Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Lukas

No cóż, tutaj fotki z PSem lepsze, ale to chyba dlatego, że bez PSa są po prostu słabe... Może się rozleniwiłeś i teraz już nie robisz dobrych zdjec? :mrgreen:
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam.
      1. Bardzo dobrze zrobione ujęcie. Poza tym - bez zachwytu.
      2. Kompletnie nie w moim guście... Nie podoba mi się...
      3. Nooooo! Ładnie wycisnąłeś soki z tej fotki!
      4.
      5. Świetne. Piękne... Tylko myślę że za duży kontrast na tej fotce. Samo ujęcie super.
      6. Bardzo nienaturalne i takie... dziwne trochę nie wiem czemu.
      7. No to już Mistrzunio
      8. Fajny efekt ale fotka mi się mało podoba.
      9. Fotka zepsuta przez kontrast.
      Sesje superancka. Są fotki które wogóle nie przypadły mi do gustu ale ogólnie jest bardzo dobrze. Sesja z PS'em znacznie lepsza.
      pozdrawiam.

Komentarz

• Nowe Fotki

Zamieszczone przez Witek Enzo
        No cóż, tutaj fotki z PSem lepsze, ale to chyba dlatego, że bez PSa są po prostu słabe...
        No cóż, przyznam Ci, że robiąc te zdjęcia nie myślałem, że wrzucę je także w "czystej" wersji, tylko robiłem je bardziej z myślą o PS'ie, więc pewnie dlatego nie są najlepsze :wink: Po wrzuceniu wszystkich części Muscle Car'ów, zrobię sesję od początku do końca bez Photoshopa, i wtedy mam nadzieję, fotki będą wyglądały lepiej :wink:
        A teraz zapraszam do kilku nowych fot:
        1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.I taki minimalny Bonu$ w postaci dymku :wink: I tutaj zagadka: Czym oprócz dymu różni się od fotki nr.6 ?

Pozdrawiam

Komentarz

Witam ponownie
          1. Kocham poprostu pracę zawieszenia Muscle Car'ów... Piękne ujęcie.
          2. Tutaj już nieco słabiej ale fotka niczego sobie :wink:
          3. Wszystko ładnie pięknie ale... jak dla mnie za jasno, numer fotki w tym miejscu to 16549841
          4. no to jest świetne. Naprawdę niezwykle dobre zdjęcie... No nie mogę się napatrzeć :wink: świetne ozmycie i przyciemnienie.
          5. Ładnie lakier wygląda. Nic oprócz tego mi się nie podoba.
          6. Bardzo przyjemne zdjęcie :wink:
          Bonus:
          Moim zdaniem dym za jasny no a rozwiązanie zagadki brzmi "sygnalizator" :wink:
          Fajna sesja ale myślę że stać Cię na duuuużo więcej. Pierwsze zdjęcie najlepsze. No i 4
          pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
            rozwiązanie zagadki brzmi "sygnalizator"
            TAK ! Gratulujemy, wygrał Pan ! W nagrodę proszę kupić sobie Snickers'a :mrgreen: !
            A tak na poważnie, to Dzięki Za Ocenki

