Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] jaras

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: fotki by jaras

Chyba slepi jesteście Na 3 fotce auto jest tak ustawione że kolumna wchodzi w tył auta...ostatnie fotki najlepsze z tej sesji.

Komentarz

Z Astonem słabiutkie, z Professional Events super, z MR2 super.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

kyjgel nie wiem co masz do mojego astona martina :-P tam na tyle jest po prostu odbicie na karoserii.
        myślałem że nie będziecie oceniać mniej ogólnikowo ale postaram się następnym razem umieścić tak z 10-15 fotek bo teraz trochę czasu by zajęło ocenianie każdego z osobna.

dzięki za szczere opinie

Komentarz

Zamieszczone przez jaras
          kryjgel nie wiem co masz do mojego astona martina :-P tam na tyle jest po prostu odbicie na karoserii.
          myślałem że nie będziecie oceniać mniej ogólnikowo ale postaram się następnym razem umieścić tak z 10-15 fotek bo teraz trochę czasu by zajęło ocenianie każdego z osobna.

dzięki za szczere opinie
          Tak, i pół spojlera urwane. A i jeszcze jedno. Strasznie nie lubię gdy ktoś przekręca mój nick
          BTW Tę fotkę zamieściłeś 2 razy.

Komentarz

byłem święcie przekonany że taki masz nick ale już poprawiłem (efekt zmęczenia) więc opanuj emocje
            zwracam honor bo dopiero sam zobaczyłem o co Ci chodzi kiedy spojrzałem na spojler nie zauważyłem tego kiedy pstrykałem tą fotkę. (usunąłem tą fotkę z posta w związku z tym przenikaniem tekstur)
            z fotkami już wszystko ok, sam dzisiaj zauważyłem że wkradła się dwa razy ta sama fotka więc wstawiłem w miejsce 3 tą która miała być.

peace

Komentarz

PracujÄ™...
            X