Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] TheBest44444

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] TheBest44444

No skoro wrzucam za dużo zdjęć naraz, to mniej będę grał w GT, bo nie mogę się powstrzymać od focenia (chociaż teraz mam grę zastępczą NFS Most wanted: Równie fajna ale na zupełnie inny, swój sposób)
    I skoro tak mało chcecie -to wrzucę teraz poranną sesję pięciozdjęciową
    1. Alfa Romeo wyjeżdża z posesji

2. Wygrzebane z dawnych czasów Clio Sport Trophy na Podróży Zdjęciowej

3. Słońce przeistacza się powoli w czerwonego olbrzyma o białym świetle widzialnym Pomrzemy (odnośnie przeróbki)

4. Setne zdjęcie w Mojej karierze Super wyszło, nie trzeba było mocno ulepszać

5. Niebagatelna Minolta (494 km/h) Ehh, pokazanie prędkości "rozwaliło" przód auta ;( A oryginał to brak słów ;(

Liczę na szczere oceny
    http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
    Zapraszam do udziału!

Komentarz

No skoro wrzucam za dużo zdjęć naraz, to mniej będę grał w GT, bo nie mogę się powstrzymać od focenia
      Jemu nie o to chodzi, że za często. Wrzucasz dobrze ale nie potrzebnie aż tyle, 11 zdjęć zwykłych + 11 przerób co tragicznie wczytuje się na wolniejszym necie.

Przeróby:
      1. Nie podoba mi się,
      2. Fajnie się prezentuje lecz jedyne co mi się nie podoba to miejscowo fioletowe reflektory,
      3. Bliżej słońca zaparkować się nie dało?
      4. Jedna z twoich lepszych przerób ale auto nie co wyglądem przypomina plastikową zabawkę
      5. Nie podoba mi się

Oryginalne:
      1. Ciekawe aczkolwiek pół auta utknęło na posesji, zapewne zaklinowało się przez bramę,
      2. Na początku jak spojrzałem na Clio to myślałem, że przód jest obity. Fajna fota,
      3. Zawsze lubiłem Grand Canyon przez ciasne zakręty i 5 sekund kary jakie dostawałem no co 5 sekund.
      4. Najlepsze zdjęcie jakie zrobiłeś według mnie w Photo Travel,
      5. Szkoda jedynie, że przód rozmazany. Wolę kiedy całe auto jest wyostrzone a tło rozmazane.

TheBest mam prostsze pytanie, zamiast bawić się barwami nie lepiej po prostu kontrastem i jasnością? Efekt o wiele lepszy i więcej czasu na tym zaoszczędzisz...

A pro po dzięki Olo

Komentarz

Bardzo dużo tych zdjęć dodajesz. Chyba nie masz co robić. Jeżeli chodzi o zdjęcia to podoba mi sie Minolta (494 km/h - chyba do tuningu) oraz Clio na zdj. 3 i 4.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

3 i 4 fajne, reszta słabo. Stać Cie na więcej.
          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
            3 i 4 fajne, reszta słabo. Stać Cie na więcej.
            Hehe no wiem ;D Dzisiaj wieczorem będzie zdjęcie unikatowe - tylko jedno w sesji :mrgreen:
            Zapraszam do udziału!

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
              Jemu nie o to chodzi, że za często. Wrzucasz dobrze ale nie potrzebnie aż tyle, 11 zdjęć zwykłych + 11 przerób co tragicznie wczytuje się na wolniejszym necie.
              Dokładnie to miałem na myśli :wink:. Jeśli już przerabiasz foty, to przynajmniej przed prezentacją zrób sobie porównanie, które jest lepsze, oryginalne, czy przerobione. Bo tak, to przeglądnę jedno zdjęcie, myślę sobie "Jest OK", przewijam i znów to samo, tyle, że jaśniejsze. No nic, ale nie o tym mowa tutaj, czas na ocenę:
              Pierwsze zdjęcie może nie jest jakieś super, ale za to pomysłowe, nie wiem, czy ktoś jeszcze domyśliłby się takiego wariantu. Plus za pomysłowość . Clio na każdym prezentuje się fajnie, ale trzecia fota myślę, że jest najlpesza z nich. No i Minolta na koniec. Gdybyś zrobił, ze tył jest rozmazany, to myślę, że prędkość byłaby lepiej oddana :wink: .

