Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[GT4] Tourist Trophy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

PiotrB napisał :

Jedynym dowodem, że ktoś nie oszukuje ( nie ścina i nie jedzie po bandzie) jest film przejazdu.
    Masz całkowitą rację, ale nie wszyscy dysponują kamerą cyfrową lub aparatem i w tym tkwi problem. Z powodu większego zainteresowania tur. przedłużam jego date końcową do następnej Niedzieli - 21.10.07 :wink: .

Komentarz

Możesz mi pokazać tego replay'a z czasu (1'44.277) na Suzuka Mercedesem CLK? Mam nadzieję, że cały czas co najmniej dwa koła były na trasie.

Komentarz

PiotrB.. Ty na infernon wykreciles 1'16,487 na arcade mode?
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

Dobrze przecież wiecie, że Piotr od zawsze kręcił alienowskie czasy
          narancs alternativa

Komentarz

Pooglądajcie sobie:

http://stage6.divx.com/user/PiotrB/vide ... eway---GT4

Za niedługo dodam więcej filmików z czasówek F1.

Komentarz

PiotrB napisał :
              Możesz mi pokazać tego replay'a z czasu (1'44.277) na Suzuka Mercedesem CLK? Mam nadzieję, że cały czas co najmniej dwa koła były na trasie.
              Mam fote z czasem i replay na karcie, kamery niestety nie posiadam, ale może do końca tygodnia uda mi się od kogoś pożyczyć. Co do mojego czasu (Suzuka), to 4 kólka opuściły tor na ułamek sekundy - przejechałem ten zakręt możliwie jak najszybciej - po skosie zaliczając trawe. Jednak myslę że każdy ścina ten krótki i charakterystyczny odcinek toru .
              Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                PiotrB napisał :
                Mam fote z czasem i replay na karcie, kamery niestety nie posiadam, ale może do końca tygodnia uda mi się od kogoś pożyczyć. Co do mojego czasu (Suzuka), to 4 kólka opuściły tor na ułamek sekundy - przejechałem ten zakręt możliwie jak najszybciej - po skosie zaliczając trawe. Jednak myslę że każdy ścina ten krótki i charakterystyczny odcinek toru .
                http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...da823139d.html
                Pisałeś, że nie ścinamy, więc dlaczego sam to robisz? Ja pojechałem w 100% czysto bez wyjeżdżania czterema kołami poza tor. Więc jak masz już pokazywać replay'a to z przejazdu w 100% czystego. Czas 1'44.277 nie jest więc zgodny z zasadami i musisz zrobić nowy czas tak by był zgodny z zasadami. Ja jakby co mam na karcie każdy z 4 przejazdów tego turnieju i każdy mogę udostępnić. Każdy czas jest też w 100% czysty.

Mam nadzieję, że nie byłem zbyt surowy i moja krytyka będzie konstruktywna.

Komentarz

Dzisiaj sprawdze replay i zobacze dokladnie - jak to było. Być może, że dwoma kółkami przejechałem po tarce, a nie po trawie. Jeśli zaliczyłem trawnik przez moment, pocisne nowy, czysty czas.

Komentarz

PiotrB chciał bym zobaczyć twoje replay, po to żeby popatrzeć i się czegoś nauczyć bo czasy miażdżące w porównaniu do moich

Komentarz

Jak pisałem wcześniej każdy z tych przejazdów mogę nagrać. Filmy zajmują w zależności od długości toru od 20 do 50MB. Długo się upload'ują, więc to może potrwać. Najlepiej by było, gdybyście mieli MaxDrive'a.

Komentarz

WiLkU666 - nie wierzę, że pojechałeś czysto na Tokyo R246. Jeśli się mylę to pokaż mi filmik, że nie odbijasz się od band.

Komentarz

Piotr, twoje wyniki zrobiły na mnie wrażenie (Infineon Raceway - Sports Car Course / Nürburgring Nordschleife ). Jeżeli chodzi o Nürburgring, uzyskałeś o ponad 11 sekund lepszy czas ode mnie. Jednak z tego co słyszałem jeździsz już troche i nie wątpie w twoje wyniki, gratuluję.

WiLkU666 pojechałeś mega-szybkie okrążenie na Tokyo Route 246, wręcz niewiarygodnie szybkie. Chciałbym to zobaczyć

emilio66 jestem pod WIELKIM wrażeniem twojego czasu - Nürburgring Nordschleife. Albo pomyliłeś auto, albo cyfrę :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                            Piotr, twoje wyniki zrobiły na mnie wrażenie (Infineon Raceway - Sports Car Course / Nürburgring Nordschleife ). Jeżeli chodzi o Nürburgring, uzyskałeś o ponad 11 sekund lepszy czas ode mnie. Jednak z tego co słyszałem jeździsz już troche i nie wątpie w twoje wyniki, gratuluję.
                            Mój czas na Nurburgringu jest dość słaby bo można urwać jeszcze kilka grubych sekund. Nie lubię kilku wyboistych odcinków na tym torze gdzie można zrujnować swoje okrążenie. Poza tym Północna Pętla jest bardzo długa, więc dlatego wyszło aż 11 sekund.

Co do czasu emilio66 to jest on raczej nie prawdziwy bo tak szybko nie da się pojechać TT'tką. Nawet nie sądzę, aby to było możliwe w trybie GT (tuning na maxa, NOS). Więc kompletnie nie wiem po co pisać, że się uzyskało takie czasy by być na chwilę pierwszy. To chyba oczywiste, że emilio66 powinien pokazać na film swojego przejazdu. No chyba, że to zwykła pomyłka i jego czas to 6'25.xxx .

Komentarz

Oto mój filmik z czasu na Infineon:

Jeśli mamy grać zgodnie z zasadami to proszę o filmiki od:

- Soundtropolis: czas z Suzuka'i (chociaż nie ma sensu bo sam się przyznałeś, że ściąłeś szykanę; więc zrób nowy "czysty" czas i zaktualizuj wynik w tabeli)

- Emilio66: czas z Nurburgringu i Suzuka'i

- WiLkU666: czas na Tokyo R246

Komentarz

Dziś się tym zajmę.

Komentarz

Pracuję...
                                X