Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Slik5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Slik5

Według mnie mastah... Celica świetna, ale te Supry biją na głowe wszystko(zdjęcie 2) :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
      Zamieszczone przez Dreadlock89
      2-Ścigające się Supry nic wielkiego.
      To jest właśnie bardzo wielkie!!! :mrgreen:
      Wiesz...bo na tym zdjęciu chodzi o coś więcej niż 2 rywalizujące ze sobą kawałki metalu. :wink:

Nie każdy to widzi....ale mój głos w konkursie na Twoje zdjęcie nie jest przypadkowy. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Mi zdjęcia się specjalnie nie spodobały.
        i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Zamieszczone przez Slik5
          Zamieszczone przez Dreadlock89
          2-Ścigające się Supry nic wielkiego.
          To jest właśnie bardzo wielkie!!! :mrgreen:
          Wiesz...bo na tym zdjęciu chodzi o coś więcej niż 2 rywalizujące ze sobą kawałki metalu. :wink:
          Lukas-Pieprzenie o dupie Maryni, gadasz jak jakiś nawiedzony. Czcisz to niczym religie i gloryfikujesz. Texty typu "tu chodzi o coś więcej" etc. ble ble ble chyba się trochę zapomniałeś. Miej na uwadzę że to nadal jest tylko gra video :wink:

Slik-nie bądź zły,zwyczajnie byłem szczery. Sam set jest banalny wręcz nudny. Ujęcie dwóch aut pod kątem...nic prostszego. Jednak obróbka foty,fakt godna podziwu. Reasumując sama fotka nie zabija i bynajmniej mnie nie powala. Nie pokazałeś niczego czego bym wcześniej nie widział. A do tego dwie Supry (dobry konkurent Skyline'a) ale mnie jakoś nie urzekają, takie mega monstra z milionami koni pod maską i całe w naklejkach. Maximum przemocy minimum uroku.

Dziękuje za uwagę,mam nadzieje że żadnego fana nie uraziłem.
          Zwyczajnie zamiast wchodzić po palcu w dupsko "to jest piękne oh jej oh jej" przedstawiłem swoje skromne zdanie.
          Pozdrawiam.

Komentarz

Nie jestem zły A dla mnie dwie Supry ścigające się łeb w łeb są o niebo lepsze od dwóch np. ZZ II
            Jestem fanem tego auta i dlatego umieściłem aż dwie na fotce do konkursu o tematyce "To co w GT najpiękniejsze..."
            Mam nadzieję, że rozumiesz już sentencję tej fotki. Chodziło mi raczej o przekaz.
            A to, że Lukas czasem napisze takie (po palcu w dupsko "to jest piękne oh jej oh jej") to tylko motywuje do zrobienia jeszcze lepszych ujęć!
            Są gusta i guściki , oceny i ocenki tak więc bez czepiania się :wink:
            Peace V

Komentarz

To nie było czepianie się. A z gustami nie dyskutuje. Dlatego nawet tego nie podważam bo wiem że jesteś fanem tego auta :wink:
              Ja niestety nie,stad moją subiektywna opinia . Wyraziłem zdanie na temat opublikowanego zdjęcia Ale to tylko moje zdanie.

PS:Z tym palcem nie miałem na myśli Lukasa tylko ogół (parabola taka).

Kaira kopie dupę Suprze he he

Komentarz

Ołrajt. Szafa gra wieszaki tańczą Ogólnie ciach bajera :wink:

Komentarz

Nowy szoł. Zapraszam.

1.

2.

3.

4.

5.

6. konkursowe foto

Dzięki za odwiedziny :wink:

Komentarz

Szczerze mówiąc z tej sesji to tylko numerki 2 i 4 - Reszta raczej kiszka...

Pozdrawiam

Komentarz

Tylko 2 i 3, reszta naprawdę przeciętna.

Pozdrawiam
                      i tyle..

Komentarz

Chylę czoła. Pokazałeś kto tu rządzi. A malkontentów :mrgreen: nie słuchaj

Komentarz

1-trochę tam "pomarańczowo" wszędzie i koła takie długie wyszły...poza tym podoba mi się
                          2-super karoseria ale trochę za ciemno tam.
                          3-Nie przepadam, a fota przejaskrawiona.
                          4-Też nie przepadam jedbak zdjęcie jest super!
                          5-banał.
                          6-klimatowo i ładnie jednak sam set nie jest rewolucyjny. Oficjalnie bardzo ok.

Komentarz

Slik, tak od serca Ci powiem - Te zdjęcia nie są jakieś tragiczne, ale po prostu tym razem zabrakło tej Twojej specyficznej staranności, dbałości o szczegóły, dokładność wykonania...bo ta staranność i dbałość zawsze była właśnie tą największą siłą przyciągającą mnie do oglądania Twoich zdjęć.

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki wszystkim - postaram się bardziej na następny raz :wink:
                              Lukas - fajne słowa :wink:
                              Kyjgel na Ciebie zawsze można liczyć :mrgreen:

Komentarz

Pikes Peak

1.

2.

3.

4.

5.

Bonus:
                                Czy ktoś wiedział o tym, że w GT4 jest czarne Escudo?

Komentarz

Pracuję...
                                X