kyjgel nie wiem co masz do mojego astona martina :-P tam na tyle jest po prostu odbicie na karoserii.
myślałem że nie będziecie oceniać mniej ogólnikowo ale postaram się następnym razem umieścić tak z 10-15 fotek bo teraz trochę czasu by zajęło ocenianie każdego z osobna.
kryjgel nie wiem co masz do mojego astona martina :-P tam na tyle jest po prostu odbicie na karoserii.
myślałem że nie będziecie oceniać mniej ogólnikowo ale postaram się następnym razem umieścić tak z 10-15 fotek bo teraz trochę czasu by zajęło ocenianie każdego z osobna.
dzięki za szczere opinie
Tak, i pół spojlera urwane. A i jeszcze jedno. Strasznie nie lubię gdy ktoś przekręca mój nick
BTW Tę fotkę zamieściłeś 2 razy.
byłem święcie przekonany że taki masz nick ale już poprawiłem (efekt zmęczenia) więc opanuj emocje
zwracam honor bo dopiero sam zobaczyłem o co Ci chodzi kiedy spojrzałem na spojler nie zauważyłem tego kiedy pstrykałem tą fotkę. (usunąłem tą fotkę z posta w związku z tym przenikaniem tekstur)
z fotkami już wszystko ok, sam dzisiaj zauważyłem że wkradła się dwa razy ta sama fotka więc wstawiłem w miejsce 3 tą która miała być.
Komentarz