Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 Master of Analog v1 300 BHP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 4 Master of Analog v1 300 BHP

Ja kyjgel też chciec brac udział w wyścigu

Komentarz

Ścigamy się w arcade mode i robimy zdjęcie z rekordem na głównym ekranie gdzie widać ilość koników. Proste i realne.

Komentarz

Też się zgłaszam.

A Wy się nie czepiajcie - Jego turniej Super, że wreszcie ktoś się odważył.... sam chciałem, ale.. :mrgreen:
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja Tonatiuh również chcę wziąść udział w turnieju Master of Analog

Komentarz

Witek my się go nie czepiamy tylko wspólnymi siłami staramy się to ogarnąć i jakoś ustalić zasady. Tyle.
            pozdro.

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
              Witek my się go nie czepiamy tylko wspólnymi siłami staramy się to ogarnąć i jakoś ustalić zasady. Tyle.
              pozdro.
              Nie no, Ja się go czepiłem i to dość mocno (poniosło Mnie) za co Cię d4n serdecznie PRZEPRASZAM :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Koniec kłótni.
                Kolejka 1.
                1. Fuji Speedway 2005 GT
                Pierwsze Auto: Acura 3.2 CL type S
                TERMIN Składania czasów na zdjęciu: 1 Czerwiec

Wygrane dostaje 10 pkt i wybiera kolejną trase + auto do 300 BHP, modyfikacje każdy sam robi.

1. Miejsce 10 pkt
                2. Miejsce 7 pkt
                3. Miejsce 5 pkt
                4. Miejsce 3 pkt
                5. Miejsce 1 pkt

ZAPRASZAM WSZYSTKICH !

Komentarz

Do 300HP ma mieć łącznie z tuningiem, czy te 300HP ma mieć seryjny samochód ?
                  Zakładam, że jedziemy w Arcade Mode ?
                  Systemy (TCS/ASM) sÄ… dozwolone ?

Pozdrawiam

Komentarz

300 ma mieć razem z tunigniem, wyścigi jak pisałem w Arcade Mode, Trial Mode... Systemy dozwolone, "None" Też może byc.
                    // edit, dla przypomnienia, 10 kolejek, do zebrania max 100 pkt, pod koniec podliczone, wyznaczenie nagród dla pierwszej trójki i Userbar na forum "Master of Analog"

Komentarz

Czyli jeśli ktoś nie weźmie udziału w jednej z kolejek to jego szanse są zdecydowanie osłabione ? Już Mi się Podoba

Życzę Wszystkim Powodzenia, a zatem biorę się za tą "Nexię" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Czyli jeśli ktoś nie weźmie udziału w jednej z kolejek to jego szanse są zdecydowanie osłabione ? Już Mi się Podoba
                        Dokładnie ! ; ) trzebra grać żeby wygrać, a przecież 1 godzinka dziennie w GT 4 nikogo nie zbawi

ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA !

Komentarz

Ja, BelegU$ też chętnie wystartuję... chociaż kierowca ze mnie dupi*ty.

Czyli co - Acura z tunningiem do 300koni czy stock car w Arcade Mode?

Komentarz

Acura z tuningiem dokładnie do 299 koni w arcade mode, time trial Bo następny skok mocy to 301 km. Ale wiecie co? To trochę bez sensu... Maximum co da się zrobić w quick tune to 320 km. I wiecie co, można przejechać tor acurą mającą 320 koni, wyjść po przejechaniu toru z rekordem do menu wyścigu, później wejść do quick tune, przestawić spowrotem do 299 koni, wrócić do menu wyścigu i zrobić zdjęcie z rekordem trasy który wcale nie należy do acury 299-cio konnej tylko do 320-esto konnej... Różnicy wizualnej brak... więc nie wiem jak ustalamy...
                            Możemy ustalić, że ścigamy się w arcade mode, time trial i fure robimy w quick tune na maxa. To raptem kilka ustawień... :
                            Power : maksimum to 20% -(w przypadku Acury CL 3.2 type-s to 320 koni mechaicznych)
                            Weight : maksimum to 10 % -(j.w. ; przed odchudzeniem 1563 a po 1406)
                            Top speed : -------- brak możliwości ustawienia.
                            Driving adits : (tu wiadomo, tcs, asm, tcs+asm, none)
                            Transmission : Automatic lub manual
                            Tyre typ : albo normal albo sport ( i w sport można wybrać hard,medium,soft).
                            I tyle.
                            Więc jak???

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
                              Acura z tuningiem dokładnie do 299 koni w arcade mode, time trial Bo następny skok mocy to 301 km. Ale wiecie co? To trochę bez sensu... Maximum co da się zrobić w quick tune to 320 km. I wiecie co, można przejechać tor acurą mającą 320 koni, wyjść po przejechaniu toru z rekordem do menu wyścigu, później wejść do quick tune, przestawić spowrotem do 299 koni, wrócić do menu wyścigu i zrobić zdjęcie z rekordem trasy który wcale nie należy do acury 299-cio konnej tylko do 320-esto konnej... Różnicy wizualnej brak... więc nie wiem jak ustalamy...
                              Możemy ustalić, że ścigamy się w arcade mode, time trial i fure robimy w quick tune na maxa. To raptem kilka ustawień... :
                              Power : maksimum to 20% -(w przypadku Acury CL 3.2 type-s to 320 koni mechaicznych)
                              Weight : maksimum to 10 % -(j.w. ; przed odchudzeniem 1563 a po 1406)
                              Top speed : -------- brak możliwości ustawienia.
                              Driving adits : (tu wiadomo, tcs, asm, tcs+asm, none)
                              Transmission : Automatic lub manual
                              Tyre typ : albo normal albo sport ( i w sport można wybrać hard,medium,soft).
                              I tyle.
                              Więc jak???
                              Więc, masz racje i to 100% :wink:
                              d4n - Co Ty na to ?
                              Tak by w sumie mogło być, że wybieramy samochody, które w serii mają mniej niż 300HP a potem "quick tune" na max :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Hmm, potem się dziwicie że wszystko pomieszane nie powiem, masz racje slik5, i chyba tak zrobimy, ale prosze, nie miejscie do mnie żalu że zmieniam wszystko

Pozdrawiam.

Dobra, prosze o usunięcie poprzednich postów, dziękuje wszystkim za porady, napisze teraz co i jak.

Kolejka 1.
                                1. Fuji Speedway 2005 GT
                                Pierwsze Auto: Acura 3.2 CL type S
                                TERMIN Składania czasów na zdjęciu: 1 Czerwiec

Modyfikacje dozwolone, auto może mieć po tuningu więcej niż 300 BHP, ale w standardzie auto musi być do 300.
                                Åšcigamy siÄ™ w Arcade Mode-> Trial Mode-> Trasa-> Auto.
                                Turniej otwarty, dla każdego, każde może wziąść w nim udział.

1. Miejsce 10 pkt
                                2. Miejsce 7 pkt
                                3. Miejsce 5 pkt
                                4. Miejsce 3 pkt
                                5. Miejsce 1 pkt

Komentarz

PracujÄ™...
                                X