Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] snoop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Photos by Snoop

1.
    2.
    3.
    4.
    FOTOSZOP :wink:
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

1. Drzewka chatka. Przyjemne zdjęcie.
      2. Coś mi nie pasi.
      3. Tu już lapiej. Bardzo mi się podoba.
      4. Ładne refleksy i chyba to wszystko.
      Połowa na tak. Połowa na nie. 3.4/6.

Komentarz

Moja Opina

1.Bardzo ładne, tylko tarka coś w słabej jakości . . . .
        2.A tutaj piękne, Kauris'owi by się podobała
        3.Znakomite
        4.Piękne zdjęcie, tylko ten "dym" mi przeszkadza, ale fotka i tak jest wspaniała

Moja Ocena: 5.0/6.0 - Bardzo dobre fotki, wpasowane w mój gust

PS.Zapraszam do udziału w kolejnych edycjach konkursu PTOC

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Moja Opina

Zamieszczone przez Lukas
          PS.Zapraszam do udziału w kolejnych edycjach konkursu PTOC
          a kiedy najbliższy?
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

dołączyć możesz się w każdej chwili , myślę że jeszcze dziś wyłonimy zwycięsce , potem gdy już określi tematyke będziesz mógł dołączyć

Komentarz

to w najbliższym biorę udział, tylko proszę mnie poinformować na pw bo sam sie raczej nie zorientuje
              dz
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

PTOC xD

Wszystkie potrzebne informację są w pierwszym poście konkursu PTOC KLIK

Pozdrawiam

Komentarz

Najlepiej wygląda fotka AUDI LE MANS i RUF

Komentarz

Zdjęcie z Cobrą jest wypaśne!!!!!!!

Komentarz

1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      10
                      11
                      12
                      13
                      14
                      15
                      16
                      17
                      18
                      19

FOTOSZOP
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Moja Opinia

Witam
                        1.Taki ładny samochód, a Ty go tak złożyłeś do tej fotki . . . . .
                        2.To jest bardzo ładne, ale na tym torze wolałbym czerwony filtr, lub jakieś minimalne ocieplenie barw :wink:
                        3.Klasyczne zdjęcie ze Schwedenkreuz! 1xx fotka w tym miejscu ? Zwyczajna, poza nasyceniem tego paska czerwonego nie ma tutaj nic ładnego :wink:
                        4.A tutaj bardzo ładny podjazd, i ładny przechył karoserii :wink:
                        5.Fajne, ale nie powala. Zbyt niebiesko, jak na Północną Pętlę :wink:
                        6.Karussell jest wspaniała, i na zdjęciu również oddałeś całe jej piękno, ale samochód wygląda zdecydowanie słabo . . .
                        7.Szkoda, że nadkole jest takie spixelowane, bo zdjęcie ogólnie byłoby bardzo dobre, choć tło niezbyt atrakcyjne :wink:
                        8.Nie podoba mi się . . . . Za bardzo "raptowne"
                        9.Wyostrzyłeś w PS'ie (o ile to PS :wink: ), i przez to ukazałeś wszystkie niedoskonałości GT4 :wink: A czerwona otoczka za bardzo kontrastuje z resztą . . . .
                        10.Trochę jak Manga czy Anime Zdjęcie bardzo ładne, ale też za bardzo niebieskie :wink: Felgę wolałbym inną
                        11.A to jest piękne Aż miło popatrzeć, właśnie tak wyciąga się z samochodu całe piękno !
                        12.Zwyczajne zdjęcie, tyle tylko moim zdaniem trochę zepsute w PS'ie (?), za bardzo "bajkowo" wygląda . . .
                        13.Klasyka w najlepszym wydaniu Muszę też sobie skminić to autko
                        14.WSPANIAŁE Czy to jest wersja ProDrive coś tam ?
                        15.Uwielbiane przeze mnie ujęcie, ale migawka mogłaby być dłuższa, dodało by to jeszcze dynamizmu ujęcia, a samochód ustawiony pod większym kątem do zakrętu :wink:
                        16.Kolejne wspaniałe zdjęcie, a barwy GULF'a tylko dodają uroku Aż miło popatrzeć :wink:
                        17.A tutaj trochę nierealistycznie wyglądają te kolory (albo mam coś z monitorem), ale auto jest ogarnięte w ładnej nadsterowności co bardzo mnie cieszy :wink:
                        18.To wygląda jak żywcem wzięte z TRD2, no poważnie dokładnie jak z Toci Ale ona nawet na maksymalnych detalach nie wyglądała tak pięknie :wink:
                        19.No i na koniec bardzo ładne zdjęcie Jedyny mankament do którego mogę się "przypieprzyć" to tarka której jakość pozostawia do życzenia . . .

