Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Napiszcie jakie macie wozy w swoim garażu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Napiszcie jakie macie wozy w swoim garażu

Cze chciałbym wiedziec jezeli można jakie macie wozy w swym garażu czyli jaki samochód uważacie za swój ulubiony. Ja jezdze osobiscie Audi R8 moc 1059 KM kolor czerwony i Alfa Romeo Gulia GTA 1600 czerwona z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI
    Nazywam się Filip, jestem z Gdańska, mam 16 lat. Motoryzacją interesuje się od wyjścia z brzucha i lubie grać w Gran Turismo. Posiadam auto typu Mini Cooper... .

Pozdrawiam wszystkich z portalu Gran Turismo

Re: Napiszcie jakie macie wozy w swoim garażu

Ja się woże BMW M3 RACE CAR (czy jakoś tak , to jest ta co ma 450KM ). Lubie też auta takie jak VW GTI(WSZYSTKIE) .
    I wiele innych wozów. :wink:
    Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

No to dobry wybór
      Nazywam się Filip, jestem z Gdańska, mam 16 lat. Motoryzacją interesuje się od wyjścia z brzucha i lubie grać w Gran Turismo. Posiadam auto typu Mini Cooper... .

Pozdrawiam wszystkich z portalu Gran Turismo

Komentarz

a ja mam ponad dwiescie fur i ciagle kupuje nowe, a jezdze tymi ktorych wybor daja najwiecej punktow A spec i jeszcze mozliwosc wygrania. Najlepiej sprawdzaja sie NSX type r i Lotus Motorsport elise.
        Bardzo lubie tez buick special, that car kick ass!
        All Gold Boy

Komentarz

Ja najwiecej jezdze Lancer'ami zwlaszcza Evo VI TME w kolorze czarnym bez zawieszenia w zakretach wymiata bokami.Lubie tez samochody z tylnim napedem i zbyt duzą moca np Toyota Supra.
          The Drive Of Your Life.

Komentarz

Ja najwiecej jezdze Lancer'ami zwlaszcza Evo VI TME w kolorze czarnym bez zawieszenia w zakretach wymiata bokami.Lubie tez samochody z tylnim napedem i zbyt duzą moca np Toyota Supra.
            The Drive Of Your Life.

Komentarz

U mnie bryluj± SL-e: 500 i 600 98' oraz 55 i 65 04'
              Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

Z tych ciekawych to mam:
                GT40, M3 Race Car, RX7 Race Car, Viper GTS Race Car. Lubie też Classyki (czy jak to sie pisze)

Komentarz

Ja nie przechodze gry, tylko kupuje fure i smigając ją przerabiam ją na maxa i kupuje kolejna to mnie pasjonuje
                  Niedawno naczełem... z ciekawszych mam Fiata 500 i Triumpha

Komentarz

U mnie ich jest dość sporo! Dominują w nim używane samochody, klasyki, oraz te wygrane. Krótko mówiąc u mnie jest wszystkiego po trochu!
                    GT4 rządzi!

Komentarz

temat torche dziwny bo mam 19 stron aut i jezdze wikszoscia :wink: oczywiscie MINOLTA rulez, to najlpesze auto w grze praktycznie cala gre mozna przejsc tym ayte nie liczac wyscigow z ograniczniem pojazdow :wink:
                      GT4 fan (w wolnym czasie...)

Komentarz

A ja myśle ,że auta typu "Race" są troche lamerskie bo nimi nikt nie wyjedzie na ulice i są poobklejane full(dla mnie obklejanie samochodu jest chamskie no chyba ,że w prawdziwym tuningu kilka małych naklejek) i mają niewiadomo jakie przyspieszenie a zakręty takie ,że z prędkościa 380 km/h wyrobi zakręt 75 stopni.Lepiej jest inwestować w cywilne samochody takie jakie jeżdżą po ulicach normalnie bez naklejek a każdy zwraca na nie uwage.Dajmy na przykład SLR-a(wiem ,że troche nudze o tym SLRu ,ale zajefajne autko )Auto bardzo drogie , luksusowe z wyglądu sportowe jednym słowem cudeńko ,a nie jakiś tam obklejony samochód ,którym sie ktoś zabije po 20 metrach
                        Ja myśle ,że inwestycja w auta Race jest nierozsądne bo te auta już są ztuningowane(chyba ,że dokupić kilka części) i mają już od początku dużą moc ,a jak sie będzie stopniowo tuningować jakieś auto to w tym cała frajda iż kupując do niego części z każdą nową rośnie uśmiech na twarzy bo ma coraz więcej koni.
                        Pozdrawiam wszystkich ,ale bardziej tych którzy wolą jezdzić autami cywilnymi

Komentarz

tyle ze niestety wiekszosci liczacych wyscigow nie wygrasz slrem bedziesz oc najwyzej trzeci bo z przodu bedzie minolta i ktorys jej koleha n92 lub inny :wink:
                          osobiscie opylilem slra bo nie orbil na mnie zadnego wrazenia a dla podnoszonego spojlera tzrmac go nie bede :wink:
                          GT4 fan (w wolnym czasie...)

Komentarz

Ojojoj BAD WORK.Sprzedać takie autko Ciekawe czy Minolta by była nadal szybsza jeżeli jakaś firma ztuningowała SLR-a do wyścigów na wersje Race-ciekawe Ja nawet nie lubie jezdzić autami Race po prostu nie lubie aut Race z podanych wyżej powodów.

Komentarz

Podał bym wam wszystkie nazwy moich autek ale nie mam trylu przyciskow na klawiaturze... zartuje... najbardziej lubie Opel Astra Touring Car, BMW M3 GTR Race Car, Nissan Skyline GTR(własna robota ) Mercedes M65 ALG... jeszcze sa tam jakies fajne ale nazw zapomnialem...

Komentarz

Pracuję...
                              X