Jest tak. Twoje zdjęcia są bardzo dobre pod względem kolorystycznym, niemal idealne jeżeli chodzi o kontrast i ostrość. To bardzo mi się na nich podoba. Niestety brakuję Ci jeszcze trochę techniki kompozycji i po prostu dobierania odpowiednich kadrów. Kwestia, czasu i treningu. :wink:
Jeżeli chodzi konkretnie o te zdjęcia, bardzo spodobał mi się NR.5, co prawda cień który jest rzucany na tor, nie dotyczy samochodu (nie Twoja wina), ale fotka bardzo mi się spodobała, te zielone światła wyglądają znakomicie. Znakomite zdjęcie to NR.7, tutaj nie mam się do czego przyczepić, fotka zrobiona bardzo dobrze, i pięknie. Jedyne co mi tam nie pasuje, to latarnie świecące w biały dzień, i to na torze...
Ogólnie, mam mieszane odczucia, ale Życzę jak najlepszych zdjęć. No i duuużo czasu na trening. :wink:
Alfa taka sobie nie przepadam za tym autem. Ale mogę pochwalić za kolorki i ładne refleksy na karoserii.
Z RX8 podobają mi się:
7-OMG!
9-Niby nic ale podoba mi się
Konkursowe z Mustangiem MIAŻDŻY. Civic także świetny, lubie zdjęcia tego auta
p.s. musze sie wyżalic... dzisiaj miałem możliwosc pograc na ps2 u kuzyna, który był u babci, mojej sasiadki Poszedłem po GT4, ale zapomniałem pendrive'a do fotek
Jeśli chodzi o mnie to już nie wygląda to tak różowo:
1-Ładnie noc poza tym.
2-sobie jedzie...zero pomysłu.
3-To jest niebanalne :wink:
4-Nic ciekawego.
5- Bardzo dobre.
6-profil...nuuuda
7-fajno ale niezaskakująco.
Mam wrażenie że powoli kończą Ci się pomysły. Jest kilka dobrych ale poza tym nic nowego.
Czas na mnie:
1-całkiem nieźle,ładna jakość. Ogólnie ok
2-O! Wiem tu kombinowałeś zrobić coś na kształt Lukasowskiego pachołka z poprzedniej sesji. Niezły pomysł ale Ci nie wyszło.
3-Holy Shit! Idealne pod każdym względem ładnie się tu wkomponowała ta "Citronetka" Zaskoczyłeś mnie
4-Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaa.
5-Sporo już takich za każdym razem pisze jedno:tego nie dało się spieprzyć.
Co do zdjęcia NR.2 z poprzedniej sesji, ja też kiedyś użyłem sobie tego "numerka" na Laguna Seca, tylko że ustawienia ostrości a rozmycia u mnie są odwrotne:
A co do nowych fotek, pierwsze i ostatnie są GENIALNE! Reszta, niestety na bardzo słabej jakości tekstur...
Komentarz