Moja Ocena: 5.5/6.0 - Bardzo, bardzo, ale to bardzo porządna sesja, na prawdę świetne fotki, jedynie te z Golfem były troszku słabsze (robione na szybcika wyglądają :wink: ), ale masz u mnie wieeeeelkiego plusa za zdjęcia "GieTeka" w barwach GULF'a i za to wspaniałe Shelby GT350 (Carol Shelby byłby z Ciebie dumny :wink: )

Pozdrawiam

Komentarz

13.Klasyka w najlepszym wydaniu Muszę też sobie skminić to autko
                          14.WSPANIAŁE Czy to jest wersja ProDrive coś tam ?
                          13. do wygrania w ostatnim wyścigu Special Conditions
                          14. sprawdzę, kupiłem w używanych
                          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Witaj.
                            1. Świetne ujęcie...Bardzo mi się podoba sposób ustawienia wozu. Ta MR 2 jest piękna...
                            2. Fajnie aczkoliek dało by się wycisnąć o wiekle więcej. Coś mi nie pasuje...
                            3. Kolejne zdjęcie których jest tysiące... "Staraj się nie nawijać czegoś co zostało nawinięte..." poza tym prawe koła się zlały ze sobą dając koszmarny efekt.
                            4. Bardzo pomylłowe wygląda jakby się wspinał po stromym wzniesieniu. Nie mogę się do niczego przyczepić :wink:
                            5. Naprawdę dobre zdjęcie. Nie powala ale ma to coś. Może tylko troszkę niżej i bliżej bym utawił kadr.
                            6. Tych zdjęć jest jeszcze więcej... Ale muszę przyznać, że ten egzemplaż klasuje się gdzieś na podium
                            7. Okropnie wyszło nadkole i karoseria... Jedyna fajna rzecz w tym zdjęciu to pomysł na perspektywę i niekończący się nurburgring
                            8. Chyba najmniej atrakcyjne zdjęcie w sesji.
                            9. Nie przepadam za takimi zdjęciami z bliska. Chyba że są dobrze wykonane :wink:
                            10. Zajeb...ste! Świetne felgi, ustawienie Evo i Photoshop :wink:
                            11. Tu ten GT 350 wygląda jak doberman podnoszący łeb i zbierający się do biegu... Świetne... Brawo.
                            12. Śmiechowe i ciekawe zdjęcie Naprawdę fajne. Takie inne...
                            13. Miliardy, tryliardy, sykstyliony zdjęć powstało w tym miejscu.
                            14. Podoba mi się. Naprawdę fajnie Ci to wyszło. Nie lubię tylko tego Subaru ale już pomińmy ten fakt :wink:
                            15. Niby fajnie ale nie fajnie... Cholera no nie pasuje mi zupełnie... Nie potrafię Ci podać sensownego argumentu ale poprostu - NIE
                            16. Ciężko mi cokolwiek powiedzieć... Zwyczajne zdjęcie i tyle.
                            17. Niby ok ale chyba za bardzo Cię wyniosło na zakręcie, przez co fotka traci klimat.
                            18. Nuuuuudaa... Zwykłe i to bardzo. Przęcietne foto. Nic nie wnosi, nie ma klimatu.
                            19. To jest fantastyczne... Pozycja, ustawienie, tło i sam GT 350 pasują do siebie bardzo.

Sesja atrakcyjna z malutkimi przerwami :wink: Tak naprawdę to bardzo dobra sesja. Oby tak dalej. pozdrawiam.

Komentarz

Re: [Zdjęcia] snoop_doggy_dog

Po długiej przerwie nowa seria zdjęć. Tym razem sesja japońska: japońskie samochody, które najbardziej lubię w grze. Zapomniałem tylko o Civicach i Trueno... im poświęcę osobne sesje.
                              1.
                              2.
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.
                              9.
                              10.
                              11.
                              12.
                              13.
                              14.
                              15.
                              16.
                              17.
                              18.
                              19.
                              20.
                              delikatne zmiany w fotoszopie
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Re: [Zdjęcia] snoop_doggy_dog

Wszystkie zdjęcia Galant'ów wyszły wspaniałe, tylko te felgi (6 generacja) kompletnie mi się nie podobają.....nr.7 z Blitzem też jest całkiem spoko, nr.16 i 17 bardzo mi się podobają.....reszta jak dla mnie słaba :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X