Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

"Wyscigowcy" (15 okrazen, opony N1, Stock, ~300BHP)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: "Wyscigowcy" (15 okrazen, opony N1, Stock, ~300BHP)

15 kółek hmm 40minut jazdy i dużo i mało ale pomysł moim zdaniem ŚWIETNY każdy będzie mógł porównać swoje czasy z innymi i nie ma co ściemniać!
    Rozumiem, ze dalej jeździmy na Suzuce Circuit ? całkowicie seryjnymi autami z oponkami N1 ?

Mam pytanko czy jeździcie w trybie "gran turismo" czy w normalnym "arcade" bo powiem szczerze, że do tej pory takie zwykle wyścigi z ustawieniem na ilosć kółek robilem tylko w zwyklym trybie. Jeśli da sie to w "gran turismo" to napiszcie gdzie bo tam jest mozliwość ustawienia poziomu rywali i tylko 2 kółka...w GT4 gram jakies 7 miesięcy myśle że idzie mi całkiem nieźle ale jutro robie 15 kółek i podam wynik wtedy się okaże...Pzdr!
    Acha i jeszcze czy myśleliście nad zmiana opon z tych N1 na Sporty Medium ?? skoro każdy by jeździł na takich samych i tak będzie sprawiedliwie...no chyba że na N1 czasy będą jak najbardziej odzwierciedlały osiągi zupełnie seryjnych aut.

P.S Proponuje jazde także innymi autami ale tej samej klasy: 1) BMW Z4, Honda S2000, Mazda RX-8...
    2) Honda Civic Type-R, VW Golf GTi, Alfra 147 GTA
    po przejechaniu kilka razy (po15 kołek) jednym autem zapisać najlepszy czas i zacząc to samo drugim samochodem.
    Pzdr

Komentarz

Zamieszczone przez Barti88
      Mam pytanko czy jeździcie w trybie "gran turismo" czy w normalnym "arcade" bo powiem szczerze, że[...]
      Jeździmy TYLKO w Arcade Mode !
      cha i jeszcze czy myśleliście nad zmiana opon z tych N1 na Sporty Medium ?? skoro każdy by jeździł na takich samych i tak będzie sprawiedliwie...no chyba że na N1 czasy będą jak najbardziej odzwierciedlały osiągi zupełnie seryjnych aut.
      No tak, ale na N1 samochody prowadzą się o wiele trudniej, przez co realistycznie (jeśli można to powiedzieć o grze), i porównaj sobie prędkości przechodzenia przez zakręty, na oponach N1 i na oponach SM, a zobaczysz sam, i zastanów się czy z taką prędkością jak na oponach SM dało by się przejechać w rzeczywistości ? NIE, ogólnie to wszystkie opony w GT4 są za bardzo przyczepne, nawet N1 ! (Blitz R34 na oponach N1 jest wyjątkiem :wink: )
      Tak więc jeździmy TYLKO na N1, jak w nazwie tematu :wink:
      P.S Proponuje jazde także innymi autami ale tej samej klasy:
      To już pozostaw organizatorowi (Kauris), no i może najpierw przejedź się tymi samochodami które już są (Supra, M3, BTR) :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Mój czas BMW M3 '04 [339BHP, 1570kg] to 39:29:969 oczywiście oponki N1, bez zadnych wspomagaczy TCS itp. Czas jest do poprawy, wykreciłem go za 1 podejściem. Teraz czas na Supre i BTRa
        Pzdr!

Komentarz

Opony N1 wybralem dla maksymalnego utrudnienia I sa one podstawa tej konkurencji.
          Samochody nowe sie pojawia (najszybciej te w okolicy 300KM) i tory tez. Widac ze dluga Suzuka odstraszyla chetnych wiec.. kolejnym torem z ktorego czasy mozna dawac jest Tsukuba (sucha)
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Hurra! :mrgreen:
            Teraz na bank spróbuję, bo po prostu nie lubię Suzuki
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

no panowie jakoś nikt nie kręci czasów?! ja jutro postaram się przejechać na Tsukubie to wrzuce wynik...
              Pzdr

Komentarz

Ja nie mam chwilowo czasu/weny
                maruda
                A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                  Ja nie mam chwilowo czasu/weny
                  Wszyscy to znamy. Taki okres przejściowy :wink: Ja na dniach coś pojeżdżę

Pozdrawiam

Komentarz

Ja jeździc próbowałem, ale jeszcze dużo roboty przede mną żeby się zbliżyc do poziomu turniejowego

Będę walczył, jak czas będzie nieażtakkompromitujący to go wrzucę
                    Póki co walczę z M3 na Tsukubie.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                    X