Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto za 4500000 cr. jest najlepsze?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie auto za 4500000 cr. jest najlepsze?

Witam wszystkich,
    mam pytanie:
    Jakie auto za 4.500.000 cr. po full tuningu (zgodnie z aspiration) jest najlepsze???
    Ile koszowałby jego ewentualny tuning???
    Jaki jest najprostszy sposób na zdobycie takiego bolida (za 4.500.000 lub --)???
    Czy da się wygrać ostatnią kategorię (gran turismo...coś tam) bez takiego auta???
    Czy suzuki escudo pikes peak ver. wystarczy by powalczyć z takimi bolidami na endurance???
    P.S. Mam 24.1% gry i wersjÄ™ NTSC
    Nigdy nie rozmawiaj z debilem: najpierw cię zniży do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

lepiej poczekaj na czarne pieknosci (dzien 694 i jego wielokrotnosci), wtedy kupisz dobre auta za polowe ceny. wygrac sie na pewno da, moze nawet samochodem JGTC albo DTM. escudo byc moze nie wystarczy, to juz nie jest taki killer jak we wczesniejszych czesciach. bardzo dobra minolte toyote mozesz wygrac w wyscigu el capitan 200 miles, a formule gran turismo w nurburgring 24h (endurance eents, ale najpierw musisz miec 25% gry)
    narancs alternativa

Komentarz

niezle autko

chlopie poczekaj az bedziesz mial 50% gry dostaniesz wtedy jaguara xjr-9 i po sprawie

Komentarz

jak sie ma 50% gry to od tak dostajesz tego jaguara

Komentarz

Nissan RC92 Race Car po tuningu albo GT- One, również po tuningu. Mają podobną MoC 1100km
          http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukujÄ™ moderatora! Pilne!

Komentarz

tak przy 50% dostaniemy tego rzecha, ja bym polecal "Nissan RC92 Race Car"

Komentarz

przestan!

Zamieszczone przez Kwinto
              przestan ciagle nawijac o tym Nissanie!wiemy ze jest ladny ale juz przestan!!!
              xD

Komentarz

Re: przestan!

Zamieszczone przez erni
                Zamieszczone przez Kwinto
                przestan ciagle nawijac o tym Nissanie!wiemy ze jest ladny ale juz przestan!!!
                To nie on tak uwielbia to auto...
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: przestan!

Ja tam proponuje wziąść najlepsze autko najlepiej rajdówka (jak rajdówka to potrzebne będą sportowe opony a nie te jakie mają Race Cary ) i pojechać rajd długo dystansowy (Endurace chyba nie pamiętam już ;p jak le to poprawcie mnie) i jedziesz rajd El Capitan. Za 1 miejsce dostaniesz trochę gotówki i dostaniesz także Toyotę Minoltę . Ona po tuningu ma ponad 1000KM. Powinna Ci starczyć. Z Suzuki Escudo raczej odradzam startować z tymi bolidami chyba że na jakąś długą prostą ;p.
                  Jest to tez dobry sposób na zarabianie Credytów

Pozdrawiam
                  Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Minolta jest fajna, ale wg mnie na zakrętach mogłaby trochę lepiej iść. Fajny jest Audi R8. Kupiłem go i nie żałuję. Z gumami R2 na przodzie i R1 na tyle ma się dobrą przewagę w pitach - ja tak wygrałem

Np w wyścigu Tokyo R246 (czy jakoś tak) jest 10 okrążeń. Na 9. wszystkie auta zjeżdżały do pitu no a ja przejechałem wyścig bez zaglądania tam. I tak jest w każdym wyścigu. Bez problemów wygrasz.
                    Życie się zaczyna po 300 km/h

Komentarz

Jeśli chcesz kupić auto od razu w salonie, to polecał bym zbierać na Jaguara XJR-9(lubie to!) lub 787B, ale ogólnie bardziej się opłaca wygrać Minoltę lub AMG Mercedes-Benz, albo poczekać, tak jak to wcześniej było wspominane, na czarnego Nissana R92CP lub Mazdę 787B

Komentarz

mazda 787B, przynajmniej milion zostanie jeszcze na koncie na "drobne" wydatki

Komentarz

Re: Jakie auto za 4500000 cr. jest najlepsze?

Powiem tyle......najlepsza jest toyota gt-one. A zdobyć kase jest prosto: wystarczy kupic subarke impreze za ok. 10k, pojechać nią special conditions na łatwym, chyba wyścig cita di amalfi czy jakoś tak, nie wiem jak to sie pisze W każdym razie jest na niebiesko podświetlony Za same dwa wyścigi dostajemy 10k, ale nie o to chodzi, wygrywamy tam Toyotę RSC rally raid car, która jest warta 260k, co z nią robimy chyba mówić nie trzeba Potem znów wchodzimy do wyścigu, kasujemy wygraną i tak w kółko.A sama toyotka jest super autem, więc warto sobie jedną zostawić
                          TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

Zamieszczone przez teqiller
                            chyba wyścig cita di amalfi czy jakoś tak
                            Rally d'Capri na trasie Costa Di Amalfi. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Thx. za poprawke
                              a do wcześniejszego mojego postu chce dodać że RSC świetnie sprawuje się w tym wyścigu- da się zejść nią poniżej 1:45
                              TURBO podstawa, NITRO zabawa( GT4 - 81,3 %)

Komentarz

PracujÄ™...
                              X