Pozdrawiam

Komentarz

No foty ładne, nie mogę sie do nich przyczepic, ale czy jest coś bardziej obcykanego niż muscle cary w Seattle?
              Zawsze wychodzą fajnie, ale..
              Jest dobrze, ale niektóre takie zbyt rozjaśnione chyba.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja dodam coś od siebie: Galerie, a tym bardziej konkursy z możliwością użycia programów graficznych są bez sensu. Bardziej to się opiera na umiejętnościach posługiwania się takim programem niż samym robieniu zdjęć. Całość polega na tym, by zrobić dobre zdjęcie bez obróbki :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  ale czy jest coś bardziej obcykanego niż muscle cary w Seattle?
                  Nic :wink:
                  Zamieszczone przez Serwer
                  Galerie, a tym bardziej konkursy z możliwością użycia programów graficznych są bez sensu
                  Hmm, zależy kto jak uważa...bo przecież np.na GT-Planet większość użytkowników przerabia Swoje fotki, a już tym bardziej konkursy (patrz np.Hall Of Fame), pewnych rzeczy nie da się wycisnąć z samej gry, o czym się przekonałem :wink: A tak jak już na naszym forum od jakiegoś czasu widać, stosowanie edycji fotek stało się dość popularne :wink:
                  Zamieszczone przez Serwer
                  Bardziej to się opiera na umiejętnościach posługiwania się takim programem niż samym robieniu zdjęć.
                  Oczywiście tutaj masz rację, ale kto powiedział, że fotki w galeriach muszą przedstawiać umiejętności lub ich brak w robieniu "czystego" zdjęcia ? Ale, tak jak już pisałem za jakiś czas wrzucę kilka "czystych" fot, nie przygotowywanych pod program, tylko na razie mam jeszcze trochę Muscle Car'ów z Seattle na dysku...zrobiłem w trakcie DM około 60 zdjęć, i dlatego wrzucam te moim skromnym zdaniem najlepsze

Pozdrawiam

Komentarz

Ja już też wyraziłem swoją opinię o edytowanych zdjęciach.Sądzę że Serwer ma rację, można zrobić do edytowania fotek inny dział lub np. oddzielne konkursy z możliwością edytacji zdjęć chociaż to już faktycznie zamieniło by się w konkursy edycji zdjęć. :wink:
                    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

"(...)bo przecież np.na GT-Planet większość użytkowników przerabia Swoje fotki, a już tym bardziej konkursy (patrz np.Hall Of Fame)(...)"

Wtedy przestaje być konkursem zdjęciowym - staje się konkursem informatycznym. Tyle w temacie :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                        można zrobić do edytowania fotek inny dział lub np. oddzielne konkursy z możliwością edytacji zdjęć
                        Ale takie konkursy są już na naszym forum
                        A co do tego co piszecie, to każdy ma Swoje racje, ale moje fotki bez PS'a wyglądają jak wyglądają, a poza tym lubię podłubać...

Pozdrawiam

Komentarz

No tak,masz rację.Ja od niedawna też trochę zaczynam edyować ale jeszcze nie z GT. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                            Ja od niedawna też trochę zaczynam edyować ale jeszcze nie z GT.
                            No widzisz....
                            Jak zrobisz jakieś fotki z GT, wrzuć na forum pod ocenkę :wink:

Ps. Jimmy a co sądzisz o ostatniej sesji ?

Pozdrawiam

Komentarz

Ach no tak,taki głupi jestem że pisze a fotek nie oceniam .
                              Ta sesja jest bardzo wyrazista,wszystkie są ładne chociaż...

1.Bardzo ciekawa,ująłeś tak że robi wrażenie prawdziwego samochodu. :wink:
                              2.Ta jest taka średnia.Nic nie mówi a samochód wygląda jakby stał (może to było zamierzone? :wink: )Jakby znajdował się w ciekawszym miejscu to fotka była by ładna ale tutaj...banda.
                              3.Ta fotka jest śliczna ,to ładne odbicie na szybie,i wogóle Muscle kojarzą się własnie z takimi skokami.
                              4.Niepotrzebnie rozmazałeś te budynki,idealnie by się wpasowały chociaż ogrodzenie by przeszkadzało ale... samochód wygląda tutaj tak...gangstersko
                              5.Znów mało ciekawe miejsce,ale samochód wciąż ładnie wygląda :wink: wydaje się bardziej matowy i ciuteczkę za jasny,nie widać intensywności tego koloru.
                              6/7.Ładnie,światłą hamulca dodają uroku ale jednak mało mówi ta fotka,wersja z dymem jest zaś doskonała
                              a proposym robiłeś pędzlem?

Ogólnie ładna sesja ale wiadomo nie doskonała.Wytyczyć błędy musiałem. :wink:
                              Ocena 5.0/6.0

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                                Dym robiłeś pędzlem?
                                Aerografem :wink:

Dzięki za Ocenę Jednak ten PS nie jest najgorszy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X