Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie jest najlepsze auto za 600,000 cr

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie jest najlepsze auto za 600,000 cr

Zarobiłem 700,000 cr i chce kupić jakiś nowy samochód bo teraz mam VW golfa Hpa podoba mi sie honda S2000 ta taka przerobiona przez producenta ale czekam na wasze opinie

a dokładnie jakie samochody Cie interesują??

Komentarz

Ja bym radził nie kupowac za cala ta sume auta.Ograniczylbym sie do ok 200.000 a reszta by poszła na tunig i oczywiscie na oszczednosci bo nie wiem jak inni ale ja lubie miec jakis zapas finansowy.A przesrac tak wszystko od razu to nie sztuka

Komentarz

ja na Twoim miejscu kupiłbym jakis wózek i rozejrzal sie w uzywanych autach ja tak często robie i wiele naprawde fajnych wozów znajduje

Komentarz

Autko do 700.000CR

Ja na Twoim miejscu bym kupił Saleena S7 naprawde fajnie nim sie jezdzi po maxymalnym tuningu. Z Zondą troszke gorzej....ale tez daje rade

Komentarz

Ja bym kupil i nawet kupilem dodge vipera za ok 90.000 .cr i stuningowal na maksa ja mam go i ma ok 1050 koni

Komentarz

Audi TT touring za 450 tysiączków ale jak nie chcesz tak drogo to ford gt40 wymiata a na maxa konie 893
              top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

123

Komentarz

312

Komentarz

Zamieszczone przez Barosa7
                    Ups... przepraszam... 380km/h
                    Jasne że pobije ja i więkrzość którzy ustanawiaja rekordy jadą ze spokojem 500 km/h i więcej
                    top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Sry, ale po co piszesz w każdym temacie o tym Nissanie ?
                      Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Barosa7
                        Może trochę zboczę z tematu, ale najlepiej wygrać Fuji 1000km i nissana r92cp. To bestia nie do poskromienia! po tuningu ma 1150KM i jedzie 3780km/h! Ktoś mnie pobije??????????
                        Kto go tu wpuścił? Kup se Fiata Pande i zobacz jaka to bestia!
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja na twoim miejscu bym niekupywał żadnego samochodu. Poszukaj gdzieś masz na forum spis aut w GT4 gdzie sie wygrywa jakie i wygraj jakieś porządne. 2 pieczenie na jednym ogniu - wygrasz dobre auto i zachowasz kase :wink:
                          Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
                          bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...

Komentarz

Snok napisał :

Ja na twoim miejscu bym niekupywał żadnego samochodu. Poszukaj gdzieś masz na forum spis aut w GT4 gdzie sie wygrywa jakie i wygraj jakieś porządne. 2 pieczenie na jednym ogniu - wygrasz dobre auto i zachowasz kase
                            Nie wszystkie auta z gry są do wygrania, większość aut trzeba kupić by móc nimi jeździć.

Komentarz

asd

Komentarz

Pracuję...
                              X