Miałem nie używać takich trudnych słów, w szczególności przy tobie, ale niech stracę.
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
Barosa7!!!, albo się uspokoisz, albo admin cię zniknie z forum.Choć to nie zależy ode mnie to reszta chyba się ze mną zgodzi.Nie pisz że spróbujesz stonować tylko stonuj bo słowo "spróbuję" też jest w tym wypadku nie na miejscu.
P.S. Jak zobaczysz/pograsz w I,II i III część NFS to może wtedy twoja podjara tą serią się ostudzi.Każdy lubi (i nie lubi) to co chce i to nie jest powód żeby publicznie kogoś obrażać za to że nie pochwala "cyfrowego wytworu czyjejś wyobraźni" jakim jest każda gra wirtualna na tym świecie.
Jezeli do jutra wieczora nie bedzie problemów z tobą to tak stwierdzimy i damy Ci szanse (myśle że inni forumowicze sie ze mną zgodzą )
Pamiętaj ja Cie od dzis obserwuje więc sie pilnuj i EDYTUJ TEMATY!!!
Nie będe za dużo mówił na tego Nissana,bo go nie znam Ale gość za dużo sie nim jara.Fakt,może być dobry,w co nie wątpię,ale są tematy dotyczące całkiem innych aut,a on ci wyskoczy z "kup Nissana'...To jest takie wkurzające,ze łeb boli...
Komentarz