Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] TheBest44444

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] TheBest44444

Zamieszczone przez TheBest44444
    Zamieszczone przez GTManiac
    Moim zdaniem, sesja bardzo udana. 3 i 8 są według mnie najlepsze. Reszta także niczego sobie. Ale w przyszłości rób więcej zdjęć w ruchu, bo w "Photo Travel" to nawet mój 8-letni brat potrafi zrobić świetne zdjęcie , a podczas jazdy to już nie takie proste... :wink: . Ostatnie zdjęcie z Lotusem także mi się spodobało.

P.S. Zapraszam do mojej galerii . Nowe zdjęcia już dodane.
    Tak trudno było zrobić konkursową? A tak się deklarowałeś... Zostały 2 dni !
    Sorry, ale ja nie jestem jakimś p******** no-lifem . Jest jeszcze szkoła, w której nam nie odpuszczają do samego końca. Wczoraj, np.pisać musiałem 2 sprawdziany i trzeba się było do nich uczyć.

Co do ostatniej sesji to bardzo podoba mi się Subaru Impreza. Uwielbiam ten wóz. Reszta także spoko, zwłaszcza ostatnie "fruwające" Renault. Wole nie wiedzieć co mu zrobisz :wink:

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Przeglądałem mniej więcej Twoją galerię i powiem, że fajnie jest. Widziałem kilka fajnych fotek, na których można zawiesić oko :wink: . Na razie tyle ode mnie, dopowiem coś więcej następnym razem, bo teraz nie mam zbyt dużo czasu :/

Komentarz

Pobrałem program "Sumo Paint 3.7" i wrzucam kilka fotek, które może już tu były, ale teraz są NOWE!:
        Fotki które się, rzecz jasna, podobały Forumowiczom.
        1. Renault 5 Maxi Turbo - różowy dół stąd, że tak sobie "odcień" nastawiłem i jest gites

2. Clio & Chamonix

3. M3 CSL na licencji B9

4. I na konieeeeec..... KONKURSOWA !!!!

Hehe... W czwartym zdjęciu efekt "szumu"
        Polecam ten program, jest na prawdę gitowy.
        http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
        Zapraszam do udziału!

Komentarz

Nie łatwiej w Gimpie? Oszczędzasz czas i wystarczą dwa kliknięcia. Poza 3 nic nie przypadło mi do gustu. Do reszty jest zbyt dużo wpieprzonych zbędnych efektów.

Komentarz

Impact, zawsze znajdziesz krytykę.
            Teraz sesja do turnieju: M5 & La Sarthe przed i po "liftingu"
            1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Następne będą z niedokończonych mistrzostw Formula GT (samochód swoim rzucaniem niemiłosiernym mnie w%&^*$^!!&ł).
            Zapraszam do udziału!

Komentarz

Z tej sesji podpasowały mi tylko 5 i 8 "po liftingu". Reszta moim zdaniem jest przesadzona. No może jeszcze 3 (efekt taki jakby ścigało sie w nocy). A wracając do Fotki nr. 5, nie opanowałeś samochodu przy końcu długiej prostej, jak się domyślam . Spoko, ja też mam tam problemy moim Lotusem Esprit Ups Właśnie poznaliście mój samochód na turniej.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Wszystkie przerabiane zdjęcia to BEZNADZIEJA.
                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez GTManiac
                  A wracając do Fotki nr. 5, nie opanowałeś samochodu przy końcu długiej prostej, jak się domyślam
                  Dokładnie Tam to trzeba zaprzestać hamowania na tym łuku, bo mnie obraca Z Fordem GT też o było. Na innych samochodach nie. Pewnie dlatego, że na turniej jeżdżę z ASM-0 a na normalną jazdę albo ustawiam na 2, albo mam słabeuszowate auto.
                  Zamieszczone przez tycha
                  Wszystkie przerabiane zdjęcia to BEZNADZIEJA.
                  Czyżbyś miał jakiś wstręt do Sumo Painta i mu podobnych ?
                  PS. Uważam, że lifting piątko wyszedł wyjątkowo dobrze (aktualnie mam ją na pulpicie ), więc nie wiem dlaczego tak strasznie uogólniasz.

Dziś wieczorem kolejna sesja -Szuflada na Fuji Speedway. Również przed liftingiem i po
                  Zapraszam do udziału!

Komentarz

Zauważ, że jest to słuszna krytyka, ja wolę zdjęcia bardziej naturalne a nie przesadzone z różowym kolorkiem. 9, 5, 3 i 2 (chodzi o przeróbki) zdecydowanie przesadzone. Jedyne co mi podeszło to nieprzerobiona 8. Wolałem twoje zdjęcia kiedy były bez przeróbek bo wyglądały naturalnie, Lotus wyszedł ci bardzo ładnie.

Komentarz

Właśnie dla takich jak Ty wrzucam dalej oryginały A przeSumapaintowane to dla niektórych
                      Poza tym na piątce jest ładna jesień i zamiast trawy piasek z Sahary, więc co się czepiasz (co sie czepiasz wypowiedziane humorystycznie )
                      Zapraszam do udziału!

Komentarz

Nic nie mam do Sumopainta. Zobacz sobie na moje fotki, widać znaczny wpływ GIMPa na nich? Dodajesz głupie efekty, zmieniasz odcienie na nienaturalne...

Komentarz

Kolejne zdjęcia, obiecana szuflada na Fuji (a właściwie dwie)
                          1. Jaguar XJR9 & Fuji 90

2. Wypadł z trasy na zakręcie nr 2

3. Składam się do nawrotu tuż przed drugim "międzyczasem". Ładną jesień zrobiłem, hehe

4. Wyjście z szykany

5. Niebagatelne 313 km/h

6. Druga szuflada na drugim torze: słynna Mazda 787B na Fuji 2005.

7. Nieszczęsny zakręt, który przy końcu zawsze bezlitośnie znosi w lewo

8. Skutki znoszenia w lewo.
                          9. 9. Bardzo ostrożnie.......

10. Przesadzone Paintowanie ;p

11. Zdjęcie końcowe! Światło czerwone. NIE WYJEŻDŻAĆ!!!!!!!!1

Mniej się bawiłem SP, teraz pasuje ?
                          Zapraszam do udziału!

Komentarz

Tylko przerobiona jedynka i czwórka mi podeszły, natomiast z nieprzerobionych podeszły mi: 1, 4, 6, 7 i 11.

Komentarz

Już dużo lepiej, ale nadal przesadzasz z efektami. Ale idziesz w dobrą stronę.

Komentarz

Zamieszczone przez TheBest44444
                                Wiesz, nie sztuka ją znaleźć. Sztuka napisać ja z sensem. A akurat jemu to dobrze wychodzi :wink: . A co do fotek, to moje pierwsze zastrzeżenie jest takie, że nie podoba mi się to, że wsadzasz zdjęcie oryginalne, a potem przerobione. OK, jakbyś zrobił tak z dwoma, trzema, to spoko. Ale nie aż 10!!! Szczerze już nie miałem chęci oglądać galerii dalej, dlatego ocenię ostatnią sesję. Fotki z Jagiem nie porywają, ale są to ujęcia typowo dziennikarskie, więc ujdzie w tłumie . Co do Mazdy, to jest tak samo, tyle, że spodziewałem się tutaj lepszych zdjęć z jej udziałem. Mam sentyment do tego auta, dlatego w tym przypadku wymagałbym cosik więcej. Wiesz, Twoje klocki i sam je układasz, tyle układaj tak, żeby był tego sens :wink: .

Komentarz

Pracuję...
                                X