Zamieszczone przez Impact
              A pro po dzięki Olo
              Spoko, luzik luzik :wink:

Komentarz

Coś forum mi szwankuje Wczoraj wrzucałem fotki, a dzisiaj nie widzę posta. Co to może być !!!???
                Zapraszam do udziału!

Komentarz

To wrzuć jeszcze raz. Ja pisałem posty, dzisiaj wczoraj a nawet przedwczoraj i wszystko było dobrze...

Komentarz

Postaram się jutro wrzucić, bo dzisiaj mało zawału nie dostałem (dudnienie mojej pralki słyszalne w całej kamienicy) i muszę się ogarnąć
                    Zapraszam do udziału!

Komentarz

Wielki Powrót!
                      Na dzień dobry zacznę od nowej, dużej porcji zdjęć.
                      Sesja 1 - "Lubiane auto na nielubianej trasie", czyli Honda NSX Type S '99 @ Hong Kong.

Sesja 2 - "Nielubiane auto na mało sławnej trasie" - czyli Citroen 2CV na Infineon Sports.

Sesja 3 - "Samochody śmiertelników"

Zapraszam do udziału!

Komentarz

Nie rozumiem jak można 2CV robić takie zdjęcia,słowa 2CV I Dynamika nie idą w parze, ale tu ale jest spoko, reszta ok.

Komentarz

Właśnie w tym zdjęciu chodziło o tą niedorzeczność! Chciałem pokazać, że stary samochód też może.
                          Zapraszam do udziału!

Komentarz

Kelner idzie z kolejną porcją rosołku z Hondy Tym razem S2000 Type V '00.

"Gościna na ojczystym torze"

Proszę o oceny Odwdzięczę się !
                            Zapraszam do udziału!

Komentarz

Ja akurat bardzo lubię Hong Kong, brak nachyleń na zakrętach i ich ostre sekwencje sprawiają, że gracz musi być przez cały czas skupiony, a jednocześnie czeba uważać na hamowanie, przed bardzo ostrymi zakrętami . Tak a propo ja też szykuję kolejną sesję w Hong Kongu ale z innym autem .

Z NSX : 1 - urocze, 2 - no nie wiem, przecież chmury trochę zasłaniają , 3 - ładnie, prosto, elegancko, 4 - cholernie mi się podoba, 5 - jeszcze cholerniej , 6 - jak dla mnie trochę za daleko oddalone, ale reklamy ładne , 7 - a nie na parkingu :wink: ? 8- NSX na tle 'Audi' ???? Fuj... Ale zdjęcie piękne.

Z Citroenem: Infineon mało znany ?!?!?!?! Toż to chyba 2 najsławniejszy tor w Ameryce, po za Laguną i kilkoma Nascarami . A po za tym, różowe 2CV... O Boże... 9 - Nie dałeś staruszkowi odpocząć , 10 - Zbyt proste, dlatego mi się nie podoba, 11 - Ładnie go złapałeś w kadrze, 12 - To diabeł, on ma rogi!!! xD, ale przecież to tor, to co Ty chcesz od policji ? , 13 - Miodne.

Z "Dla śmiertelników" : 14 - te felgi przy tym kolorze, to kolorystyczna katastrofa, ale ładne ujęcie , 15 - tutaj odwrotnie, bardzo ładnie, 16 - To jest on , a nie ona. xD. Te felgi bajecznie tu pasują, świetna fota.

Cholera, o S2000 zapomniałem. xDDD

1 - ładne i dynamiczne, 2 - ale się tył uniósł , 3 - nie, to wcześniej lepsze, 4 - Trochę zbyt oddalony samochód, ale tor widac prześlicznie i powstaje z niego litera "S", jak Honda !S! 2000 , 5 - podobne zdjęcie mam już zrobione, ale z innym autem, no i postojowe na szczęście , 6 - wodna ?!?!?, moim zdaniem piaskowa . 7 - niech będzie, 8 - znowu za daleko , ale fajny pomysł, 9 - genialne, no i znowu "S" powstaje , 10 - ładne, 11 - sam nie wiem, co o nim myśleć, 12 - piękne !!!!, 13 - gdyby było czarne felgi... o ja...

Fajne sesje, ale bym poprosił o numerowanie na bieżąco.

Ps. I żeby nie było, że spamię !!!!!

Komentarz

Okey, postaram się numerować na bieżąco Zaczynam od tej sesji, czyli

"Cudowanie nad przepaścią"

Zapraszam do udziału!

Komentarz

Pracuję...
                                X