Wiesz...bo na tym zdjęciu chodzi o coś więcej niż 2 rywalizujące ze sobą kawałki metalu. :wink:
Lukas-Pieprzenie o dupie Maryni, gadasz jak jakiś nawiedzony. Czcisz to niczym religie i gloryfikujesz. Texty typu "tu chodzi o coś więcej" etc. ble ble ble chyba się trochę zapomniałeś. Miej na uwadzę że to nadal jest tylko gra video :wink:
Slik-nie bądź zły,zwyczajnie byłem szczery. Sam set jest banalny wręcz nudny. Ujęcie dwóch aut pod kątem...nic prostszego. Jednak obróbka foty,fakt godna podziwu. Reasumując sama fotka nie zabija i bynajmniej mnie nie powala. Nie pokazałeś niczego czego bym wcześniej nie widział. A do tego dwie Supry (dobry konkurent Skyline'a) ale mnie jakoś nie urzekają, takie mega monstra z milionami koni pod maską i całe w naklejkach. Maximum przemocy minimum uroku.
Dziękuje za uwagę,mam nadzieje że żadnego fana nie uraziłem.
Zwyczajnie zamiast wchodzić po palcu w dupsko "to jest piękne oh jej oh jej" przedstawiłem swoje skromne zdanie.
Pozdrawiam.
Nie jestem zły A dla mnie dwie Supry ścigające się łeb w łeb są o niebo lepsze od dwóch np. ZZ II
Jestem fanem tego auta i dlatego umieściłem aż dwie na fotce do konkursu o tematyce "To co w GT najpiękniejsze..."
Mam nadzieję, że rozumiesz już sentencję tej fotki. Chodziło mi raczej o przekaz.
A to, że Lukas czasem napisze takie (po palcu w dupsko "to jest piękne oh jej oh jej") to tylko motywuje do zrobienia jeszcze lepszych ujęć!
Są gusta i guściki , oceny i ocenki tak więc bez czepiania się :wink:
Peace V
To nie było czepianie się. A z gustami nie dyskutuje. Dlatego nawet tego nie podważam bo wiem że jesteś fanem tego auta :wink:
Ja niestety nie,stad moją subiektywna opinia . Wyraziłem zdanie na temat opublikowanego zdjęcia Ale to tylko moje zdanie.
PS:Z tym palcem nie miałem na myśli Lukasa tylko ogół (parabola taka).
1-trochę tam "pomarańczowo" wszędzie i koła takie długie wyszły...poza tym podoba mi się
2-super karoseria ale trochÄ™ za ciemno tam.
3-Nie przepadam, a fota przejaskrawiona.
4-Też nie przepadam jedbak zdjęcie jest super!
5-banał.
6-klimatowo i ładnie jednak sam set nie jest rewolucyjny. Oficjalnie bardzo ok.
Slik, tak od serca Ci powiem - Te zdjęcia nie są jakieś tragiczne, ale po prostu tym razem zabrakło tej Twojej specyficznej staranności, dbałości o szczegóły, dokładność wykonania...bo ta staranność i dbałość zawsze była właśnie tą największą siłą przyciągającą mnie do oglądania Twoich zdjęć.
Komentarz