Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[zdjęcia] Kamiks

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [zdjęcia] Kamiks

Dużo tych zdjęć, więc nie będę opisywał wszystkich z osobna, ale podoba mi się, że robisz wyszukane zestawienia, przy całkiem dobrej jakości. Jeśli jest postęp, to trzeba to utrzymać :wink: . Przy następnej sesji obiecuję, że bardziej skupię się na ocenie. Ale brawa za Fordy, w to mi graj :mrgreen: . No i zdjęcie nr 149 a'la Most Wanted, bardzo dobre .

Komentarz

Zamieszczone przez Kamiks
      Są dwa ujęcia concepta na tle kanionu. No chyba, że jest jakiś jeszcze, którego nie mam haha. xD

Fajnie że się podoba.

A ja tak przeleciałem i myślałem, że to Race car. Mały fejl z mojej strony. xD

Komentarz

Ło matko i córko ile ty zdjęć nam zapodajesz
        Jeśli chodzi o włoską sesję, to nie będę wybierał bo wszystkie genialne (pomimo problemów z dynamiką)
        Czy tylko ja na miniaturze 120 widzę serduszka-kierunkowskazy? XD

Jeśli chodzi o GT: miazga
        To co wcześniej, tylko lepiej, więcej i z dynamiką
        157, gdyby tylko troszkę mniej rozmazane...
        Najlepsze ujęcia chyba w NY, chociaż wszystkie (poza 157 ) zasługują na uznanie.
        Podoba mi się także edycja kolorów, odpowiednie kontrasty i odpowiedni filtr (filtr, mam na myśli 158 i 155).
        A i jako, że każdy robi zdjęcia po swojemu, to trzeba Ci podziękować za ogromny powiew świeżości w tym dziale

Komentarz

Dzięki wielkie wszystkim, naprawdę miło się czyta takie słowa. Mam nadzieję, że kolejne sesje również będą wam się podobać.
          Dziś kilka zdjęć Mazdy 787B, póki co wersja "black", w przyszłości może zrobię oddzielną dla odmiany wyścigowej. Może nie są aż tak fajne, jak sesja Forda, szczególnie w NY, bo szczerze mówiąc sam siebie zaskoczyłem ich jakością, haha , ale mi się bardzo podobają. No więc zostawiam je do waszej oceny, a sam uciekam na browara.

Komentarz

159 - 161, kosmita we wsi, fajnie to wyszło. Tą Mazdę, chyba u każdego kto robił z nią zdjęcia, to zawsze na Lagunie.

162. Bardzo dobre, nawet sam mam podobne.

163. Nie, ale te światełka... stylowe.

164. Brałbym...

165. To też.

166. Mniaammmm... zamebiste.

167. Grejt, tylko zbyt za szarawe.

168. Nie przemawia do mnie.

Dawaj kolejną sesję.

Komentarz

STIG, a znasz jakieś lepsze miejsce? :mrgreen:
              Te dobre: 159, 160, 162, 167.
              btw
              Zamieszczone przez S.T.I.G
              167. Grejt, tylko zbyt za szarawe.
              Te wszystkie zdjęcia na torze są tak samo szare

Komentarz

Takie miały być. Klimat początku lat 90tych tak trochę.

Komentarz

Aha, nie no spoko, tylko w 167 kolor nieba mi się nie podoba, w zasadzie fota miodna.

Komentarz

Dla mnie najlepsze to 162, 163, 167 i 168, fajne kadry, bomba . Reszta też dobra, choć nie aż tak

Zamieszczone przez Kamiks
                    a sam uciekam na browara.
                    Zostało coś dla widowni? :mrgreen:

Zamieszczone przez S.T.I.G
                    Dawaj kolejną sesję.
                    +1

Komentarz

No to leci kolejna sesja, dzięki za ciepłe przyjęcie poprzedniej. Jako że za oknem ciepło i przyjemnie, pomyślałem, że auto z auto otwartym nadwoziem, w jakiejś lajtowej scenerii będzie w sam raz. No ale to by było zbyt proste... Żeby nie było nudno zrobiłem więc sesję white&white on white. Jak mi wyszło ocenicie sami.

Komentarz

Cabrio na śniegu pasuje jak pięść do nosa ale tu oceniamy zdjęcia, które ogólnie bardzo mi się podobają. Gdybyś dał S2000 z twardym dachem byłoby idealnie

Komentarz

170, 171, jest tu jeszcze kilka bardzo dobrych ujęć. Ogółem sesja świetna, ale najbardziej cenię pomysł; kabrjo + śnieg.

Komentarz

Fakt, bardzo oryginalne zestawie, zapewne nikt na to nie wpadł . 170, 172, 175 i 176 the best

Komentarz

Mmm, perełki Bardzo fajne ujęcia driftu. Faworyta nie znajdę, większość na podobnym wysokim poziomie

Komentarz

Dzięki. Wiem, że połączenie dosyć nietypowe i hardtop/złożony dach pewnie bardziej tu pasuje, ale z seryjnych S2000 tylko tą miałem w bieli. :wink: Kierowca nie narzekał na zimno, jedynie miał zastrzerzenia do ciągle uciekającego tyłu.
                                Dziś zlepek trzech sesji z różnego okresu, które miałem na dysku i trzy różne auta. Niebawem będzie może coś nowego. ;p

Komentarz

Pracuję...
                                X