Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] snoop
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Moja Opinia
1.Bardzo ładna fotka, ten samochód bardzo tu pasuje.
2.Szkoda, że tył już nie ma ostrości, ale ten filtr bardzo pasuje do tego wozu i miejsca.
3.To jest, świetne, idealnie uchwycony, pochylony samochód i do tego jeszcze te niebieskie światła, po prostu super.
4.Piękne, szkoda tylko, że przednie prawe koło jest w powietrzu, ale ogólnie świetna ostrośc i ładne odbicie na masce, świetna fotka.
5.Fajne, takie mroczne, i do tego bolid, super fotka i koniec.
6.Fiacik, również wyszedł pięknie, ale odstaje trochę.
7.Ostrośc w idealnym miejscu, fotka jest wzorowa
8.I kolejna znakomita fotka, tylko takim samochodem raczej nie da się jeździć w takich warunkach pogodowych.
9.Oj, tutaj trochę za bardzo tył się rozmazał, ale fotka nie jest zła . . . . . .
10.Dla mnie nie pasuje do tego miejsca . . . . .
11.Nowy York i Camaro, a za nim jakaś limuzynka, znów znakomita fotka.
12.Wzór dla fotek z driftem.
13.J.W
14.To już jest po prostu Z.A.J.E.B.I.S.T.E świetne, idealne, super !
15.Trzyma poziom, ale jest troszkę słabsze . . . . . . Co to za samochód ?
16.Piękne, jak ten pomarańcz super wygląda, najlepsza fotka jak dla mnie, wygląda jak real
17.Szkoda, że tył Subarki nie jest ostry, ale za to ładne odbicie w nawierzchni.
18.Jak okładka ksiązki, super
19.To jest średnie, Toyota Starlet nie jest zbyt fotogeniczna.
20.Hehe, wybieg mu zamknęli, dobry pomysł, wykonanie nie gorsze.
21.Fotka, jest super, tylko ten spoiler nie . . . . . .
22.Carina tutaj ? Jasne, ale ładne
23.Jak na Ciebie, to nic nadzwyczajnego, po prostu ładna Integra w ładnej scenerii.
24.Nie podoba mi się chociaż pomysł jest dobry, szkoda tylko, że oklepany
25.Świetny jest ten zakręt na Lagunie, fotka jest bardzo ładne wykonana, i auto mi się podoba
26.Dwa czerwone krążki, bo auto wyszło koszmarnie . . . . .
27.WoooW - Super i kropka.
28.Super, sceneria, tylko felgi od Hondy ?
Moja ocena: 6.0/6.0 - Jesteś pierwszą osobą, której tyle daje, fotki są znakomite w każdym calu
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: Photos by Snoop
Te kadry poucinane przez autora czy Fotosika?
Fotki nie trzymają stałego poziomu. Pierwsza częsc jest ze złymi kadrami, auta są ucięte.
Druga jest wiele wiele lepsza.
Najbardziej do gustu przypadły mi zdjęcia nr 17, 19, 20, 21, 22, 24, 28.
Jak dla mnie zdjęcia warte uwagi na dobrą sprawę zaczynają się od 16. Wcześniej jest kilka ciekawych, ale wszędzie jest trochę uciętego z prawej - Fotosik coś zjadł?
Komentarz
-
1280 X
Zamieszczone przez Witek EnzoTe kadry poucinane przez autora czy Fotosika?
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz
-
Moja Opinia
1.Ładnie, ładne, Catheram ponad zielonym piekłem, świetna fotka.
2.Ta fotka, jest odpowiednio jasna, i dzięki temu bardzo mi się podoba, samo ujęcie nie, jest tak rewelacyjne/
3.Szkoda, że tak dobitnie widać te tekstury na torze, no, ale zdjęcie i tak nie jest złe . . . .
4.Nie wyszło trochę, w sumie to jedyne miejsce gdzie jest jako taka ostrośc to tył Chevy Corvette.
5.Znacznie lepiej, to mi się podoba.
6.Fotka dobra, tylko jak dla mnie to te samochody w tunelu wyglądają sztucznie, przeciez nie ma tam aż tyle światła żeby na wszystkich wozach były takie refleksy i odbicia . . . . . .
7.Zwyczajnie na wyścigu, trochę nudnawo
8.Jak dla mnie to najsłabsze zdjęcie sesji, bez wyrazu, wykonanie też nie najlepsze.
Moja ocena: 5.1/6.0 - Znacznie słabiej od poprzedniej sesji, a już myślałem, że będziesz "Zgedi2" :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz
-
Moja Opinia
1.Bardzo dobra, fotka, śliczne kolory i rozmycie tła
2.Tutaj również pięknie, jak ładnie wyglądają te lampy tylne na diodach . . . . .
3.Ależ, ty ten kolorek ładnie z niego wyciągasz, super fotka
4.Patrząc na tą fotkę, z początku miałem wątpiwości czy to nie jest jakaś nowa mapka w Photo Travel, super wykonanie
5.O, Audi Quattro, lubię ten wóz, fotka na wylocie z tunelu, też jest niczego Sobie.
6.Ależ pięknie to rozmyłeś, nie wiedziałem, że TC może być tak barwny . . . .
7.Tutaj równie pięknie, i ta Niemiecka rejestracja, dodaje uroku, klimatu.
8.Tutaj, troszeczkę gorzej, ale i tak to bardzo dobre zdjęcie
9.Tutaj to już na prawdę lecisz człowieku, Super zdjęcie, aż mi się nie chce wierzyć, że stare GT4 wciąż tyle potrafi
10.Tutaj nieco zwyczajniej, nudnawo nawet trochę
11.Ta fotka wygląda jak żywcem wzięta, ze zwiastunów GT5, świetnie po prostu, brawo dla Autora
12.Ładnie widoczna, sekwencja zakrętów, ale foto średnie
13.Masz u mnie jeszcze większego + za fotkę i teraz jeszcze VR-4, którego ja po prostu wielbię SUPER
14.Pięknie, pochylony, śliczne starodawne zdjęcie . . . .
15.Tutaj tylko dobrze, ale za to ładnie to koło jest widoczne
16.Nie pasuje mi on tutaj i do tego wygląda jakby zgubił światła
17.Tutaj już znacznie lepiej, luksusowy samochód i luksusowe miasto, dobre połączenie
Moja ocena: 5.9/6.0 - Robisz wspaniałe zdjęcia, po prostu nie ma co tutaj dużo pisać tylko można jedynie prośić o kolejne
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: Moja Opinia
Zamieszczone przez Lukas16.Nie pasuje mi on tutaj i do tego wygląda jakby zgubił światła:
I'm an Englishman in New York...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoA Ty ich czasem nie obrabiałeś w Photoshopie? ;>
Komentarz
-
[quote=snoop_doggy_dog]Zamieszczone przez "Witek Enzo":1gqvsed7A Ty ich czasem nie obrabiałeś w Photoshopie? ;>
Po prostu tak wyglądają - uznaj to jako komplement.
Nie ocenię dokładnei zdjęc, bo u mnie są poucinane... a jak zmienie rozdzielczosc to jest gorzej...
Komentarz
Komentarz