Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

W tym temacie dyskutujemy o wszystkich sprawach dotyczących Turnieju. :mrgreen:

Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Za całym szacunkiem do użytkowników naszego forum, ale myślę, że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe - Żeby nie było, że ktoś jeździ "czysto-trawiaście" :wink:

No i myślę, że jeśli mielibyśmy jeździć w Arcade Mode to quick tune powinien być dozwolony, żeby uniknąć zachowań typu "Przejeżdżam samochodem po quick tunie, na czas zrobienia fotki ustawiam wszystko na serię, i mówię, że jechałem seryjnym" :wink:

Z doświadczenia wiem, że fotki są konieczne :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      Za całym szacunkiem do użytkowników naszego forum, ale myślę, że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe - Żeby nie było, że ktoś jeździ "czysto-trawiaście" :wink:

No i myślę, że jeśli mielibyśmy jeździć w Arcade Mode to quick tune powinien być dozwolony, żeby uniknąć zachowań typu "Przejeżdżam samochodem po quick tunie, na czas zrobienia fotki ustawiam wszystko na serię, i mówię, że jechałem seryjnym" :wink:

Z doświadczenia wiem, że fotki są konieczne :wink:

Pozdrawiam
      Lukas Quick tune nie jest zabroniony. Wszelkie warunki ustala organizator rundy. Jeżeli taki ustanowi jakieś wartości Quick Tune to na takich jeździmy. :wink:

Miałem nadzieje że foty nie będą potrzebne, myślę że mam do czynienia z Gentlemanami. Obiecuje jednak że to przemyślę i prawdopodobnie dokonam poprawki. :mrgreen:

Komentarz

Panowie co myślicie na temat wykonania turnieju? Może coś zmienić,poprawić,coś dopisać?

Sensowne sugestie miło widziane

Komentarz

Lukas Quick tune nie jest zabroniony.
          Ja też zrozumiałem, że jest zabroniony. Wpisz dokładniej w "regulaminie" że jest dozwolony - tak będzie najlepiej :wink:

że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe
          Jak chcemy sprawiedliwie grać, to nawet replay z przejazdem bez ścinek

Ps. Przeglądnij poprzednie turnieje

Komentarz

No to można w końcu ten Quick Tune czy nie

Komentarz

Dziecko kochane, czytaj kurwa posty ktore są powyżej....
              Quick tune nie jest zabroniony

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Wszelkie warunki ustala organizator rundy.
                I to by było na tyle w tym temacie... Wszystko wyjaśnione w jednym prostym zdaniu...

Jedynie co to moglibyście pomyśleć nad jakimś lepszym rozwiązaniem z tym "udowadnianiem" jaki kto czas wykręcił...
                Bo wybaczcie... Ale nie wierze że wszyscy będą grać uczciwie...
                Pozdrawiam

Komentarz

Czyli co proponujesz?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    Dziecko kochane, czytaj kurwa posty ktore są powyżej....
                    Quick tune nie jest zabroniony

Dzięki wszystko ładnie i logicznie objaśnione

Komentarz

Zdjęcia to podstawa... W miarę możliwości te powtórki ( oczywiście z wyświetlonym prędkościomierzem itp. )... Chociaż z tym wiem że będzie ciężko...
                      Jak będę miał chwile to pomyśle nad tym dokładniej...
                      Coś się wymyśli...

Pozdrawiam

Komentarz

Nie masz co myśleć. Zdjęcia w zupełności wystarczą, replay może dawać na prośbe uczestników wygrany, ale bardzo żadno to praktykowane było.

We wszystkich turniejach, wktórych brałem udział ta metoda skutkowała i była wiarygodna.

Jeżeli natomianst masz na mysli ścinanie trasy, to poza replay'em jest jeszcze organizawanie rund z License Center. Tam (prawie) nie da oszukiwać. Poza tym nie ma innego wyjścia.

Komentarz

Przecież fotka wystarczy to nie jest turniej o jakąś nagrodę to ma być tylko zabawa :wink: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                            Jeżeli natomianst masz na mysli ścinanie trasy, to poza replay'em jest jeszcze organizawanie rund z License Center. Tam (prawie) nie da oszukiwać. Poza tym nie ma innego wyjścia.
                            To by było znakomite - Dzięki temu można by faktycznie stwierdzić, kto potrafi jeździć

Pozdrawiam

Komentarz

Posłuchajcie tak jak pisałem, wszelkie warunki ustanawia organizator rundy.

Ja akurat w pierwszej rundzie nie zezwalam na Quick tune. Ale wygrany który będzie organizował drugą rundę może ustalić dane wartości Quick tune.
                              Wiecie o co mi chodzi?

Hm macie racje dokonam zmiany w regulaminie, foto jest obowiązkowe. W przypadku prośby innych userów wygrany udowodni przejazd replayem. Myślę że tak będzie najlepiej i oszczędzi nam wątpliwości i kłótni że ktoś oszukiwał lub nie.

Komentarz

Pracuję...
                              X