpie, że będzie opowiadanie, chyba że mnie Wena Twórcza złapie. Poza tym - tym wozem ze mną za kierownicą ciężko już szybciej pojechać. Chociaż - kto wie...

Komentarz

Hmm....zastanówmy się....normalny człowiek musi wykazać się w łóżku, zaś fan motoryzacji w samochodzie Tak mówi reklama nakładki wibracyjnej Durex
                      A w najnowszym top gear w jednej z reklam jest nawet krótki poradnik :mrgreen:

No cóż, Kupiłem TT'tkę ABT, założyłem turbosprężarkę za 90'000 cr. i zrobiłem okrażenie na nurburgringu

6,50,692 - Audi Abt TT-R Touring Car '02 [732BHP, AT, RM, Sys. ON, Gran Turismo Mode, Pad] duffy20

to dopiero pierwsze kółko, myślę, że można pojechać o wiele szybciej, ale muszę się przyzwyczaić do jego zawieszenia i układu kierowniczego (pokonuje zakręty z niesamowitymi prędkościami)

Pozdrawiam
                      i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                        A w najnowszym top gear w jednej z reklam jest nawet krótki poradnik :mrgreen:
                        Właśnie z TG wziąłem ten "text"
                        No cóż, Kupiłem TT'tkę ABT, założyłem turbosprężarkę za 90'000 cr. i zrobiłem okrażenie na nurburgringu

6,50,692 - Audi Abt TT-R Touring Car '02 [732BHP, AT, RM, Sys. ON, Gran Turismo Mode, Pad] duffy20

to dopiero pierwsze kółko, myślę, że można pojechać o wiele szybciej, ale muszę się przyzwyczaić do jego zawieszenia i układu kierowniczego (pokonuje zakręty z niesamowitymi prędkościami)
                        Hmm....jak na ten samochód....powiem szczerze, nic specjalnego - No, ale usprawiedliwia Cię to, że dopiero go kupiłeś :wink:
                        A zakręty to jego najmocniejszy punkt ! Spójrz na szczyt naszej tabeli - Zrobiłem to seryjną w Arcade Mode - Więc widzisz jak dużo szybciej można jechać nawet serią :wink:

EDIT:

8'35.880
                        - Mitsubishi Galant 2.0 DOHC Turbo VR-4 - Mój życiowy rekord w seryjnym Galancie !

Pozdrawiam

Komentarz

6'47.550 - BMW M5 '05 [724HP, AT, RQ, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - BelegU$
                          6'48.075 - Mercedes-Benz CLK Touring Car '00 [764HP, AT, RM, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - tomekkemot
                          6'48.726 - Tommy Kaira ZII '00 [Seria, MT, RS, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - Dreadlock89
                          6'48.734 - BMW M5 '05 [724HP, AT, RQ, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - BelegU$
                          6'50.692 - Audi Abt TT-R Touring Car '02 [732HP, AT, RM, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - duffy20
                          6'52.103 - RUF CTR2 '96 [899HP, AT, RS, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - FanGT
                          strasznie ciasna ta część czasowa, ale myślę, że zdołam przebić jutro BelegU$'a :mrgreen:

Lubię czytać TG, a w sierpniu był nawet artykuł poświęcony "Północnej Pętli"
                          i tyle..

Komentarz

strasznie ciasna ta część czasowa, ale myślę, że zdołam przebić jutro BelegU$'a :mrgreen:
                            Gdybyś się rzucił na te lepsze czasy, byłoby znacznie luźniej :mrgreen:
                            Ja również, jak dotąd mam przeczytane wszystkie numery z wyjątkiem najnowszego - Jestem w trakcie lektury Masz na myśli ten artykuł dotyczący corocznego 24h ? Swoją drogą bardzo spodobało mi się nowe Sirocco, w tym artykule na zdjęciu. Taki szczególik.

Dodałem czas Hondy Accord Coupe (US) '88

Pozdrawiam

Komentarz

6'47.550 - BMW M5 '05 [724HP, AT, RQ, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - BelegU$
                              6'48.075 - Mercedes-Benz CLK Touring Car '00 [764HP, AT, RM, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - tomekkemot
                              6'48.726 - Tommy Kaira ZII '00 [Seria, MT, RS, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - Dreadlock89
                              6'48.734 - BMW M5 '05 [724HP, AT, RQ, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - BelegU$
                              6'50.692 - Audi Abt TT-R Touring Car '02 [732HP, AT, RM, Sys: ON, Gran Turismo Mode, Pad] - duffy20
                              6'52.103 - RUF CTR2 '96 [899HP, AT, RS, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - FanGT

Był, czytałem, podobało mi się. Chciałbym się kiedyś przejechać na Nurb

Swoją drogą - bicie moich czasów stało się chyba narodowym sportem A na który czas ostrzysz sobie zęby? Bo ja jutro planuję pomknąć "Błękitnym Gentlemanem" jeszcze szybciej niż te 6'47.550

Komentarz

Ja planuję jutro ustanowić nowy rekord tabeli - Na tym samym samochodzie i parametrach co aktualny rekord tabeli

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X