Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Napiszcie jakie macie wozy w swoim garażu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Twoje też.
    Silnik w Skyline
    * GT-R - 2.6 L RB26DETT twin-turbo I6, 332 PS (244 kW, 392 Nm) (advertised as 280)
    prędkość Supry
    The turbo version was tested to reach over 289 kph (180 mph) all-stock, but the cars are restricted to just 180 kph in Japan and 250 elsewhere. European versions also had an air intake on the bonnet.
    Z wikipedią nie ma co się kłócić.
    narancs alternativa

Komentarz

1. Błąd z mocą skylinea. Już to zmieniłem.
      2. Nie wiem czy wiesz, ale informacja zawarta w mojej wypowiedzi jest na temat Supry TT w wersji amerykańskiej, a ta ma ograniczenie do 250 km/h, tymczasem bez niego osiąga wartość 280 km/h. 180 km/h to ograniczenie zwykłej wersji mającej 220 km.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
        Z wikipedią nie ma co się kłócić.
        uwazaj zebys sie czasem nie zdziwil wikipedie rozni ludzie pisza
        nie mowie ze to nie jest prawda, ale czasem mozna sie naciac...hehe

Komentarz

Szczerze mówiąc, to moje informacje też są z wikipedii. Wikipedia ma się z wikipedią kłócić?

Moderator Serwer

Komentarz

Wiesz wogule na jakiej zasadzie to działa wogule, panie Serwer ? Po prostu internauci zamieszczają swoją wiedzę a że nie zawsze jest kompetentna to już inna strona medalu.Na temat motoryzacji to już tyle błędów tam wyłpałem że głowa mała

Komentarz

Tak, wiem na jakiej zasadzie działa darmowa encyklopedia-wikipedia(heh ale rym). Mam nadzieję, że informacje są sprawdzane zanim dodane do encyklopedii(heh znowu rym ) dlatego lepiej chyba zainwestować w Britannice.

Moderator Serwer

Komentarz

Wracając do tematu. Ostatnio zainwestowałem w Mercedesa Sl65 AMG. Po tuningu ma 999HP więc jest nieźle i ma specyficzną charakterystykę jazdy(dla mnie ujdzie)Dla mnie jest rozżutnośc wyłożyc taką kupę cr na to autko ale ciekawośc mnie zeżarła :wink: Poza tym szkoda i to fest że nie ma BMW 6 w GT4

Komentarz

Witam wszystkich. To mój pierwszy post.

Ja to lubie pomykać Alfą 147 TS 2.0 (147 GTA tez bardzo lubie ale właściwości jezdne są zupełnie inne w rzeczywistości niż w GT4. Chodzi mi główni o zawieszenie ) po za tym Nissan Skyline Sedan i tam jeszcze pare Racingowych autek

Komentarz

Jakie fury w garażu...?? hmmm mam prawie wszystkie aale do najlepszych należy na pewno Minlota, R92CP, Audi R8, Polyphony F1, Pescarolo C60 Judd, BMW M3 GTR Race Car...jest ich naprawde duzo no i Aston Martiny wszystkie, Mercedes 16V evo II, Audi Quattro, Shelby GT350... i tych fajnych tez jest naprawde sporo

Komentarz

Nippon cars rulez!

Skyline wszystkie,Supra,300ZX,3000GT,silvie,s13,s14,sil80, Prelude,Integra,Civici,Accordy itd itd.
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

BRAAAWWOOO!!!!! ADVAN masz u mnie + to byla poprawna odpowiedz.Ja w garażu mam głównie auta japońskie i w 90% nimi jeżdze choc zdarzaja sie też inne, np. BMW 120d eeee sorry ale innych niepamiętam i wiele innych.

Reasumujac "NIPPON CARS RULEZ"

Peace
                        Członek Drift Xtreme

Komentarz

"Ja lubię, Japońce(oprócz skylinea bo nie wiem czym się tak w nim ludzie podniecają)"

Stylisci Skyline'a (R34) mieli jaja i widac to golym okiem, a reszta konstrukcji w niczym nie ustepuje.

