Następny tor wybierzemy po pierwszym wyścigu. Wygrana drużyna w "nagrodę" wybiera tor.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej drużynowy - kierowcy i teamy
Zwiń
X
-
Pytanie:
Wybieram samochód, (posłuże się moim przykładem: Honde Prelude Si) która na ekranie wyboru auta, po wyborze trasy ma 197KM (więc mieszcze się w zasadach). Natomiast po pojawieniu się ekranu gotowego do jazdy, jest tabelka z nazwą, mocą i wagą samochodu (cyferki takie kolorowe) w której Honda ma 211KM (sprzeczne z zasadami!), zaś u samej góry nadal jest 197KM.
Którą wartość uwzględniamy, bo nie chce grać "unfair"?
Byłbym za tą, która jest przy wyborze auta, nie tuż przed jazdą (197KM)
Mam nadzieje, że zrozumieliście.
Komentarz
-
Liczy się moc ta która jest podana w quick tune. Tak będzie chyba najlepiej. Sorry że ja tak "dyktuję" warunki ale są już 2 tematy zwiazane z konkursem drużynowym i jakoś nie mozna dojśc do porządku z tym wszystkim. Nie chcę byc samozwańczym organizatorem ale lubię jak wszystko jest wyklarowane i jeżeli takie rozwiazanie się nie przyjmie to nic się nie stanie jak ktoś poda swoje rozwiązanie.
Komentarz
-
Szymoniec napisał:
Stawianie Lotusa na równi z autami typu Prelude czy Skyline GTS jest wybitnie nie na miejscu
Pytanie : Jak zamierzacie to rozegrać :wink: ???
---Na początku samochody z mocą od 100-200KM (oczywiście auta nie rajdowe itd.)
---Póżniej bedą autka o mocy od 201-350KM ( tu także zwykły samochód nie rajdówka ;P)
---Następnie samochód od 351-480KM (od tą zaczynaja sie pojazdy rajdowe)
---Później autka o mocy od 481-600KM
---Następnie od 601-700
---A na końcu od 700 wzwyż (tu moga być pojazdy z garażu z GT mode).
---Wszystkie kategorie (po za tą ostatnią) jeździmy w Arcade Mode
Komentarz
Komentarz