Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia]kurnik10
Zwiń
X
-
Re: Piersze fotki
Dobra,mam taki zwyczaj że w pierwszej sesji nie wytykam błędów,jak na początek niezle,pierwsza fotka fajna 2,3 śmieszna,4 ciekawa a ostatnie stylowe. :wink:
Witam na forum,dużo zdrowia tu zostawisz... :wink:
-
Będą,na tym forum wszystkie są coraz lepsze. :wink: Już widzę że będziesz robił ciekawe fotki.To styl Dreadlocka :wink:
Komentarz
-
Moja Opinia
Witam Cię na forumOd razu chciałbym tylko prosić, żebyś zmienił nazwę tematu, według zasad tutaj panujących ([Zdjęcia]kurnik10) :wink:
A co do zdjęć:
1.Ładne tło, ale całe zdjęcie zdecydowanie za ciemne. Ogólnie w na TC w tym tunelu bardzo trudno zrobić dobre foto.
2.Niezwykłe
3.Tutaj kiepski kadr moim zdaniem, i też słabe zdjęcie :wink:
4.Pomimo spoilera i felg, całkiem podoba mi się ten Lancer....tylko jakość strasznie słaba...
5.Rzadko spotykany samochód.....choć fotka nie powala, to jest bardzo mroczna
6.BAMBUS
7.Ciekawy samochód, aczkolwiek felgi to kompletny brak dobrego smaku....
Moja Ocena: 3.8/6.0 - Średnio, ale to dopiero początki, więc wierzę, że będzie lepiej, znacznie lepiej :wink: I jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś ustaw sobie jakość robionych zdjęć na "Super Fine" bo mam takie wrażenie, że są na "Fine" :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez JimmyBędą,na tym forum wszystkie są coraz lepsze. :wink: Już widzę że będziesz robił ciekawe fotki.To styl Dreadlocka :wink:he he :mrgreen:
Zdjęcia:
1-niezłe ale ciemno i buro tam.
2-haaaa też takie robiłem ale formułką :wink:
3-wypieprzyłeś 2auta :wink: Super :wink:
4-dość spotykany motyw...
5-To mi się w ogóle nie podoba.
6-Dowaliłeś tymi bambusami :wink: ale wporzo.
7-jakoś mam słabość do tego miejsca po Lukasowskim NSXie jestem na duże TAK.
Całkiem nieźle...i chyba Jimmy ma trochę racji można znaleźć podobieństwa do moich fot
PS.zapraszam do obejrzenia mojej galerii sam zobaczysz :wink:
Komentarz
-
Re: [Zdjęcia]kurnik10
Dzięki zbawcoZnalazł się jeden "normalny" co zna się na sztuce oraz faunie i florze chińczyków
Macie może jakieś rady dla początkującego fotografa ?? Bo za bardzo to ja się na zdjęciach nie znam;/
Dzięki za wsparcie Lukas bo UJĘCIE mi sie podoba ale muszę przyznać że ogólnie to fota mi średnia wyszła
THX 4all i pzdro
Komentarz
-
Zamieszczone przez kurnik10Macie może jakieś rady dla początkującego fotografa ?
Pozdrawiam
Komentarz
-
Dopiero zacząłem a już mnie jakaś taka pustka ogarnia;/
W oczekiwaniu na natchnienie zrobiłem kilka fotek mojego lotusika, oczywiście na nowych felgach
1.
2.
3.
4.
I taki jeszcze jedno pytanie ogólne.... albo dwa
1. da sie jakoś przewijać replay?? bo strasznie mnie wkur jak mam 5 okrążeń i robie zdjęcie z piątego
2. jest jakaś możliwość przemalowania używanego auta.... bo niektóre są w rzygaśnych kolorach :mrgreen:
Komentarz
Komentarz