Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej drużynowy - kierowcy i teamy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Następny tor wybierzemy po pierwszym wyścigu. Wygrana drużyna w "nagrodę" wybiera tor.

Komentarz

AHA Wszystko jasne
      P.S soundtropolis miałes do mnie napisac a tu zadnej wiadomosci od ciebie chyba że znowu mi sie gg jeb...

Komentarz

Pytanie:
        Wybieram samochód, (posłuże się moim przykładem: Honde Prelude Si) która na ekranie wyboru auta, po wyborze trasy ma 197KM (więc mieszcze się w zasadach). Natomiast po pojawieniu się ekranu gotowego do jazdy, jest tabelka z nazwą, mocą i wagą samochodu (cyferki takie kolorowe) w której Honda ma 211KM (sprzeczne z zasadami!), zaś u samej góry nadal jest 197KM.

Którą wartość uwzględniamy, bo nie chce grać "unfair"?
        Byłbym za tą, która jest przy wyborze auta, nie tuż przed jazdą (197KM)

Mam nadzieje, że zrozumieliście.

Komentarz

Liczy się moc ta która jest podana w quick tune. Tak będzie chyba najlepiej. Sorry że ja tak "dyktuję" warunki ale są już 2 tematy zwiazane z konkursem drużynowym i jakoś nie mozna dojśc do porządku z tym wszystkim. Nie chcę byc samozwańczym organizatorem ale lubię jak wszystko jest wyklarowane i jeżeli takie rozwiazanie się nie przyjmie to nic się nie stanie jak ktoś poda swoje rozwiązanie.

Komentarz

Liczy się moc ta która jest podana w quick tune
            Czyl można to regulować, czy nie?

Sorry że ja tak "dyktuję" warunki
            KtoÅ› musi :wink:

Komentarz

W sumie...ale pamietajmy o granicy 200km. Tylko zastanawiam się jak z ta wagą....też mozna regulowac...i raczej wagę zostawimy na swoim miejscu.

Komentarz

Jestem zdania żeby nie regulować wagi, czyli moc mozna zwiększać do Limitu

Komentarz

No to tak będzie, wagi nie regulujemy.
                  Więc kiedy zaczynamy?

Komentarz

Time Trial (Laguna Seca Raceway) - Nissan Skyline GTS25 Type S '91

1'43.528

video w beznadziejnej jakości

Komentarz

1'36:660

Komentarz

Coś mi się wydaje, że trasa była wybierana pod Lotusa, by zmiażdżyć konkurencje ;p Różnica czasów ogromna :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                          Coś mi się wydaje, że wybór trasy był przemyślany, pod Lotusa ;p
                          Wybór auta przemyślony

Komentarz

Stawianie Lotusa na równi z autami typu Prelude czy Skyline GTS jest wybitnie nie na miejscu.
                            narancs alternativa

Komentarz

Szymoniec napisał:
                              Stawianie Lotusa na równi z autami typu Prelude czy Skyline GTS jest wybitnie nie na miejscu
                              Moim zdaniem również, ale nie ja tu ustalam zasady ... Szczerze, to nie wiedziałem, że Lotus znajdzie sie w turnieju.

Pytanie : Jak zamierzacie to rozegrać :wink: ???

---Na początku samochody z mocą od 100-200KM (oczywiście auta nie rajdowe itd.)
                              ---Póżniej bedą autka o mocy od 201-350KM ( tu także zwykły samochód nie rajdówka ;P)
                              ---Następnie samochód od 351-480KM (od tą zaczynaja sie pojazdy rajdowe)
                              ---Później autka o mocy od 481-600KM
                              ---Następnie od 601-700
                              ---A na końcu od 700 wzwyż (tu moga być pojazdy z garażu z GT mode).
                              ---Wszystkie kategorie (po za tą ostatnią) jeździmy w Arcade Mode
                              Kyjgel i Banan777... Nie wiem skąd weźmiecie (w późniejszych etapach) tak mocnego Lotusa. . .

Komentarz

Więc teraz musimy nadrobic czas. W spisie teamów napisaliśmy że będziemy jeździc Lotusem

Komentarz

PracujÄ™...
                                X