Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] MichuV10

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] MichuV10

Jak kazdy to kazdy. Znalazlem chwile i cos tam stworzylem. Zaznaczam, ze to moje pierwsze zdjecia z GT wiec wiem, ze duzo im brakuje do idealu i nie mam jeszcze tych aut, ktore chce miec, ale poki co, zobaczcie i ocencie.

Stary dobry Opel Omega... tu oczywiscie z silnikiem Lotusa (375KM w serii)

"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Re: Fotosy by MichuV10

I powiem Ci, ze niezłe

Komentarz

Bardzo fajne

Komentarz

Ładne ładne, zobaczcie na fote z Nardo(nie wiem czy dobrze ja to napisałem). Ten VW. Budynek po lewej wydaje się taki troche... wąski? Czy to nie jest jakiś bug?

Moderator Serwer

Komentarz

Super
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

a Mozliwe jaki budynek sie buduje taki cienki tzn sa ale nie az tak
            a jaka to plansza?? Seul ??

Komentarz

New York bodajże :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

bodajże moderator serwer to dzieciuch usuwający posty kiedy nie potrafi inteligentnie zripostować krytyki na swój temat
                KamilaU

Komentarz

Ciebie nie skomentuje bo jak zwykle zaraz by każdy pisał tylko na mnie. CO chcecie to róbcie mnie to nie obchodzi. A tak btw. to co ten post ma do tematu? Bo jakoś nie widze, żeby ktoś tutaj pisał o tym ile mam lat i w jaki sposób pisze. A "dzieciuch" to mów sobie na chłopców i dziewczynki z piaskownicy. Bo niewiele jesteś starsza tak się składa.

Moderator Serwer

Komentarz

Serwer, wy*** to i się nie baw.

A co do fotek, to są naprawdę bardzo fajne.
                    Honda

Komentarz

KamilaU troche za bardzo na serio potraktowałą całą sprawe, ale miała sporo racji np. z tym:
                      bodajże moderator serwer to dzieciuch usuwający posty kiedy nie potrafi inteligentnie zripostować krytyki na swój temat
                      Nie powinieneś usuwać postów bez wiedzy ich twórców, takie jest moje zdanie.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        KamilaU troche za bardzo na serio potraktowałą całą sprawe, ale miała sporo racji np. z tym:
                        Nie powinieneś usuwać postów bez wiedzy ich twórców, takie jest moje zdanie.
                        Spoon: Niech już będą te 2-3 wypowiedzi. Chyba nie zaszkodzi to w znaczącym stopniu

PP89: Usuwam posty, które w innym temacie stworzyły całkiem nowy. Zresztą, nawet gdybym wydzielił tamten temat to ja już nie mam ochoty dyskutować więc nie miało by to sensu nawet. Temat został wyczyszczony bo takie posunięcie uznałem za stosowne.

Moderator Serwer

Komentarz

nazwanie kogoś dzieciuchem niekoniecznie odnosi się do wieku. Raczej do zachowania. Poza tym mogę sobie tak nazywac kogo tylko mam ochotę. Również Ciebie, jeśli stwierdze, że mam do tego podstawy. Ale już się nie wypowiadam na ten temat.
                          KamilaU

Komentarz

Włożyłem w to forum dziesiątki godzin żeby było tu lepiej. Chyba jakiś szacunek należy mi się po oddaniu mnóstwa własnego czasu w aktywne życie forum. Może to dziwne ale zanim pojawiły się tu niektóre osoby to było zupełnie inaczej. Żadnej kłótni i wyzwisk-żadnych konfliktów. Jak widać czasy się zmieniają ale ja na to nie mam wpływu. Przykre, ale miałem Cię za bardziej sympatyczną osobę. A mówią mi, że znam się na ludziach...
                            Bez odbioru w temacie innym niż zdjęcia MichaV12

Moderator Serwer

Komentarz

Ale spam, o k**wa.

Serwer, myślę jednak, że dobrze by było gdybyś wywalił te posty. Gdyby to był "normalny temat" to ok, ale to jest "kącik Micha" i wątpię by mu się to podobało .
                              Honda

Komentarz

Pracuję...
                              X