Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Slik5
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] Slik5
Zdjęcie Merca mnie urzekło...
A co do zdjęć z pace-carem też chciałem go wykorzystać jako radiowóz, ale nie skończyłem jeszcze mistrzostw w których jest nagrodą. Przed komendą NYPD najlepsze, na następnych trochę mi nie pasuje miejsce, jakby zaczynał je gonić byłoby lepiej, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Technicznie i sam wygląd bdb. Triumph mnie nie urzekł, a BMW wygląda jakby miało zaraz sobie urwać zderzak
Komentarz
-
Drugie zdjęcie z BMW jest przepiękne. Nie zabija pomysłem, lecz wykonaniem. Ujęcie 500SL'a - GNIECIE!Przepięknie wykorzystana jakość Photo Travel. Aż się nie chce wierzyć, że przy takich zbliżeniach można robić ostre i nie zeżarte przez piksele zdjęcia...Triumph? Średni...GT-R (R34) pod komendą MISTRZOWSKI!
Znakomity pomysł. I ładne refleksy na nadwoziu. Ostatnie dwa są słabsze...zwłaszcza ostatnie zdjęcie. Moim zdaniem przekontrastowane i przekoloryzowane (widać to zwłaszcza na dachu budynku po lewej stronie kadru, tam na tych czerwonych światełkach).
Ogólnie...pomysł z tą policją bardzo dobry, ujęcie Mercedesa wspaniałe....ale robiłeś lepsze zdjęcia (sesja LeMans chociażby).
Pozdrawiam
Komentarz
-
1-Bardzo ładnie się złożył i ten błękit. Podoba mi się.
2-Już mniej.
3-Całkiem ok.
4-Super! Taki retro styling
5-Ależ arcydzieło. Poza jakością foty w okolicy świateł niema się do czego przyczepić. Zdziwiony jestem.
6-Fajny pomysł i dobra fotka.
7-Troszkę nienaturalnie to wyszło.
Komentarz
-
Pierwsze fotka z Pontiacem mistrzowska, super ujęcie ale co byś powiedział na bardziej "rozmazany" samochód? Druga z BMW też niczego sobie ale czemu jest pochylony do przodu skoro jest już w zakręcie? Reszta nie poruszyła we mnie emocji :wink:
ps. jak to jest z tymi bombami w tym pace-car? migają?
Komentarz
Komentarz