No niech bedzie jak jest, chociaz nie jest to do konca sprawiedliwe (dla Was również) i naprawde nie wiem czym bedziecie poźniej śmigać. Co do tras to myślę, że Lotus team będzie je narazie wybierał ; )
Kurcze nie myslałem nad tym...no bezmózg ze mnie, przeciez nie ma Lotusów powyżej 600km...najwyzej potem dobrowolnie odstąpimy od turnieju bo nie mamy takich maszyn by spełniały wszystkie wymogi...a jeżeli można podkrecac moc w quick tune to będziemy kombinowali jak koń pod górkę. Ofkoz fair play :wink:
Strasznie wolno to idzie ... Dopiero 2-ch uczestników podało swoje czasy. Wpisujcie swoje wyniki, nie gramy o złote gacie, a Elise na Laguna Seca i tak nie prześcigniecie :wink:.
p.s. Może wprowadzimy jakiś limit czasowy od nastepnej rundy ?
W h*ja sobie polecieli....widac słomiany zapał innych uczestników, i nie tłumaczcie się tym że nie macie czasu, bo wiedzieliście się na co piszecie. jak tak to ma wygladac to chyba zoorganizuję góra 4 osobowy turniej...
nom ,najlepiej cztery ,zgadzam sie z tym ,wiem cos o tym bo ja sam zrobilem turniej w gt1 i tez se paru pozmyslalo np: "gumiskrystian" jak mozna miec czas nissanem primera[324hp w gt1] miec czas ponizej 3 minut[Grand Valley] to niemozliwe ,ja mialem 3:24 minut wiec mi tu niepasowalo cos
W h*ja sobie polecieli....widac słomiany zapał innych uczestników, i nie tłumaczcie się tym że nie macie czasu, bo wiedzieliście się na co piszecie. jak tak to ma wygladac to chyba zoorganizuję góra 4 osobowy turniej...
"W ch*ja" to sobie możesz włożyć takie wypowiedzi. A wiesz czemu? W tych turniejach, w których uczestniczyłem, zawsze było jasno od kiedy, czym i do kiedy się ścigamy. Tu - niewiadomo kiedy się zaczęło, czym jeździmy, to też trzeba było szukać po postach (tak jakby nie mogło być w jednym) a kiedy się kończy ta runda to nikt z Was pewnie nie wie. Zawsze w innych turniejach runda się kończyła się w niedziele, więc i tu myślałem, że w niedziele, dlatego nie dawałem czasu, bo po co tak wcześnie?
1'44.947
PS. Żeby nie było niedomówień, warto by było pare rzeczy poustalać, prawda? Np.: może wszyscy by mieli te same oznaczenia mocy, bo widze kilka (HP, BHP, PS).
PP89 ma racje w tym turnieju zrobił sie taki syf że ch*j by strzelił trzeba coś z tym zrobić bo inaczej daleko niezajedziemy i mówie to też do siebie
Ja myślę, że jutro zawine jakiś czas. Już na dzisiaj mam jeden, ale zdecydowanie nie najlepszy. Myślę, że stać mnie na więcej. Cały tydzień miałem zarąbany. Jeszcze jedna wypowiedź, która nie będzie zawierać czasu, to posypią się ostrzeżenia. Mówie całkiem poważnie, więc nie wiem czy jest sens się narażać.
Komentarz