Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Samochód do Race of NA Sports

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Samochód do Race of NA Sports

Witam wszystkich, potrzebuje informacji jaki samochód jest najlepszy do wymienionego powyżej wyścigu.Przy okazji zapytam też się jaki jest najlepszy samochód do wyścigów tych najmniejszych samochodów w beginner i professional events , ponieważ nie chce na marnę kupować jakiś marnych samochodów. Za pomoc dziękuje.

Re: Samochód do Race of NA Sports

Opcja szukaj się kłania
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Race of NA SPorts: Pagani Zonda C12S
      Light weight: Honda Beat Version Z po tuningu
      World compact i Japanese compact: T. Yaris Turbo + sport wydech i ew. coÅ› innego
      Mission 20
      Czas: 3.38.602
      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Dziękuje za odpisanie a coś tańszego do NA znalazło by się ,coś wartego uwagi aby dało się wygrać czy kupować pagani.

Komentarz

W sytuacji ostatecznej - BMW M5, ale Zondą sam przeszedłem i mam zaufanie.
          PS. Do Turbo sports dobra jest Mazda RX7 Bathurst (used car late 90) z NOS
          Mission 20

Komentarz

Może być Honda NSX do NA sports.
            Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Wypowiedź użytkownika J@nek96 należy traktować poważnie tylko wtedy, gdy gra się na PUNKTY a jest przecież niebezpieczeństwo natknięcia się na silną Zondę!
              PS. Kasę za Zondę S możesz odrobić w 20 minut jadąc dwa razy drugi od góry wyścig w Special conditions. 275|624cr. jeżeli sprzedasz to auto a pomnóż sobie razy Dwa

PS. Przejdź misje 21-24: tam wygrywa się Zondę Race Car. (mówię bo jestem przy temacie Zondy)
              NIe rozumiem rozpaczania nad trudną misją 23. Ja myknąłem żółtka za pierwszym razem 21, 22 i 24 to banały . Zonda LM dźwiękiem przypomina mi Ciena ale za to jak się prowadzi Czas na Grand Valley Speedway 1:43:562 o ile dobrze pamiętam Minoltą wykręciłem 1:38:990, a Jaguarem XJR9 - 1:35:552. Jak widać, do Szuflad mało mu brakuje: a Minolta to wg. mnie najgorsza szuflada, jaką mam Wolę XJR-9.
              Dobra, koniec rozwodzenia siÄ™
              Mission 20

Komentarz

do race of NA to tylko E-type stuningowany na maxa tylko musisz trfić na przeciwników typu Ford mustang cobra callaway c12 pontiac gto 5.7

Komentarz

Ja to przeszedłem M5, panie Ptys A wcześniej Pagani Zonda S
                  Mission 20

Komentarz

Race of NA Sports: Honda NSX Type-R ( ok. 120 000 cr )+ full tuning ( ok. 240 000 cr )
                    Light weight: Suzuki Wagon R RR ( ok. 9000 cr ) + Full tuning ( ok. 200 000 cr )
                    World compact i Japanese compact: Honda CR-X Si-R ( ok. 9000 cr ) + tuning trakcji( opony, zawieszenie itd. ), wydech i polish port ( upgrade do 220 HP wystarczy ), zmniejszenie masy no i przeniesienie napędu. Na tuning wystarczy 150 000 cr.

Warto dodać, że NSX możesz użyć do MR challange i tuning cars, A CRX to FF Challenge .
                    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Race of NA Sports: Honda NSX, chyba nawet kupowałem w używanych+przerobienie nie wyszło jakoś bardzo drogo
                      A małe samochody jechałem Ginettą, przerobiona na 100 koni chyba wystarczyło mi. Choć głowy uciać sobie nie dam, czy ta moc wystarczyła, bo to było jakiś czas temu(płytka mi nie działała i musiałem nowa kupić)

Komentarz

Ja przeszedłem Daihatsu bez tunningu. Spokojnie mocy mi wystarczało, wykonałem bez powtórek, bez najmniejszych problemów
                        A co do NA - BMW M5 bez tunningu spokojnie daje rade

Komentarz

PracujÄ™...
                        X