Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Dreadlock89

Czuc dynamike na zdjeciach...ujecia zaje*iste...Jednym slowem 10/10 ^^

Komentarz

W porównaniu do wcześniejszych zdjeć, te prezentują o wiele większy poziom. Widzę, że pod moją małą nieobecność nie próżnowałeś . Nie będę oceniał każdej foty z osobna, bo wszystkie zachęcają do przeglądaniai komentowania. Liczę, że utrzymasz formę . Widzę też, że zacznę częściej zaglądać w te strony...

Komentarz

To następne, było tego sporo a wybrałem tylko te:

1.
        2.
        3.
        4.
        5.

Komentarz

Świtne zdjęcia. A najlepsze to #2. Bardzo dynamiczne zdjęcie. Reszta także niczego sobie.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Tylko jeden strzał ale za to premium.

Komentarz

Ogólnie to cała wcześniejsza sesja jest OK. Niecodziennnie wyszła Ci Preluda, Option też git, a
              NSX #2 to normalnie jak żywy jest Naprawdę świetna robota

... a formułki to z założenia uwielbiam :mrgreen:

Komentarz

Hondy nocą

1.
                2.
                3.

Zapraszam do komentowania :wink:

Komentarz

1, nie wiem czemu, nie przypadla mi do gustu, choc samochod bardzo lubie. Mozliweze przez trase... 2 zrywa beret, najlepsza z sesji ^^ 3 trzyma poziom ^^

Komentarz

No ładnie dredziu, ale powiedz, CZEMU skrzywdziłeś nsx'a tym skrzydłem ?! Gdyby to jeszcze nowy type's albo "zwykły"nsx, ale to type-r z '92
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Czas na moją wisienkę na torcie, czyli galeria Dredzia . I po raz kolejny nie jestem zawiedziony wizytą tutaj. Hond nie skomentuję, bo po co? Przecież widać, że pięknie . Aaa, formuła, rozumiem, że ma 100% gry, tak? No i ostatnia sesja... Początek ciekawy, intrygujący z Hondą Prelude. Pomysłowy kard, trzeba zaznaczyć. Nigdy nie zaszkodzi być oryginalnym :wink: . Kolejne dwa jaj nie urywają, ale czysto, bez zarzutu. Saleen już za to wzbudza emocje w mojej duszy (pozytywne oczywiście ). I na koniec NSX, która nadawałby się na pulpit :wink: . Dziękuję, ze mogłem cosik tu popisać i pooglądać, czekam na kolejne :wink: .

Komentarz

lord nie wydaje mi się żebym aż tak ją zepsuł Wygląda w miarę ulicznie z tym spoilerem a w połaczeniu z naturalnym balansem auta i sportowym zawieszeniem dodatkowy docisk czyni cuda

Olo- Dziękuje że się pokusiłeś o komentarz no i że chyba jako jedyny zwróciłeś uwagę na kolor i pochodzenie formuły. Powiem Ci w tajemnicy że nie, nie mam 100%, zrobiłem małe oszukaństwo ale to już tajemnica

Za jakiś czas oczywiście trafi jakaś nowa wstawka czekam tylko na wene do podejścia do konsoli i jakiś pomysł

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Olo- Dziękuje że się pokusiłeś o komentarz no i że chyba jako jedyny zwróciłeś uwagę na kolor i pochodzenie formuły. Powiem Ci w tajemnicy że nie, nie mam 100%, zrobiłem małe oszukaństwo ale to już tajemnica
                          Aj Ty nieładnie oszukiwać . Tak nawiasem spoko, spoko, ma się to sokole oko :mrgreen: . Zawsze do usług :wink: .

Komentarz

Komentarz

No Dredzio (chyba mogę ci tak mówić) fota z Option Stream fajna ale ta ostatnia chyba z Hondą NSX to jest zwykłą wymiata

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X