Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Duffy20
Zwiń
X
-
Re: [duffy20] Zdjęcia
Witam
1.PiękneKolejny zachwyt tym samochodem.....on jest po prostu cudowny !
2.To widziałem już wcześniej i bardzo mi się spodobało, aczkolwiek bez fajerwerek....
3.Trochę ciasny kadr, trochę widoczne pixele, trochę paskudnie dopasowane koła...
4.Klasyka gatunku w najlepszym wydaniu ! Brawo !
Moja Ocena: 5.0/6.0 - Bardzo dobre zdjęcia, zwłaszcza jak na początek
Pozdrawiam
-
-
Re: [Zdjęcia] Duffy20
BMW to najlepsze zdjęcie z sesji, samochód jest piękny a ustawienie po prostu mistrzowskie, Chevrolet trochę gorzej, ale nadal ładnie - Razi mnie trochę ten "badziew" na klapie, ale generalnie zdjęcie bardzo ładne, Ford - Piękno samo w sobie, aczkolwiek zdjęcie średnio-zwykłe, Mitsubishi kompletnie zepsute cieniem i felgami które lepiej wyglądałyby na białym, Toyota ciekawa poprzez swoją "niezwykłość", ale motyw już bardzo oklepany, a opony wyglądają makabrycznie....
Ogólnie bardzo mi się podoba ostrość na wszystkich Twoich zdjęciach, i to jak dbasz by fotki nie były "spixelowane", wszystkie swoje zdjęcia mają "czystość" której można pogratulować.
Pozdrawiam
Komentarz
-
2,3 i 4 mi się podobają :mrgreen:
W 2 całkiem nieźle wyszedł ten spojler,kolorystycznie z felami,fajnie wyszło. A auto dostało nieco tuningowego wyglądu. Ale to wyjątek, bo jeszcze na żadnym zdjęciu które tu widziałem żadne auto ze spojlerem mi się nie podobało. Osobiście żadnemu samochodowi niw założyłem na stałe spojlera.Bo one szpecą autka.
Galant też ładnie, tylko za ciemno tam.
Ford wymiata
Komentarz
-
Kaira - Ciemne, ale za to bardzo mroczne
Lotus - Wspaniały samochód, za którego masz u mnie wielkiego plusa, ale cienie wyglądają po prostu dennie....są nienaturalne.
Audi - Znany motyw, nawet bardzo, ale kolejne udane zdjęcie :wink:
BMW - Rozumiem, że to diesel, ale dlaczego go tak skrzywdziłeś ? Te felgi są PASKUDNE...
Lisa - Piękne zdjęcie z pięknym samochodem....po prostu kocham to auto, za tą linię - Spójrzcie tylko, czy ona nie jest seksowna ?
Ogólnie kolejne raczej dobre fotki
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz