Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 Master of Analog v1 300 BHP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 4 Master of Analog v1 300 BHP

Pierwszy, jedyny, niepowtarzalny, Gran Turismo 4 Tournament v 1 !!

"Sądzisz iż jesteś królem jazdy ? jesteś najszybszy ? miałeś powodzenie w innych turniejach ? a może chcesz zostać mistrzem Analoga ? tak ? to bardzo dobrze trafileś "

Witam na pierwszym turnieju organizowanym przezemnie ! tylko tutaj, zdobędziesz swoją reputacje, zostaniesz tym jedynym, mistrzem Analoga... Czekamy właśnie na Ciebie !

Szczegóły:

Turniej Gran Turismo 4 PAL
    Konsola: PlayStation 2, PlayStation 3 (emu)
    Sterowanie: PAD, Kierownica (zgłosić przed rozpoczęciem turnieju)

Informacje:

Turniej Gran Turismo 4 PAL, czasówki w trybie Arcade, Time Trial..., auta tylko do 300 BHP, 10 tras, pkt wliczane do rankingu "Master Of Analog", nagrody w postaci dyplomu (wysłany na email ).

To narazie tylko zapowiedz, wszystkich chętnych proszę o wpisywanie się, jeżeli będzie 24 rozpiszemy do 6 grup po 4 osoby, system turniejowy.. CZEKAMY TYLKO NA WAS ! jeżeli chcesz się ścigac, napisz w odpowiedzi na temat " Ja (nick) zgłaszam chęć udziału w turnieju Master of Analog"

Re: Gran Turismo 4 Master of Analog v1 300 BHP

Witam. Pomysł przedni. Naprawdę super. Tylko nie wiem czy to przejdzie bo system turniejów jest chwilowo wyłączony. Patrz regulamin działu...
    Oczywiście zgłaszam się do tego turnieju. Slik5

Komentarz

...jeśli tylko poznamy jakieś szczegóły lub zasady...
      Ja (Lukas) zgłaszam chęć udziału w turnieju "Master of Analog"

Pozdrawiam

Komentarz

CAŁKOWITA ZMIANA PROSZĘ PRZECZYTAĆ.

Kolejka 1.
        1. Fuji Speedway 2005 GT

Pierwsze Auto: Acura 3.2 CL type S
        TERMIN Składania czasów na zdjęciu: 1 Czerwiec

Wygrane dostaje 10 pkt i wybiera kolejną trase + auto do 300 BHP, modyfikacje każdy sam robi.

1. Miejsce 10 pkt
        2. Miejsce 7 pkt
        3. Miejsce 5 pkt
        4. Miejsce 3 pkt
        5. Miejsce 1 pkt

Komentarz

Czemu to Ty wybrałeś trasy i wozy?
          nie kumam tych 20 minut... że co.... 20 minut, potem nastepne 20 i tak wszystwie kolejki??
          nie lepiej zrobić tor , samochód i poprostu najlepszy czas na tym konkretynym torze?

Komentarz

No, właśnie, Moim zdaniem można by po prostu wybrać samochód, tor, dozwolone modyfikacje i w ciągu 1 tygodnia robić czasy tym samochodem, wystawić fotkę z czasem przejazdu, i wszystko w temacie, i nie trzeba do tego strony, tylko wystarczy 1post z zasadami :wink:

Ps.Pomysł jest według mnie dobry, więc jeśli Ty tego nie zrobisz to sam to zorganizuję :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

NIE DOTYCZY.

Komentarz

Nieee, Ty nie zrozumiałeś . . . .
                Chodzi o to, że osoba która wygrała poprzednią "edycję" czy też "kolejkę"(jak kto woli) wybiera samochód i tor, po którym jedziemy, a po np. 1 tygodniu wrzucamy na forum fotki z czasami przejazdów, i na ich podstawie wyłaniamy zwycięzcę :wink:
                Samochód do pierwszej rundy mógłbyś wybrać sam jako organizator (tak samo ja zrobiłem w PTOC'u czy Witek w Photo Event'cie) a kolejne już tak jak napisałem powyżej

Ps. Nie ma co się rzucać od razu na głęboką wodę :wink:
                Lepiej wszystko przemyśleć 3 razy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

NIE DOTYCZY

Komentarz

Człowieku, ale czy rozumiesz, że jeśli każdy ma wybrać sobie samochód do 300KM to jeden wybierze powiedzmy auto 296KM o wysokiej masie własnej a drugi 290KM o niskiej masie, i wygra bez problemu . . . . .
                    Po prostu musi być określony samochód i określony tor, inaczej to nie będzie w 100% uczciwe wobec osób które wybiorą słabsze wozy . . . .

Ps.Co za problem napisać:
                    Samochód: marka/model
                    Trasa: tor/miasto w którym się ścigamy
                    Deadline: termin do którego przysyłamy fotki wraz z godziną
                    I heja na trasę . . . . .

Ps2.Zobacz sobie jak działa Photo Event albo PTOC :wink: Choć tematyka trochę inna to te turnieje jakoś działają i uczestnicy nie narzekali :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zgadzam się w 100 % z Lukasem. Myślę jednak że można by było określić w porozumieniu z innymi zapisanymi zawodnikami 10 kolejek z rzędu. ścigać się np. kolejka tygodniowo i fajnie. Cały system mi się jak najbardziej podoba i jestem za.

Komentarz

Apropo modyfikacji auta - nie lepiej dozwolić wszelkie możliwe? Wykluczy to możliwość oszustwa. Przynajmniej ja tak to widzę.

Komentarz

A ja to widzę tak że ścigamy się stock car'ami. Czyli takimi jakie zeszły z linii produkcyjnej.

Komentarz

Owszem, fajnie, popieram, ale kurde jak komuś udowodnimy, że pojechał stock carem?

Komentarz

A Ja to widzę tak, że do kur.. nędzy facet nie może napisać co i jak dokładnie tylko wymyśla na bieżąco nie mając w gruncie rzeczy pojęcia o tym jak się robi taki turniej . . . . .
                              I ładne nazwy wymyśliłeś szkoda, że tylko to . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X