Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[GT4] Tourist Trophy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nie zdążyłem edytować czasu z Suzuki, byłby o sekunde/dwie gorszy. Mam już telefon z dobrą kamerą, można by założyć nowy turniej :wink: . PiotrB masz chęć się pościgać ??

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
      Nie zdążyłem edytować czasu z Suzuki, byłby o sekunde/dwie gorszy. Mam już telefon z dobrą kamerą, można by założyć nowy turniej :wink: . PiotrB masz chęć się pościgać ??
      No widzisz ja miałem niecałą sekundę gorszy czas od ciebie, a nigdzie nie ścinałem. Co do nowego turnieju to jestem za pod warunkiem, że trzeba będzie jakoś potwierdzać te wyniki bo to co było do tej pory to śmiech na sali (czasy z kosmosu, ścinki).

Komentarz

Kod:
        Co do nowego turnieju to jestem za pod warunkiem, że trzeba będzie jakoś potwierdzać te wyniki bo to co było do tej pory to śmiech na sali (czasy z kosmosu, ścinki).
        Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Co proponujesz (odnośnie nowego turnieju) ???

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
          Kod:
          Co do nowego turnieju to jestem za pod warunkiem, że trzeba będzie jakoś potwierdzać te wyniki bo to co było do tej pory to śmiech na sali (czasy z kosmosu, ścinki).
          Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Co proponujesz (odnośnie nowego turnieju) ???
          Gramy w licencjach i każdy kto chce rywalizować musi w razie potrzeby pokazać fotkę/film przejazdu.

Komentarz

PiotrB napisał :
            Kod:
            Gramy w licencjach i każdy kto chce rywalizować musi w razie potrzeby pokazać fotkę/film przejazdu.
            Zgadzam się na te warunki ...........

Może każdy chętny poda swoje typy (2/3 licencje) ?? Ja swoje mógłbym podać dziś po pracy. Jeśli możesz napisz jakie licencje proponujesz. Pozdro

Komentarz

Pracuję...
            X