Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Pyrduch

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez lukasgt5
    Jeżeli tak wyglądają fotki które robisz przykładając się do tego to nie chciałbym widzieć tych które robiłeś "na szybko". . . . . .

Pozdro

PS.Jak robisz zdjęcia to ustawiaj Auto Focus na miejsce które ma być najbardziej wyraźne a nie gdzieś tam indziej!To taka mała rada ode mnie. . . :wink:
    Zdjęcia robione na szybko już widziałeś i oceniłeś je jako pierwszy A druga porcja fotek miała być rozmazana Dzięki wszystkim za wyrażone opinie.

Komentarz

Są gusta i guściki. Ja bardzo lubie takie rozmazania w fotkach. To dodaje im oryginalności. Troche taki artystyczny nieład
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja też je lubię . . . .
        Tylko jak dla mnie to muszą być zrobione dokładnie . . . . .
        Nie twierdzę że Pyrduch robi brzydkie ale osobiscie wolę te mojego wykonania . . . . .

Pozdro

PS.Chcecie zobaczyć moje fotki to popatrzcie na tematy w miejscu drifterów bo tam jest pare moich fotek . . . .

Komentarz

Nieladne
          Szkoda ze konsola tak nieudolnie udaje prawdziwy aparat. Dla przykladu przedostatnie zdjecie.. subaru sie rozmazalo jakby jego jedna polowa jechala szybciej od drugiej, Nie porownujac juz z jadacym obok nissanem.. Niestety nie da sie sie zrobic poprawnej fotki z dluzszym czasem migawki.. Szkoda.
          To nie sa bledy w ustawieniu punktu ostrosci tylko nieudolnie udawana glebia ostrosci plus nieudaolne udawanie dlugiego czasu migawki.. (nawet na dlugich ogniskowych) Dodatkowo kamera zawsze jest statyczna wiec trudno wydobyc samochod z rozmazanej calosci.. Krew mnie zalewa jak widze takie pasztety (mowie o silniku generowania fotek a nie o fotkach Pyrdycha!)
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Re: Zdjęcia pyrduch

Jest dobrze. Ciekawe rozmazania, ale moim zdaniem ostatnia fotka najlepsza. Czekamy na następne foty. Może ja tyż cuś w końcu cykne .

Komentarz

Pracuję...
            X