Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[zdjęcia] Kamiks

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [zdjęcia] Kamiks

Cieszę się, że wam się podoba. No niekiedy ciężko uchywcić dynamikę na danym ujęciu, by jednocześnie auto było "na ostro", ale pracuję nad tym. Mam kilka replayów teraz z Mazdą 787B, tak więc już wiecie, czego możecie się w najbliższym czasie spodziewać.

Komentarz

W końcu następna strona

Komentarz

Emanko, wprawdzie zapowiadałem Mazdę 787, ale plany się zmieniły i dziś będzie trochę włoszczyzny. Wybrałem cztery, moim zdaniem śliczne włoskie auta i każdemu zrobiłem sesję. Z masy zdjęć, które zrobiłem, wybrałem po fotek w photomode, i po kilka w ruchu. Starałem się lepiej uchwycić ruch, niż ostatnio, mimo że żadne z tych aut, no może poza Stratosem, zawrotnych prędkości nie osiąga. Tym razem wrzuciłem pliki jako załączniki, mam nadzieję że dzięki temu będzie lepiej się ten temat przeglądało. Do tego zdjęcia nie są w kolejności robienia, żebyście się za szybko nie znudzili. Endżoj!

ps. Siniak, dzięki za ocenę zdjęć...

Komentarz

Już troszkę lepiej, ale niektóre kółka jak sam widzisz gdzie powinny się kręcić, to stoją. Ale za to kilka ujęć jest rewelacyjnych: 114, 115, 123, 124, 130. W skrócie - pomysły bardzo fajne, ale wykonanie trochę gorsze. Czekam na więcej.

Komentarz

Tutaj są chyba najlepsze fotki z GT4 jakie ostatnio pojawiły się na tym forum.
            Nic tylko życzyć dalszej twórczości, a dla mnie życzenie jest jedno - chciałbym zobaczyć cię na torach online w GT6 ;D
            Ostatnio edytowany przez ArtiF1; 20.03.2021, 13:02.
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Przemawiają do mnie te czarno białe pokazują klimat starych czasów

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                Tutaj są chyba najlepsze fotki z GT4 jakie ostatnio pojawiły się na tym forum.
                Kamilku nic tylko życzyć dalszej twórczości, a dla mnie życzenie jest jedno - chciałbym zobaczyć cię na torach online w GT6 ;D
                Chyba się trochę zapędziłeś, do zdjęć np. Dreada póki co nie mają startu.
                Kamiks, pracuj nad dynamiką zdjęć, na razie w tej kwestii jest słabo.
                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

A mi Fiacik najbardziej przypadł do gustu

Komentarz

Który?

Komentarz

Spokojnie panowie Wiadomo, że jednym te ujęcia będą się podobać, a innym nie, wszystko zależy od tego, co kto lubi. : ) Oczywiste, że technicznie zdjęcia mogą odstawać, w końcu zajmuję się tym od kilku tygodni dopiero, nie mam doświadczenia ani wprawy jeszcze. Mimo to cieszę się, że większości z komentujących przypadła do gustu włoska sesja.

Dziś na "warsztat" wziąłem jedno z ulubionych aut Kaz'a -Ford GT, auto, które występuje zarówno na okładce Gran Turismo, jak i w intro, oraz na ekranie startowym. Zrobiłem sesję wszystkim wersjom tego auta dostępnym w GT, osobiście najbardziej lubię jeździć starym GT40, oraz wersją drogową z '05. No to lecimy, od najstarszego:

Komentarz

I to jest to, zdjęcia na bardzo wysokim poziomie, a 139, 144, 152, 155 i 157 urywają jaja.
                        Technicznie też jest dobrze, w końcu widać dynamikę, oprócz zdjęć 140, 147 i 151.
                        Staraj się, jest coraz lepiej.

Komentarz

Heh, prawie wszystkie GT w tej sesji. Zabrakło tylko Concepta, ale i tak jest gruboo. Dynamika, jak już wcześniej Pan Tycha wspominał, nie budzi zastrzeżeń, a GT w niu Jorku wyszedł rewelacyjnie.

Komentarz

Są dwa ujęcia concepta na tle kanionu. No chyba, że jest jakiś jeszcze, którego nie mam haha. xD

Fajnie że się podoba.

Komentarz

miazga sesja

Komentarz

Zamieszczone przez Kamiks
                                Siniak, dzięki za ocenę zdjęć
                                Do usług

Komentarz

Pracuję...
                                X