Jeżeli tak wyglądają fotki które robisz przykładając się do tego to nie chciałbym widzieć tych które robiłeś "na szybko". . . . . .
Pozdro
PS.Jak robisz zdjęcia to ustawiaj Auto Focus na miejsce które ma być najbardziej wyraźne a nie gdzieś tam indziej!To taka mała rada ode mnie. . . :wink:
Zdjęcia robione na szybko już widziałeś i oceniłeś je jako pierwszy A druga porcja fotek miała być rozmazana Dzięki wszystkim za wyrażone opinie.
Ja też je lubię . . . .
Tylko jak dla mnie to muszą być zrobione dokładnie . . . . .
Nie twierdzę że Pyrduch robi brzydkie ale osobiscie wolę te mojego wykonania . . . . .
Pozdro
PS.Chcecie zobaczyć moje fotki to popatrzcie na tematy w miejscu drifterów bo tam jest pare moich fotek . . . .
Nieladne
Szkoda ze konsola tak nieudolnie udaje prawdziwy aparat. Dla przykladu przedostatnie zdjecie.. subaru sie rozmazalo jakby jego jedna polowa jechala szybciej od drugiej, Nie porownujac juz z jadacym obok nissanem.. Niestety nie da sie sie zrobic poprawnej fotki z dluzszym czasem migawki.. Szkoda.
To nie sa bledy w ustawieniu punktu ostrosci tylko nieudolnie udawana glebia ostrosci plus nieudaolne udawanie dlugiego czasu migawki.. (nawet na dlugich ogniskowych) Dodatkowo kamera zawsze jest statyczna wiec trudno wydobyc samochod z rozmazanej calosci.. Krew mnie zalewa jak widze takie pasztety (mowie o silniku generowania fotek a nie o fotkach Pyrdycha!)
Komentarz