Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]kurnik10

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia]kurnik10

Fajne jest 1,2 i 3.

Trzeba było przeczytać wątek "Dla początkujących" w dziale "Początkujący" to byś wszystko wiedział. Ale żeby nie zanudzać to tak,da się przewijać Replaye wciśnij L3.
    (wciskasz lewą gałkę analogową do środka)

Komentarz

Dzięki jakoś mnie zamroczyło i nie wpadłem na to

Komentarz

Zamieszczone przez kurnik10
        Dzięki jakoś mnie zamroczyło i nie wpadłem na to
        Nie ma za co jednak nadal zachęcam do przeczytania tego http://www.granturismo.pl/forum/view...php?f=2&t=4698 wątku,może Ci się przydać i ułatwić życie.

Komentarz

Moja Opinia

Nowe Fotki:

1.Ładnie wygląda ta droga tak ze wzniesieniem, całkiem niezłe foto
          2.Widok za samochodem całkiem niezły, ale pierwszy plan jak dla mnie do bani...
          3.Ciekawie wygląda ten element podwozia (stabilizator poprzeczny ?), ogólnie foto jakieś takie mało fajne...
          4.Żałosne

Moja Ocena: 3.0/6.0 - Bardzo średnio w tej sesji...

A co do tych pytań to:

Ad.1 - L3 w trakcie powtórki, ale to już napisał Dredzik :wink:
          Ad.2 - Nie ma takiej możliwości, po prostu trzeba polować na swojego ulubieńca w zadowalającym nas kolorze :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Piersze fotki

Co ty gadasz Lukas jest super!!

1.Ciekawe,ładne,idealne!Nie mam żadnych zastrzeżeń.
            2.Prześliczne,chyba najładniesza fotka na forum w tym miejscu.
            3.Kosmicznie przekrzywione ale jak mało nie skręciłem karku i się przyjrzałem to jest jedno z łądniejszych zdjęć w powietrzu,dobre foto.
            4.Tu nie jest jakoś ciekawie ani łądnie,taki ciemny spód...ale...to mi łudząco przypomina kadr z jakiegoś francuskiego filmu,na plus za to bo Ci się udało tak reżysersko ująć :wink:

Ocena 5.0/6.0-Ekhm,ekhm...
            Zamieszczone przez Jimmy
            Będą,na tym forum wszystkie są coraz lepsze. :wink: Już widzę że będziesz robił ciekawe fotki.To styl Dreadlocka :wink:
            Czyż nie miałem racji?Genialnie!!!Będziesz jednym z lepszych fotogt'ów na forum (wiem,wiem napisałem pierwsza nazwę jaka mi do głowy wleciała :mrgreen: )
            twoje zdjęcia są ciekawe,oryginalne,piekne i niepowtarzalne,sam chciałbym mieć takie początki
            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Dzięki Jimmy za ciepłe słowa ehhh.... takie komentarze motywują do coraz większych starań Chociaż te mniej pozytywne
              motywują do poprawy... A tak by the way możecie pisać co powinienem poprawić, ulepszyć, zmieniać żeby te zdjęcia były jeszcze lepsze :]

THX 4all

Komentarz

Według mnie musisz poprawic niektóre ujęcia i np.kupić łądne felgi do auta,znalezć fajne miejsce w photo travel i tam spróbuj swoich sił.
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Sam kiedyś wklejałem miniaturki, a może byś spróbował większy rozmiar wrzucić

Komentarz

Pracuję...
                  X