Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] MichuV10
Zwiń
X
-
Ciebie nie skomentuje bo jak zwykle zaraz by każdy pisał tylko na mnie. CO chcecie to róbcie mnie to nie obchodzi. A tak btw. to co ten post ma do tematu? Bo jakoś nie widze, żeby ktoś tutaj pisał o tym ile mam lat i w jaki sposób pisze. A "dzieciuch" to mów sobie na chłopców i dziewczynki z piaskownicy. Bo niewiele jesteś starsza tak się składa.
Moderator Serwer
Komentarz
-
KamilaU troche za bardzo na serio potraktowałą całą sprawe, ale miała sporo racji np. z tym:
bodajże moderator serwer to dzieciuch usuwający posty kiedy nie potrafi inteligentnie zripostować krytyki na swój temat
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89KamilaU troche za bardzo na serio potraktowałą całą sprawe, ale miała sporo racji np. z tym:
bodajże moderator serwer to dzieciuch usuwający posty kiedy nie potrafi inteligentnie zripostować krytyki na swój temat
PP89: Usuwam posty, które w innym temacie stworzyły całkiem nowy. Zresztą, nawet gdybym wydzielił tamten temat to ja już nie mam ochoty dyskutować więc nie miało by to sensu nawet. Temat został wyczyszczony bo takie posunięcie uznałem za stosowne.
Moderator Serwer
Komentarz
-
Włożyłem w to forum dziesiątki godzin żeby było tu lepiej. Chyba jakiś szacunek należy mi się po oddaniu mnóstwa własnego czasu w aktywne życie forum. Może to dziwne ale zanim pojawiły się tu niektóre osoby to było zupełnie inaczej. Żadnej kłótni i wyzwisk-żadnych konfliktów. Jak widać czasy się zmieniają ale ja na to nie mam wpływu. Przykre, ale miałem Cię za bardziej sympatyczną osobę. A mówią mi, że znam się na ludziach...
Bez odbioru w temacie innym niż zdjęcia MichaV12
Moderator Serwer
Komentarz
Komentarz