BTW:
                          a czym mam sie podniecac? oblesnym F50...?

Sky ma CHARAKTER. Co nie oznacza, ze innych aut nie lubie.

Kanciasty? kraglosci bym sie raczej w kobiecie doszukiwal

Nie podoba sie? jest przeciez w czym wybierac.

Lanos, Twingo, Panda, Multipla, KA, Clio, Megane...
                          Sky rozni sie od nich tylko jednym, subtelnym szczegolem - nie wstyd z niego wysiadac
                          Complex string rulez
                          GG - 11726632

Komentarz

Ty za to na pewno wozisz się tylko autymi o wartości małego miasta . O ile zgodzę się co do tego, że Skyline to kawał dobrej roboty (chociaż wole R32 i R33), to za przeproszeniem na np temat Clio pier*** niesamowite głupoty. Miałeś kiedyś to auto ? ;] Czy wypowiadasz się na podstawie gry ? ;] Jak tak to sry, każdy ma swoje źródło . Pamiętaj, zawsze lepszy rydz niż nic, a i auta, które wymieniłeś, są niezłe, ale jako auta miejskie, Ty je natomiast ustawiasz do zawodów z Skyline ;] Opamiętaj się .
                            Honda

Komentarz

Tylko widzisz Spoon, obawiam sie, ze nie o tym samym mowimy...

W poprzedniej wypowiedzi odnioslem sie do tego, czym sie niektorzy zachwycaja w modelu Skyline i naprawde nie wazne, czy bede nim jezdzil na zakupy.
                              To auto ma klase, a inne z wymienionych, co najwyzej parametry... (wymienionych w moim poscie, gdyby ktos przypadkiem koniecznie chcial pomylic...).

Poniewaz jestes fanem Hondy (jak sugeruje nick), powiem ci, ze bardzo mi sie podoba Prelude w poprzedniej budzie i ogolnie stylistyka Hondy (w sensowniejszych modelach) jest mi bliska. Taka wyrafinowana nowoczesnosc, ale bez przeginania paly, a juz taka NSX, mimo uplywu lat, jest piekna jak zawsze. Tak samo Skyline. Te bryczki (i kilka innych) zawsze budza szacunek i zasluguja na to. I nie jest wazne, ze ostatnio najczesciej dosiadam 350Z LM w pelnym tuningu i z wlasnymi, specyficznymi ustawieniami do agresywnej jazdy, szczegolnie po torze Nurburg, co mi sie zreszta bardzo podoba.
                              Jednak w tym przypadku nie wyglad mnie zachwyca, a prowadzenie auta.
                              Bynajmniej os podluzna pojazdu nie jest zbyt czesto rownolegla do kierunku jazdy...

Lubie we wszystkim szukac tego, co najlepsze, ale niektore rzeczy (jak wymienione w poprzednim poscie auta), odpychaja juz samym wygladem, ktore prawde mowiac, kojarzy mi sie w najlepszym przypadku glupio (czytaj: niemesko).

Tu przykladziki moich poszukiwan piekna:
                              http://plfoto.com/1220469/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/1219260/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/1037712/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/956724/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/887856/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/920716/zdjecie.html
                              http://plfoto.com/687871/zdjecie.html

Czyli dziedzina, ktorej ostatnio poswiecam sporo czasu.
                              Naprawde myslisz, ze moglbym byc przykladem totalnego bezguscia...?
                              Complex string rulez
                              GG - 11726632

Komentarz

Ot, filozof się znalazł...My tu o samochodach a ty nam krajobrazy landskejpy nam tu dajesz...Co chcesz udowodnic? Że masz gust? Każdy go ma.No chyba ci go nie mieli co Fiata Siene projektowali, wzorując się na kartoflu :wink: Prowadzisz dziwakie wywody a wystarczyło napisac jakie samochody masz w garażu w grze...ochłoń :wink: Wracając do tematu nie mam jeszcze Dome Zero,Forda model T i Bentleya...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X