Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto za 4500000 cr. jest najlepsze?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakie auto za 4500000 cr. jest najlepsze?

osobiście mi przypada do gustu playstation pescarolo to lepsze 591 (czy jakoś tak) km a po tuningu 1165 i też rozsądnie żre opony
    GT4 RULEZ

Komentarz

ja osobiscie polecam to co ja mam czyli: Audi R8 race car(przy zakupie sugierowalm sie tym ze kilka razy wygral le mans xD) i 2 zapasowy czarna toyote Gt- one
      poza tym kilka dtmow i innych race carow
      ...::::::::::...

Komentarz

A ja problemowe trasy przejechałem przerabianą minoltą.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Najlepszym autem jest Nissan R92CP(bardzo szybko przyspiesza i dociąga nawet do 395km/h). Nie można go kupić, ale jak już wcześniej ktoś wpsomniał, od 694~700 dnia gry dostępne są specjalne czarne auta. Wtedy można go nabyć bodajże w Used Cars Showroom I za chyba 1.200.000 czy jakoś tak(napewno jest o wiele tańszy). Potem tylko wymienić oley i ruszamy.
          Dobre jest również Audi R8-dobra prędkość i dobrze skręca.

Komentarz

moim zdaniem toyota gt one jest bardzo szybka

Komentarz

Najlepsze jest bmw v12 lmr(potwierdzone przeze mnie).Nie dajcie się zwieść mocą.Jest lepszy od audi nissana toyoty i pescarolo
              To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Ja mam toyote minolite i ten ostatni wyscig w professional events ktory rozpoczyna sie od tokyo 246 nie moge go przejsc bo opony mi sie scieraja zakladam tyl:RH przod:RM a co do tych czarnych wozow to one beda w uzywanych?? I na ostatnie pytanie : czy oplaca sie wymienic minolite na tego nissana

Komentarz

Minolta jest chyba najlepsza. A do tego wyścigu załóż na tył RSH a na przód RH.
                  ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

PracujÄ™...
                  X