Witam wszystkich, potrzebuje informacji jaki samochód jest najlepszy do wymienionego powyżej wyścigu.Przy okazji zapytam też się jaki jest najlepszy samochód do wyścigów tych najmniejszych samochodów w beginner i professional events , ponieważ nie chce na marnę kupować jakiś marnych samochodów. Za pomoc dziękuje.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Samochód do Race of NA Sports
Zwiń
X
-
Re: Samochód do Race of NA Sports
Opcja szukaj się kłaniaGRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
-
Race of NA SPorts: Pagani Zonda C12S
Light weight: Honda Beat Version Z po tuningu
World compact i Japanese compact: T. Yaris Turbo + sport wydech i ew. coÅ› innegoMission 20
Czas: 3.38.602
Przewaga: 0.03.089
Komentarz
-
Wypowiedź użytkownika J@nek96 należy traktować poważnie tylko wtedy, gdy gra się na PUNKTY a jest przecież niebezpieczeństwo natknięcia się na silną Zondę!
PS. Kasę za Zondę S możesz odrobić w 20 minut jadąc dwa razy drugi od góry wyścig w Special conditions. 275|624cr. jeżeli sprzedasz to auto a pomnóż sobie razy Dwa
PS. Przejdź misje 21-24: tam wygrywa się Zondę Race Car. (mówię bo jestem przy temacie Zondy)
NIe rozumiem rozpaczania nad trudną misją 23. Ja myknąłem żółtka za pierwszym razem21, 22 i 24 to banały . Zonda LM dźwiękiem przypomina mi Ciena ale za to jak się prowadzi
Czas na Grand Valley Speedway 1:43:562 o ile dobrze pamiętam
Minoltą wykręciłem 1:38:990, a Jaguarem XJR9 - 1:35:552. Jak widać, do Szuflad mało mu brakuje: a Minolta to wg. mnie najgorsza szuflada, jaką mam
WolÄ™ XJR-9.
Dobra, koniec rozwodzenia sięMission 20
Czas: 3.38.602
Przewaga: 0.03.089
Komentarz
-
Race of NA Sports: Honda NSX Type-R ( ok. 120 000 cr )+ full tuning ( ok. 240 000 cr )
Light weight: Suzuki Wagon R RR ( ok. 9000 cr ) + Full tuning ( ok. 200 000 cr )
World compact i Japanese compact: Honda CR-X Si-R ( ok. 9000 cr ) + tuning trakcji( opony, zawieszenie itd. ), wydech i polish port ( upgrade do 220 HP wystarczy ), zmniejszenie masy no i przeniesienie napędu. Na tuning wystarczy 150 000 cr.
Warto dodać, że NSX możesz użyć do MR challange i tuning cars, A CRX to FF Challenge .
Komentarz
-
Race of NA Sports: Honda NSX, chyba nawet kupowałem w używanych+przerobienie nie wyszło jakoś bardzo drogo
A małe samochody jechałem Ginettą, przerobiona na 100 koni chyba wystarczyło mi. Choć głowy uciać sobie nie dam, czy ta moc wystarczyła, bo to było jakiś czas temu(płytka mi nie działała i musiałem nowa kupić)
Komentarz
Komentarz